Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360967 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #7680 Dátum: 2013. május 23. - 11:44:03 »
DVD-n, de nem a bővített változattal, hanem a régi moziverzióval, az alá lett rápakolva a régi szinkron.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7681 Dátum: 2013. május 25. - 15:19:08 »
Én is megnéztem az Into Darkness moviet IMAX-ben. Ütős lett.  8)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7682 Dátum: 2013. május 26. - 17:47:34 »
A Lopper-ben csalódtam Joseph Gordon Levitt -ban de ez talán helyrehozza.

És ezt ..... ezt pedig valószínűleg Jennifer 'Rachel" Aniston  :sweetheart: miatt nézem meg. És azon belül is azért a pár perces előadásért ami a trailer vége felé látható másodperces ízelítőkben található.  :oh:  :iloveyou:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

balogh44

• Thanos
« Válasz #7683 Dátum: 2013. május 26. - 21:51:11 »
Én most Rocky maratont tartok. :) Ma az 5. rész jött, természetesen eredeti szinkronnal. Szerintem az1. és a  3. rész mellett, ez a legmélyebb, legemberközelibb. Pláne mikor vissza emlékszik az edzőteremben az öregre, az elég megható, látszott Stallonén ott, hogy önmagát adta abban a jelenetben.
Holnap már a Rocky Baloboa jön, amivel vegyesek az érzéseim, lehet hogy másképp kellett volna megírni a forgatókönyvét.
Amúgy az összes Rocky filmben, a kedvenc jeleneteim mindig a felkészülés, edzés jelenetek voltak. Szerintem  a 4.-é leglátványosabb:

:)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7684 Dátum: 2013. május 27. - 01:30:19 »
Ujuj, még egy film, ahol látunk Jennifer Aniston bőrt.  :lol:
Amúgy NICK OFFERMAN benne!!!!!!! Ezt muszáj lesz megnézni.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7685 Dátum: 2013. május 27. - 12:27:27 »
Fura, mintha minden szép színész, legyen férfi vagy nő, kapna egy  "még utoljára megmutatjuk, hogy jól néz ki a teste" filmet. PL J. Anistonnak azt hittem, hogy a Hippi-Túra ez a film. De most láttam a Jack Reachert, ahol feltűnően sokat meztelenkedik Tom Cuise hogy nem menjen kárba a sok kondibérlet. Kocka has, dagadó mellizmok, de mindezen már látszik, hogy 51 éves.

Ajánlom  a filmet, nekem nagyon tetszett. Könyvből készült, talán ennek köszönhető, hogy van története és nem az akcióra épít. Izgalmas krimi, akció is van benne, Tom halál laza, de szerethető. Olyan mintha egy tv sorozta egy epizódja lenne, mert Jack segít a bajban, de nincs személyes kötődése az ügyhöz, ahogy az ilyen típusú sorozataoknál szokott lenni. pl. Macguyver, szupercsapat, Korai kiadás.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #7686 Dátum: 2013. május 27. - 16:34:49 »
J. Aniston két filmjét imádom nagyon, az egyik a Jóravaló feleség, a másik a Kisiklottak. Szerintem oltári mindkettőben.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7687 Dátum: 2013. május 28. - 12:01:12 »
Azokat nem láttam, de a Derült égből Polly nagy kedven, főleg Philip Seymour Hoffman miatt("Kosáreső!" :lol:). Na meg Alec Baldwin kis jutalomszerepe miatt

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #7688 Dátum: 2013. május 28. - 16:22:56 »
Érdemes pótolni őket. Jó filmek, és a többi színész is remekel benne.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7689 Dátum: 2013. május 29. - 14:05:46 »

Újabb "félj az internettől" film.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7690 Dátum: 2013. június 03. - 18:56:17 »
Szeretném megtudni, hogy az Új-Zélandon kiadott Silent Hill: Revelations DVD (még jobb, ha Blue Ray) kiadáson van-e magyar hang, vagy felirat. Utána tudna keresni valaki? Nekem nem nagyon sikerült.  :-[

Mero

• Thanos
« Válasz #7691 Dátum: 2013. június 03. - 19:16:06 »
Én se jártam több sikerrel.  :-\
Annyit ki tudtam deríteni hogy angol meg spanyol sub van rajta,de azonkívül...  :nemtudom:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7692 Dátum: 2013. június 03. - 19:38:51 »
És melyiken?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7693 Dátum: 2013. június 03. - 19:41:35 »
Magyar hang nincs, ennyit sikerült.
Amúgy dicséretes ez a rajongás, pénzt adni egy filmért, ami a rottentomatoeson teljes 6%-on áll. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7694 Dátum: 2013. június 03. - 19:51:22 »
Pedig annyira nem rossz az a film, csak silent hill-hez mérten eszméletlen primitív, plusz iszonyúan túlzsúfolt.
Pl. nem értem miért kellett annyi prológus jelenettel telepumpálni, hogy rámegy a film fele, aztán 45 percben megpróbálják letolni a Silent Hill 3 komplett sztoriját, annak minden szereplőjével, és telenyomni egy rakás indokolatlan trancsírozással.
Na jó, lehet, hogy mégis rossz az a film...

