Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363731 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #7580 Dátum: 2013. március 22. - 14:04:04 »
Én moziban láttam jó pár csajjal, szerintem az a film nagy baja, hogy semmilyen szempontból nem elég merész.
Az erotikus vonalra se mernek komolyabban rálépni (és ha ez nekem feltűnt, akkor vélhetőleg egy női nézőnek ez nagy hiány), se nem vígjáték, se nem dráma, se nem táncos film (pedig bemutató alapján leginkább ennek adták el), csak minden egy kicsit próbálna lenni . De mindben nagyon lagymatag.
De íve az nincs, úgy van vége, mintha elvágták volna.
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 22. - 14:07:31 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7581 Dátum: 2013. március 22. - 23:38:04 »
Úgyvan!
A film közepén jártam már, amikor azon kezdem gondolkodni, hogy mi a rákról fog szólni?

Todd

• Pókfej
« Válasz #7582 Dátum: 2013. március 23. - 08:46:46 »
És a végén rájössz, hogy nem szólt semmiről.  ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7583 Dátum: 2013. március 23. - 12:49:45 »
És a végén rájössz, hogy nem szólt semmiről.  ;)
Hát igen...
De végül is döntött a sorsáról és mondhatjuk, hogy jól. És ha nagyon védeni akarnám a filmet, de nem ér az egész annyit, akkor azt is mondhatnám, hogy végre egy olyan film, amiben a párkapcsolat, szerelem indokoltan jelent kiutat a problémából. Nem pedig úgy mint a romantikus filmekben (amit egy familyguy epizódban is kifuguráztk), hogy van egy Sandra-Bullock-Julia-Roberts, megszállott karrierista magányos nő, de jön a herceg és a pénisze megoldást jelent minden problémára, mert szerelem=boldogság a filmek szerint. És erre szocializálják az embereket.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7584 Dátum: 2013. március 24. - 20:44:09 »
Nem is tudtam, hogy lesz új Riddick film. :oh: Sirály! 8)

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7585 Dátum: 2013. március 24. - 20:46:36 »
Tavaly/tavalyelőtt jó darabig hol azt mondták, hogy lesz, majd fél nappal később, hogy nem, ez csak pletyka. Lehet, idővel a sajtó is ráunt az egészre. :) Vagy csak azért, mert akkor már hallottunk egy olyat is, hogy készül a Rendőrakadémia 8. meg utána a Szellemirtók 3, aztán meg hír volt a Tini Nindzsa Teknőcök 4-ről is, így egy Riddick 3. már csak a sorba fért bele.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7586 Dátum: 2013. március 25. - 11:56:23 »
Egy Szellemírtók3 milyen jó lenne! Már sokszor eszembe jutott az ötlet.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7587 Dátum: 2013. április 02. - 19:47:33 »
Tegnap 2 filmet is megnéztem a TV-ben:

1. Az igenember - Tetszett. :) Nem a legjobb filmje Carreynek, de azért szórakoztató volt, ugyanakkor az alapötlete érdekes és elgondolkodtató (még ha nem is reális).

2. Az utolsó léghajlító - Ez viszont gyenge volt. Tipikusan olyan, mint a Titánok Harca, csak a látvány viszi el a hátán a filmet. Viszont a látvány legalább tényleg nagyon jó, de ennyi.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7588 Dátum: 2013. április 02. - 20:07:15 »
Nekem tetszik A  léghajlító és sajnálom, hogy az ilyen meséket nem folytatják. Az Arany iránytű is annyiban maradt. A léghajlító rajzfilm változata(Avatar) is nagyon jó, azt is néztem egy darabig.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #7589 Dátum: 2013. április 03. - 09:30:48 »
Hű... az Arany iránytű kicsapta annó a biztosítékot... a beszélő iszákos jegesmacinál akadtam ki végleg. :roll:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7590 Dátum: 2013. április 03. - 15:18:49 »
Nekem tetszik A  léghajlító és sajnálom, hogy az ilyen meséket nem folytatják.
Hát igen, végülis tényleg egy élőszereplős gyerekmese volt, csak meglehetősen drága mese. Ennyi pénzből jobb filmet is lehetett volna készíteni. Vagy legalább jobb forgatókönyv és jobb színészek kellettek volna. Leginkább az volt a gondom, hogy a karakterek egyáltalán nem bontakoztak ki, egyik sem tudott magával ragadni, sőt, a főszereplő kisgyerek kifejezetten unszimpatikus volt számomra. Ha nem lett volna ilyen jó a látvány, nézhetetlen lenne az egész. Bármelyik Pixar mese kenterbe veri...

