Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364575 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #400 Dátum: 2008. április 09. - 20:18:35 »
Kaine, én úgy értettem, hogy James Bond filmben. ;) A Tru Callingot meg nem szerettem, túl sablonos volt.
Ez a Uwe Boll viszont hatalmas egy fazon. :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #401 Dátum: 2008. április 09. - 20:43:17 »
Ja, bocs, félreértettem.  :-[

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #402 Dátum: 2008. április 09. - 22:49:15 »
Amúgy ő tényleg egy zseni! Õ az egyetlen rendező aki el tudja érni, hogy öngyilkos akarjak lenni miután megnézek egy filmjét.
Amúgy ismerek (sajnos) 1-2 olyan "művész" gyereket, akik magukat KÚVA nagyra tartják, meg olyan verseket írnak amiket mások nem tudnának, és ők az evolúció csúcsai. Csak kár, hogy őket a társadalom 99,9%-a 10 perc beszélgetés után fejbelőné és nevetve vonulna börtönbe...
Sajnos ez van, lássuk be sok rendező művésznek titulálta magát, és azt hiszik, hogy elveszett Shakespearek, meg-nem-értett-művészek.
Voltam egyszer egy Sas Tamás interjún (SOS szerelem, meg egyéb hülyeség rendezője), majd interjú végén dumálgattam vele vagy 5 percet, és kiderült, hogy ő is egy akkora beképzelt "művész", hogy már fájt. Ha a producerei (akik a pénzt adják) nem mondanák meg, hogy "hollywoodi szart" (idézem) csináljon, akkor végre csinálna valami igazi filmet, csak sajnos tudja, hogy abban nem lenne bevétel. HÁT PERSZE HOGY NEM! HISZEN ARRA AZ A 0,1% MENNE CSAK EL, AKIK SZINTÉN OLYAN HÜLYÉK MINT TE! (köztük Bowl). De legalább ha "hollywoodi szart" tudnál csinálni...

bocs a csúnya szavakért, de nem szeretem a művészeket.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #403 Dátum: 2008. április 09. - 23:06:51 »
Hát igen a kamuművészek. Igazából az ilyenekkel nem kell foglalkozni, magáról meg azt gondol amit akar.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #404 Dátum: 2008. április 10. - 09:58:36 »
Uwe Boll mi a szarra tartja magát ennyire nagyra, akkora egy kretén állat ez az ember, el se hiszem, ez a nyilatkozat is, vegye már észre magát akkora k*rva kaki klisséhegyeket rak össze film helyett, ami már 30 évvel ezelött is röhejes volt.
De esküszöm ez az ember szándékosan ekkora g*ci, mert Pol VS Anderson legalább nagyvonalakban követi a játékok jellegét, amit megfilmesit (igaz, számomra az se éri el a nézhető minőséget), de ez az ember, vagyis inkább lény, tudna zombik nélkül Resident filmet, autók nélkül Drivert, alienek, és predatorok nélkül AVP-t, túlvilág nélkül Silent Hill filmet csinálni, mert ő egy ekkora kib*szott nagy zseni, hát kapja már be a f*szomat, én meg ezt üzenem neki.
Én is aláírtam a petíciót, elég gyorsan tellik, mire visszanéztem a saját aláírásomat, már több tucat ember aláírta, pedig ez úgy 10 másodpercnyi idő lehetett.

Ju

• Pókfej
« Válasz #405 Dátum: 2008. április 10. - 11:38:20 »
Ez a Boll egy pöcs. :stupid:

Idézet
Amúgy ő tényleg egy zseni! Õ az egyetlen rendező aki el tudja érni, hogy öngyilkos akarjak lenni miután megnézek egy filmjét.
:lol:

Az ilyen "művészekkel" meg tényleg nem kell foglalkozni, a legtöbbjük idióta. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #406 Dátum: 2008. április 10. - 12:11:32 »
autók nélkül Drivert
:lol: :lol:
Én is hasonlóan érzek a legtöbb mai művész irányába. Egy jól megfogalmazott gondolat: attól, hogy nem ért senki, még nem biztos, hogy művész vagy.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #407 Dátum: 2008. április 10. - 14:38:36 »
Sőt, általában azért szimplán csak egy szánalmas idióta vagy, mint Boll. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #408 Dátum: 2008. április 11. - 15:27:44 »
Az őrület folytatódik
Nem is tudom, hogy nevezzem már ezt, ami mostanában folyik Uwe Boll mester körül. Akárhogy is nézzük, ez egy rohadt jó reklám neki, jó reklám a Postalnak. Körülötte forog most minden...majd megunja vagy megunjuk.
http://www.g4tv.com/attackoftheshow/videos/21191/The_Loop_One_On_One_with_Uwe_Boll.html
Itt pedig tovább szövegel, pl. ha már írnak neki, akkor az igazi nevüket és címeket adják meg, hogy azokat mondhatni le lehessen nyomozni.
Azért mert majd ezt a pár százezer embert is kihívja boxmeccsre nehogy már véletlen haljanak meg egy balesetben.

