Kit: Szerintem totál illeszkedik, pont olyan, mint az utóbbi Tarantino filmek. Érdekes, nekem pont a Death Proof tetszett tőle a legkevésbé.
Ez nem érdekes, nem vagyunk egyformák.

Sokan az IB-ot tartják a zsenije csúcsának, szerintem az már a hanyatlás. Vagyis már átlendült a csúcson és most már ereszkedik lefele a lejtőn.
Nagyon vártam a Planet terrort, odavagyok a zombifilmekért. Aztán úgy alakult, hogy a DP-ot zártam a szívembe, szerintem az a legjobb filmje. Russel isteni benne. De az összes filmjében nagyon bírom a kis utalásokat, legyen az egy ruhadarab, egy név, egy Silver Surfer plakát

, esetleg egy mondat. Mivel ő is videotékás volt mint Randall,

elég sok filmet látott és a filmjeit és a vele készült riportokat, beszélgetéseket, filmjeiben elrejtett utalásokat tekintve baromi jó ízlése van. Ő is eurohorror rajongó, ez az ami 100%-ban visszaköszön a DP-ban. Majd minden filmjében erőszakos halált hal ( de még Rodriguez vámpírfilmjében is ) , ebben csak Frank Miller körözi le. Mert ha jól emlékszem, ő az összes filmes jelenetében meghal.

A Spagetti Westerneket is nagyon bírom, mint ahogy ő is rajongója a műfajnak, így nem hiszem, hogy csalódást okozna az új filmje.
De azt írod olyan mint az utóbbi Tarantino filmek. Az elég vegyes, mert az utóbbi filmjei a DP és az IB volt. Teljesen más karakterű filmek. Előtte meg ha csak a nagyfilmjeit számoljuk csak a Kill Bill volt.