Más: megnéztem végre a mindenki által agyonajnározott Hobbitot. :D Igazából olyan volt, mint bármelyik másik GYU film: az első fele kicsit unalmas, a második fele pedig - a növekvő akciómennyiségnek köszönhetően - izgalmas. Mondjuk azért kicsit kiábrándító volt, hogy 3 óra alatt nem jutott el odáig a sztori, hogy bemenjenek a hegybe. :hehe: Kicsit pörgősebb történetvezetéssel szerintem két órába is belefért volna ez a sztori. Illetve a GYU 3 "How it should have ended" verziójához hasonlóan itt is eszembe jutott, hogy igazából egy csomó mászkálást megspórolhattak volna, ha Gandalf már a film elején hívja az óriás sasokat. ;D A látvány egyébként ütős volt, összességében jó a film, de ettől sem lettem GYU fan. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #7591 Dátum: 2013. április 08. - 16:46:24 »
Ma megkaptam én is a Hobbit DVD-t. Gondoltam elolvasom a hátulján lévő szöveget, bár ne tettem volna. :(
Egy "hozzá értő", PRO Videós ugyanis mindvégig Zsákos Frodót írt főszereplőnek, Bilbó helyett, ez szerintem óriási hiba, egy mezei egyszerű filmnéző is tudja miről is szól nagyjából a Hobbit!!! Felháborító az ilyesmi, már elnézést hogy így kikelek magamból, de ennyi pénzért azért elvárnánk hogy olyan személyek készítsék, szerkesszék a DVD-k hátoldalát, akik tudják is hogy miről írnak! A DVD tok, nagyon vékony, a szentlélek tartja, még szerencse hogy kapott plusz papírtokot is!
A film egyébként jóra sikeredett szerintem, várom a folytatást!

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #7592 Dátum: 2013. április 08. - 17:42:09 »
Én is ma vettem meg a fém BD-t. Már nagyon kíváncsi vagyok rá, ma le is teszetlem.  ;D

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

venom75

• Pókfej
« Válasz #7593 Dátum: 2013. április 09. - 12:36:50 »
Kövezzetek meg , de szerintem egy nagy sz...r az a film. Ki az a hülye aki sétálna hegyen völgyön át ha repülhetne sasok hátán  :stupid:.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7594 Dátum: 2013. április 09. - 14:01:21 »
Ki az a hülye aki sétálna hegyen völgyön át ha repülhetne sasok hátán  :stupid:.
Ezt vetettem fel én is. ;D Dee... Biztos van logikus magyarázat. Pl. Gandalf nagy állatvédő, ezért csak vészhelyzetben hívja a sasokat. ;D Vagy lehet, hogy olyan ez, mint egy videójátékban: két sashasználat között töltődnie kell az eagle attack csíknak. :hehe: (Asszem kezd kiütközni az Agymenők maraton hatása... ;D )

Ja, a legegyszerűbb magyarázat: simán lehet, hogy a törpök félnek a repüléstől. :) (Meg a hobbitok is, meg az összes olyan szerzet, akinek épp az a feladata, hogy jusson el "A" pontból a világ túlfelére. :hehe:)
« Utoljára szerkesztve: 2013. április 09. - 14:07:09 írta Tom Fireheart »

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #7595 Dátum: 2013. április 09. - 14:36:04 »
A könyvben el volt magyarázva, hogy a sasok csak egy szívesség miatt vitték el őket egy darabon, tovább nem hurcolászták őket, szóval nem volt igazából opció számukra. Ugyanígy A Gyűrűk Ura is 5 perc alatt véget ért volna, ha a sasokat az elejétől fogva használhatják. Azok a kötsög madarak tehetnek mindenről. :hehe:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7596 Dátum: 2013. április 09. - 16:56:49 »
Ja, meg ki az a hülye, aki végig gürcöl egy életet, ha a végén úgyis meghal?  :hehe:
Randal amúgy elég jól összefoglalta a Gyűrűk urát.  :hehe:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7597 Dátum: 2013. április 09. - 18:30:43 »
Az út a fontos, nem a cél.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7598 Dátum: 2013. április 09. - 18:53:12 »