Mero

• Thanos
« Válasz #7695 Dátum: 2013. június 03. - 20:01:33 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7696 Dátum: 2013. június 03. - 21:41:35 »
Magyar hang nincs, ennyit sikerült.
Köszi, az is valami.
Idézet
Amúgy dicséretes ez a rajongás, pénzt adni egy filmért, ami a rottentomatoeson teljes 6%-on áll. :)
Ó, hát az én filmes ízlésem bőven alulmúl minden kritikust.  :hehe: Nagy pozitívuma annak, hogy viszonylag kevés filmet nézek: nem találkozom annyira gyakran klisékkel. :)
Különben, mint SH-fan kihagyhatatlan a film, magyarul pedig úgy tűnik, nem fog megjelenni DVD-n (nem csoda, az első SH filmet is 299-ért árulták már papírtokban).
aztán 45 percben megpróbálják letolni a Silent Hill 3 komplett sztoriját, annak minden szereplőjével, és telenyomni egy rakás indokolatlan trancsírozással.
20 millából összehoztak egy meglehetősen játékhű alkotást, 3D-ben, tele vizuális effektekkel. Szerintem ahhoz képest tök jól sikerült.
Itt e.
Úgy értettem, DVD, vagy BR? :) Ez Új Zélandi cím? Mert a régiókód miatt nem mindegy.
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 03. - 21:43:40 írta kaine »

Todd

• Pókfej
« Válasz #7697 Dátum: 2013. június 03. - 21:44:52 »
20 millából összehoztak egy meglehetősen játékhű alkotást, 3D-ben, tele vizuális effektekkel.
Ebből a 3 pontból szerintem max egy olyan van, ami pozitívumnak tekinthető, de szerintem még azt is rendesen elrontották...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7698 Dátum: 2013. június 03. - 21:50:16 »
Tényleg ennyire nem tetszett? Heather telitalálat volt, a Patient Demon - bár csak cameo - visszatérése király, az öreg koldus az utcán nagyon ott volt, Douglas is tök jó színészválasztás, a Plázát jól megcsinálták, a Próbababás szörny érdekes újdonság volt, az átváltozások hibátlanok, Dahlia jó volt, egyedül a Missionary volt béna.  :piramis:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7699 Dátum: 2013. június 03. - 22:11:28 »
Nekem nagyon sok dolog nem tetszett benne.
A túl hosszúra nyújtott magyarázkodás az elején tök fölösleges volt, és nagyon sok időt vitt el az aktív cselekményből. Plusz így a két történet közötti kapcsolat rögtön megmagyarázásra kerül. Douglas tényleg jó volt, és nem is baj, hogy nem kapott komolyabb szerepet. A sztorit ahogyan megpróbálták belepaszírozni a film történetébe, az nagyon zavaros, és a cselekmény is túl sűrű, egy átlag nézőnek követhetetlen (pl. az, hogy ugyanaz a szekta most miért isteníti Alessát, aki előzőleg meg akarta ölni, és ő volt nekik a sátán, jobb lett volna hagyni a film felállását, és ahhoz igazítani a cselekményt). A sok felesleges trancsírozás sokkal butább horror elem, mint az első filmé hangulatosabb felépítése (vagy bármelyik játéké), és az, hogy ebbe egy csomó névtelen statisztát bele-erőltettek, az nagyon béna megoldás (pl. a piramisfejes karlevágós, ha már láttad, hogy két három embernek levágta a karjait, gondolom már te se nyújtanád neki olyan lelkesen).
A pók látványos volt, de a cselekmény szempontjából megint csak felesleges, Vincent-et nagyon elszúrták. Leonard ripacs volt, a jóságos piramisfej meg egyenesen röhejes. Amikor mi néztük moziba utána két srácot hallottam, hogy azon röhög, hogy ha Piramis kezébe adnák metatron pecsétjét, ő tuti szőke herceggé alakulna tőle.
A trükkök szerintem csak harsányak voltak, de a látványvilág nem volt kiemelkedő, a díszletek alulmúlták az első részt (nyilván anyagi okokból is).
Az egész film lesüllyedt egy fűrész szerű produktum szintjére, minimális, ellenben igen zavaros történetvezetéssel, amibe belpaszírozták a játék majdnem minden kulcsjelenetét, és karakterét, csak a mélységét nem.
kaptunk egy önálló filmként jól kivitelezett első filmet, aminek nem volt történetileg sok köze a játékhoz, és kaptunk egy olyan második filmet, mi habár próbálja követni a folytatás cselekményét, de közben sokkal rosszabb minden más szempontból.
Igazából pontosan olyan, mint a videójátékokról készült filmekről kialakult kép.
Ja és hogy Sean Bean nem halt meg az nekem duplán csalódás volt.
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 03. - 22:13:38 írta Todd »