if you write me, you don't write me with some bullshit nicknames out f the internet write me with you name and address so that I can track you down and rip you apart.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #409 Dátum: 2008. április 11. - 17:54:28 »
Én megadom neki a nevemet meg a címemet és jöhet boxolni is ha akar. Kár, hogy nem azt mondja, hogy ha kimer állni ellene valaki boxon és megveri, akkor leállítja magát. Mert be van sz@rva.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #410 Dátum: 2008. április 11. - 18:08:11 »
Értékelem a lelkesedésedet, de Uwe mester amellett hogy a legnagyobb élő pöcs a világon, rendszeresen részt vesz K1-es küzdősport versenyeken és rendszerint győz is:

De én mindenesetre veled vagyok, ha bunyóra kerül a sor. Ketten mégiscsak könnyebben találunk kórházat ahol el is látnak minket, ha már mi nem fogunk látni a szemünkbe csöpögő Uwe vértől (és a sajátunktól). Aki még jönne, az jelezze, és hozzon kötszert meg TAJ kártyát.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #411 Dátum: 2008. április 11. - 20:52:14 »
Ha tényleg csak ennyin múlna, én kiállnék vele.  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #412 Dátum: 2008. április 11. - 21:40:44 »
Ezen nem múlna. Van egy ketrecharcos ismerősöm, aki évek óta bírkózik is mellette, nem is eredménytelenül. 195 centi, lecsapná Bollt, mint egy legyet. És ős is utálja. :D
Meg sok lúd pöcsfejt győz. :D

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #413 Dátum: 2008. április 11. - 22:20:36 »
Ezt bírom a beképzelt ffejekben. Nagy az arc, azt hiszik ők a legjobbak, és ha mákuk van akkor küzdősportokban nem rosszak, és mondhatják mindenkinek, hogy leverek mindenkit aki beszól! Én is mondhatnám, hogy aki beszól leverem tollaslabdában vagy starcraftban!
Boll is ilyen. Akkor lenne igazán nagyszám, ha olyanban verné le a kihívóit amiben nem lenne fölényben.

Ja és én is akartam írni, hogy Kaine lehetne kihívó.
Kaine: Voltam egy Semináron és ott az előadó beszélt arról, hogy Karatét tanult évekig az egyik leghíresebb Mestertől USA-ban, és egyszer a Mestere elindúlt egy Cage Fight-on (összeeresztenek minden küzdősportot és lássuk ki nyer), és ott egy Brazil vékonyka Jiu-Jitsu emberke levert mindenkit. Ennyire jó az a küzdősport? Asszem Rorion Gracie-nek hívják a csávót aki levert mindenkit.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #414 Dátum: 2008. április 11. - 22:32:13 »
Idézet
Ezt bírom a beképzelt ffejekben. Nagy az arc, azt hiszik ők a legjobbak, és ha mákuk van akkor küzdősportokban nem rosszak, és mondhatják mindenkinek, hogy leverek mindenkit aki beszól! Én is mondhatnám, hogy aki beszól leverem tollaslabdában vagy starcraftban!
Boll is ilyen. Akkor lenne igazán nagyszám, ha olyanban verné le a kihívóit amiben nem lenne fölényben.
De nem is ez a nevetséges. Hanem, hogy aki leszólja a filmjeit, hogy mekkora sz@r, azt kihívja egy boxmeccsre. Hogy jün az egyik a másikhoz? Attól, hogy péppé veri a kritikusokat a filmjei még ugyanolyan förtelmesek...azzal kéne megmutatnia az igazát, ami eszébe se jut: egy nézhető filmmel. Dehát ő Uwe Boll. Remélem a petíció legalább elér egy 300-400 000 aláírást.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #415 Dátum: 2008. április 11. - 23:36:33 »
és ott egy Brazil vékonyka Jiu-Jitsu emberke levert mindenkit. Ennyire jó az a küzdősport?
Egyáltalán nem lehet megállapítani egy verseny során, hogy egy küzdősport mennyire jó.  ;) A versenyen olyan szabályok közé szorítanak (elég egy kesztyű), amitől nem azt csinálod, amit tanultál, vagy nem ugyanúgy.
Amerika egyik leghíresebb karatemestere egyáltalán nem biztos, hogy nagy szám, lévén, hogy ma már ezer féle verseny van, ha nyersz egy VB-t, lehet, hogy csak 1, azaz egyetlen embert vertél meg - de olyanról is tudok, aki egyet veszített és második lett (egyet sem nyert).
Szóval sose vedd készpénznek az ilyeneket.  ;)
Amúgy szerintem a Ju-Jitsu nem olyan jó...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #416 Dátum: 2008. április 12. - 01:21:40 »
Neo is azt nyomatta elvileg, szóval olyan rossz nem lehet. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #417 Dátum: 2008. április 12. - 10:08:54 »
Én megírtam neki a valódi nevemet, és az e-mail címemet i, mégse hívott ki boxmeccsre, pedig így már lennénk egy páran.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #418 Dátum: 2008. április 12. - 11:46:46 »
El van foglalva, először csak az amcsi, ,meg német kihívókat akarja leverni, csak utána szemezget közülünk. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #419 Dátum: 2008. április 12. - 12:10:17 »
 ;D Ha azokból napi hatot vállal be, akkor sem jut el már életében hozzánk!  :lol: