Amúgy ő tényleg egy zseni! Õ az egyetlen rendező aki el tudja érni, hogy öngyilkos akarjak lenni miután megnézek egy filmjét.
Amúgy ismerek (sajnos) 1-2 olyan "művész" gyereket, akik magukat KÚVA nagyra tartják, meg olyan verseket írnak amiket mások nem tudnának, és ők az evolúció csúcsai. Csak kár, hogy őket a társadalom 99,9%-a 10 perc beszélgetés után fejbelőné és nevetve vonulna börtönbe...
Sajnos ez van, lássuk be sok rendező művésznek titulálta magát, és azt hiszik, hogy elveszett Shakespearek, meg-nem-értett-művészek.
Voltam egyszer egy Sas Tamás interjún (SOS szerelem, meg egyéb hülyeség rendezője), majd interjú végén dumálgattam vele vagy 5 percet, és kiderült, hogy ő is egy akkora beképzelt "művész", hogy már fájt. Ha a producerei (akik a pénzt adják) nem mondanák meg, hogy "hollywoodi szart" (idézem) csináljon, akkor végre csinálna valami igazi filmet, csak sajnos tudja, hogy abban nem lenne bevétel. HÁT PERSZE HOGY NEM! HISZEN ARRA AZ A 0,1% MENNE CSAK EL, AKIK SZINTÉN OLYAN HÜLYÉK MINT TE! (köztük Bowl). De legalább ha "hollywoodi szart" tudnál csinálni...
bocs a csúnya szavakért, de nem szeretem a művészeket.