Bármi máshoz túl idős lenne hozzám.
Viszont a lányává fogadhat.

(Ne hari, nem bírtam kihagyni.

)
A Looperes videóhoz: nagyon jó volt, a "Bruce Willis felvett egy Super Mario csillagot" nagyon ütött.

Ezzel együtt, bár nagyrészt egyetértek a videóval, azért néhány pontban vitatkoznék vele. Van, ami szerintem nem hiba:
1. A
miért nem emlékezett az idős Seth, hogy elfogták és megkínozták a fiatal kiadását kérdésre nagyon egyszerű a válasz:
amint a fiatal Seth-et kiszedték a széfből, rögtön leütötték/elkábították, és a műtétet is altatásban végezték. Így az öreg nem emlékezhetett semmire. Plusz, Willis is elmondta, hogy az időutazás után idő kell, amíg kitisztulnak az ember emlékei. Ráadásul láthattuk, hogy a fiatal Seth sem volt egy észkombájn, így az öreg sem. Azt hitte, egyszerűen csak elfuthat az arannyal és kész.2. Miért nem egymás jövőbeli énjét ölik meg a looperek, ahelyett, hogy a sajátjukat: valóban, így is lehetett volna csinálni, de ettől még nem hiba a filmbeli megoldás. Egyrészt betudható a maffia morbid humorának, másrészt meg van benne egy kis logika: mivel te ölöd meg saját magad, így nincs konfliktusforrás a looperek között, hogy "mér' ölted meg a jövőbeli énemet?". Ráadásul, ha két looper között barátság van, akkor egymás öreg verzióját sem biztos, hogy szívesen ölnék meg. Így viszont minden csak te tőled függ, ha elszúrod, csak te vagy a hibás. Mivel a célpontok anonim módon érkeznek, úgysem tudod, mikor ölöd meg a jövőbeli énedet. Az a veszély persze fennálhat, hogy egy looper szövetkezik a jövőbeli énjével, és együtt lelépnek, de eleve olyan személyiségeket választanak ki a feladatra, akiknek nincs távlati életcéljuk, nem érdekli őket, mi lesz a jövőbeli énjükkel. A filmből látszott az is, hogy működik valamilyen megfigyelési rendszer, mert Abe eléggé képben volt a dolgokkal, vagyis, ha valamelyik looper elkezdené lecsekkolni a célpontokat a gyilkosság előtt, valószínűleg lebukna.
Ugyanakkor a jövőből visszaküldött "öregek" szökését is megnehezítheti ez a módszer, mert a saját fiatalabb énjüket nem ölhetik meg. Egy vadidegen loopert Willis rögtön kinyírt volna a szökéskor.
3. A pokróc kérdése: szerintem ez sem hiba. A pokróccal csak a landolási területet jelölik ki, illetve bele lehet csavarni a hullát, ennyi a funkciója.
4. TK mutánsok: nem hiba, sőt, nagyon is beleillik a történetbe. Nekem külön tetszett, hogy
(látszólag) értelmetlen képességgel rendelkező mutánsokat raktak a filmbe. Az egész ott nyer értelmet, hogy az evolúció törvényei alapján előbb-utóbb születhet egy olyan mutáns is, aki már nem csak pénzérméket tud lebegtetni (Rainmaker). Ha úgy tetszik, ő a hosszabb nyakú zsiráf. 
A filmben bemutatott technológiák fejlettségébe (illetve elmaradottságába) valóban bele lehet kötni. A film magát a jövőt nem mutatja be részletesen, így ezekre nem ad magyarázatot. A legreálisabb magyarázat az, hogy a filmnek csak 30 millió volt a költségvetése.

Illetve egy erőltetett magyarázattal is elő lehet hozakodni, mint például, hogy a film egy alternatív világban játszódik, ahol máshogy alakult a technológiai fejlődés, mint a mi jelenünkben. (Ugyanis a film eleve a jövőben játszódik - a mi szempontunkból egy alternatív jövőben - aminek lehet egy alternatív múltja.) Viszont a sufnituning időgépet még így is nagyon bajos magyarázni, eléggé védhetetlen. (Hacsak nem feltételezzük, hogy egy alternatív világban mások lehetnek a fizika egyes törvényei, így ott baromi egyszerű időutazni, és csak a mi világunkban ilyen szerencsétlenek a brit tudósok, hogy nem jönnek rá a megoldásra - vagy csak a mi világunkban nem lehet időgépet kreálni.

)
Ezt a Disney is megerősítette, úgyhogy már biztos, hogy ő fogja rendezni! 
Nekem a Star Trek nem jött be annyira tőle, de lehet, hogy a Star Wars jobban fekszik majd neki, és az tetszeni fog.