Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364871 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #360 Dátum: 2008. április 06. - 20:54:34 »
Ez a Dragon Ball tényleg elég gyengének tűnik a képek alapján... Az első képen az ott nem is Songoku, hanem egy szörfös srác felnyalt séróban. :lol: A kopasz szerzetes meg gondolom Zseniális Teknős akar lenni... Hát kicsit se hasonlít rá.

A Wushu c. film viszont ígéretesnek tűnik, kíváncsi leszek rá. :D
Várom már Jackie és Jet Lee közös filmjét is, az már kész van.  :)
Mi a címe a filmnek? Van netes trailere? Illetve Jackie szerepel is benne, vagy csak producerkedik?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #361 Dátum: 2008. április 06. - 21:17:46 »
Mindketten szerepelnek. Nem emlékszem a címére, de trailert már láttam, jó volt.  ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #362 Dátum: 2008. április 06. - 21:33:20 »
Akkor utánajárok a neten. Igazából Jet Li saját filmjei valahogy nem jönnek be nekem annyira (a hangulatuk miatt), de a Jackie-vel közös filmje engem is érdekel.   

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #363 Dátum: 2008. április 07. - 07:37:31 »
A közös filmjük címe The Forbidden Kingdom.

Más:
Állítsátok meg Uwe Boll-t
A sokak által gyűlölt és nem kedvelt Uwe Boll-t most végre megállíthatja a nép. Boll megemlítette, hogy visszavonul a filmezéstől, ha elég ember akarja őt megállítani. A FearNet egy interjú során hozta fel Bollnak, hogy létezik egy ilyen petíció, amelyet már 18.000 ember írt már alá.

Ennyi nem elég- mondta Boll
Akkor mennyi ember írja alá?- jön az értelemszerű kérdés.
Egymillió!

Tehát egymillió aláírás kéne és Boll többet nem menne kamera közelébe. Még bemutatásra vár egy-két filmje és még előkészületben van pár, mint pl. Bloodrayne 3, Postal, FarCry, de ezek után talán többet nem rendezne, írna több filmet.
Ide kattintva lehet aláírni a petíciót.
http://www.petitiononline.com/RRH53888/petition.html

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #364 Dátum: 2008. április 07. - 09:27:36 »
Én aláírtam. Bárcsak összegyűlne...mert ez az ember merénylet az emberiség ellen. Már 28000 ember írta alá.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #365 Dátum: 2008. április 07. - 09:44:28 »
de ki az a hülye aki ad pénzt ennek a szerencsétlennek??? (vagy saját maga a producer? Akkor meg honnan van annyi pénze? Bár bevallom a BloodRayne szexjelenete tetszett, de a többi rész pocsék volt)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #366 Dátum: 2008. április 07. - 12:05:28 »
A közös filmjük címe The Forbidden Kingdom.
Köszi a videót, Ben! Tetszett a trailer! 8)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #367 Dátum: 2008. április 07. - 12:07:06 »
Szívesen Tom máskor is.

Én is aláírtam a peticiót, remélem számít majd valamit, és tényleg leáll ez az őrült paraszt.
Uwe egyébként saját maga producere, de hogy honnan lopja össze a pénzt erre a rengeteg baromságra amit készít az rejtély. Kétlem hogy a filmjei nyereségesek lennének.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #368 Dátum: 2008. április 07. - 15:38:56 »
Meg hogy forgalmaztatja mindig a filmjeit? Iszonyat.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #369 Dátum: 2008. április 07. - 22:32:17 »
Én nem bántom, mert bár tényleg vérgagyi filmeket csinál, ha ő nem lenne, sose lenne meg az a remény, hogy láthatunk még egy videójátékból filmet.  :hehe:
Különben úgy tudom, hogy német üzletemberek pénzelik, a biztos bukta tudatában. Mert van valami törvény, hogyha nyereséget filmre fordítasz, ami, ha bukik, jól jársz adóilag. Vagy mi.
A vicces, hogy Boll mester tényleg nincs tisztában vele, milyen béna. A múltkor kihívta bokszmeccsre az ellen ágáló kritikusokat (meg is verte őket).  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #370 Dátum: 2008. április 07. - 22:45:11 »
De mi a túrónka kell egyáltalán a játékokból filmet csinálni? Ezt is hülyeségnke tartom, főleg, hogy egy ilyen pali "rendezze" őket.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #371 Dátum: 2008. április 07. - 23:46:34 »
Azért a Silent Hillnek örülök, hogy elkészült (és hogy nem ő csinálta) :D.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #372 Dátum: 2008. április 08. - 08:29:32 »
De mi a túrónka kell egyáltalán a játékokból filmet csinálni? Ezt is hülyeségnke tartom, főleg, hogy egy ilyen pali "rendezze" őket.

Ennyi erővel azt is feltehetted volna kérdésnek, hogy mi a túrónak kell képregényekből filmet csinálni, ha olyan szarok jönnek ki mint Ang Lee Hulkja, vagy a csak DVD-re megjelent Man-Thing és még egy pár. Szerencsére nem csak Uwe készít játékokból filmet, és a többi film egész elfogadható.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #373 Dátum: 2008. április 08. - 09:45:36 »
Azért olyan játékok mint pölö Max Payne vagy hasonló jó sztorisokat én szívesen megnézem a mozikban. Csak ne valami B kategóriás sz@rt csináljanak belőle, mert akkor csak dühít.
Kaine, elgondolkoztató a dolog amit mondasz, ennek utána is fogok nézni (adózás).

Amúgy engem mindig is izgatott, hogy kik lesznek a Bond lányok, már készült is 1-2 kép az új filmről, véleményt kérek!!!

Ja és az előzőről is egy kép:

(aki nekem nagyon bejött, habár egy csaj ismerősömmel néztem meg a filmet és ő panaszkodott, hogy hogy lehet ilyen "csúnya" csajt berakni Bond-lánynak, de szerintem igen is nagyon szép, plussz van egy inteligens kisugárzása ami szexivé teszi. Nekem pl Eva Mendes azért nem tetszik összességben, mert habár nagyon szép, nem érzem róla, hogy okos lenne, és miután olvastam egy riportot vele, ez az érzés nem változott...)

Ju

• Pókfej
« Válasz #374 Dátum: 2008. április 08. - 11:27:30 »
A Forbidden kingdom trailere nagyon jó volt! :D Kíváncsi vagyok a filmre! :D

A Wushuban megint megmutatták, hogy a kínaiaknál mennyi olcsó statiszta van. :lol:

Bond-lányok: hát, ízlések és pofonok, de szerintem kevés igazán szép nő van Hollywoodban. Ez az új viszonylag szép, de semmi extra. Az előző meg szerintem csúnya, de lehet, hogy csak azon a képen amit beraktál. Mindenkiről készülnek rossz fotók. ;)
Ha már a szép nőknél tartunk, akkor én Eliza Dushku-ra szavazok. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #375 Dátum: 2008. április 08. - 13:26:50 »
A régebbi Bond-lánnyal az a baj, hogy még kikenve se néz ki jól, ami már nagy szám.  :D Milyen lehet natúrban? Az új viszont annyiban szimpatikus, hogy nem az a tipikus hosszú szőke haj, kihúzott szemöldök, hanem természetesebben néz ki.  ;)
Eliza Dushku tényleg nem csúnya, de nekem nincs a kedvenceim között azért.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #376 Dátum: 2008. április 08. - 15:46:56 »
A Wushuban megint megmutatták, hogy a kínaiaknál mennyi olcsó statiszta van. :lol:
:lol: :lol: Ja, ha a Gyűrűk Ura csatajeleneteit Kínában forgatták volna, sokkal kevesebb CGI-re lett volna szükségük a hadseregekhez. :hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #377 Dátum: 2008. április 08. - 17:16:28 »
Idézet
Ennyi erővel azt is feltehetted volna kérdésnek, hogy mi a túrónak kell képregényekből filmet csinálni, ha olyan szarok jönnek ki mint Ang Lee Hulkja, vagy a csak DVD-re megjelent Man-Thing és még egy pár. Szerencsére nem csak Uwe készít játékokból filmet, és a többi film egész elfogadható.
Nyugi, én ezt a kérdést is fel szoktam tenni. Mert attól rosszabb nincs, hogy van egy halom képregényfilm már, de a fele sz@r. És ez azért is rossz, mert sokan már úgy vannak vele, hogy képregényfilm nem lehet valami jó...
Idézet
Azért olyan játékok mint pölö Max Payne vagy hasonló jó sztorisokat én szívesen megnézem a mozikban. Csak ne valami B kategóriás sz@rt csináljanak belőle, mert akkor csak dühít.
Azt én is várom, csak mondjuk a May Payne az tipikusan olyna játék, aminke nulla sztorija van, semmi eredetiség nincs benne. Nem ez tette a játékot nagyszerűvé....és pont ettől félek, hogy hogyan fogják ezt így visszaadni? Mert a sztorira nem nagyon lehet építkezni.

Az ezelőtti Bond lány nekem nagyon nem tetszett...ez az új ez egész jó.

Duskhu nem rosz csak, de azért nem is olyna nagyon szép szerintem.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #378 Dátum: 2008. április 08. - 17:23:56 »
Azt én is várom, csak mondjuk a May Payne az tipikusan olyna játék, aminke nulla sztorija van, semmi eredetiség nincs benne. Nem ez tette a játékot nagyszerűvé....és pont ettől félek, hogy hogyan fogják ezt így visszaadni? Mert a sztorira nem nagyon lehet építkezni.
Pepo, ezt komolyan mondod? :shocking: Én a Max Payne-nel elsősorban a hangulata, másodsorban a története miatt játszottam. Szerintem ez a kettő a legerősebb oldala a játéknak, egyiket sem lehetetlen filmre vinni. Egyébként idén kezdték a készítését. ;)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #379 Dátum: 2008. április 08. - 17:32:35 »
Komolyan hát. Iszonyat király játék volt, kegyetlen hangulattak, jó grafikával, cool faktorral, jó zenékkel érdekes pályákkal...én is imádtam, de a történet honnan s indult ki? Egy rendőrnek megölték a családját, aki bosszút esküszik és bosszút is áll. Lemészárolja a fél alvilágot, megöli a nagykutyákat és jólvégezte dolgát, hagyja, hogy elkapják...hát én már találkoztam ezzel a sztorival párszor.