Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363045 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #7800 Dátum: 2013. július 11. - 16:39:59 »
Nem sokkal elborultabb, mint az emberevő mutáns paradicsomok ötlete. Vagy a Sátán által megszállt fridzsideré.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7801 Dátum: 2013. július 11. - 17:06:56 »
4000$+posta költség USA-ból.
Milyen postaköltsége lehet egy ilyennek onnan? :)
Most is van ebayen. 429$ a postaköltség.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7802 Dátum: 2013. július 11. - 17:12:12 »
Nem sokkal elborultabb, mint az emberevő mutáns paradicsomok ötlete. Vagy a Sátán által megszállt fridzsideré.
Egy random 3 tagú alapszituáció?  :lol: Millió generátor van hozzá a neten. A válogatáshoz nem zsenialitás kell, hanem egy nagy üveg vodka. Vagy mellédobsz pár algopirint és akkor a scriptet is elhagyhatod. :P

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7803 Dátum: 2013. július 11. - 20:58:13 »
Egy random 3 tagú alapszituáció?  :lol: Millió generátor van hozzá a neten. A válogatáshoz nem zsenialitás kell, hanem egy nagy üveg vodka. Vagy mellédobsz pár algopirint és akkor a scriptet is elhagyhatod. :P
Ez nagyon kemény!  :ugralhehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7804 Dátum: 2013. július 11. - 21:04:35 »
Én nemrég néztem meg a Rubber című filmet, ami arról szól, hogy egy autóabroncs önálló életre kel és az "elméjével" (khmm. mert olyanja is van) megtanul telekinetikus képességekkel gyilkolni ...

De ott van a Treevenge című kisfilm is, ami a karácsonyfák bosszújáról szól.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7805 Dátum: 2013. július 11. - 21:06:55 »
Én nem is azon csodálkozom, hogy hogyan lehet ilyen elborult, agyament kaki filmeket kitalálni, hanem hogy akad stúdió, ami pénzt ad erre. :D De nyilván nem véletlenül, gondolom van egy szűk réteg, akiknek ezek az idióta hülyeségek eladhatók... :D Mondjuk a cápatornádóhoz képest a megalodonos meg óriáspolipos filmek is értelmesnek tűnnek. :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7806 Dátum: 2013. július 11. - 22:41:02 »
Én nemrég néztem meg a Rubber című filmet, ami arról szól, hogy egy autóabroncs önálló életre kel és az "elméjével" (khmm. mert olyanja is van) megtanul telekinetikus képességekkel gyilkolni ...
De könyörgöm, miért néztél meg egy ilyen filmet?  :D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7807 Dátum: 2013. július 12. - 00:51:24 »
Ez érdekesnek bizonyulhat.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7808 Dátum: 2013. július 12. - 08:49:42 »
Én nem is azon csodálkozom, hogy hogyan lehet ilyen elborult, agyament kaki filmeket kitalálni, hanem hogy akad stúdió, ami pénzt ad erre. :D
Nem adnak. Ezeknek a nagy többsége független filmesek műve, és Amerikában elég sok olyan terjesztő van, ami kifejezetten ezzel a low budget vonallal foglalkozik. Éjszakai mozivetítések, kábelcsatornák, ötdolcsis dvd-k, egy ideje meg kegyetlen sokat kaszálnak a fizetett streamelésen. Nem éppen milliárdokat hoz, mint az AAA-s filmek, cserébe viszont befektetni sem 400 milliót kell, hanem pár tízezret. Sőt, vannak olyan filmesek, akik a terjesztést is egymaguk végzik, és megélnek. James Rolfe például ilyen (talán ő az egyik legismertebb példa).

Todd

• Pókfej
« Válasz #7809 Dátum: 2013. július 12. - 13:29:30 »
Barátnőm szeret pár ismerősével kaki filmeket nézni (pszichológusok...), erre a gyöngyszemre is ő talált.
Amíg ő képes velem moziban Acélembert nézni, addig én sem gátolom a hóbortjai kibontakozásában.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7810 Dátum: 2013. július 12. - 14:27:54 »
Hát ezekről aztán írhatnak tanulmányokat.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7811 Dátum: 2013. július 12. - 14:34:02 »
Szerintem a Twillightból már tudna szakdogát írni (még el is olvasta eredeti nyelven mindet, annyira rázombult a jelenségre), csak a szervezet pszichológiához az nem igazán kapcsolódik.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #7812 Dátum: 2013. július 12. - 17:27:42 »

Nem tudom. Szerintem nem olyan rossz ez a film.  :-[

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #7813 Dátum: 2013. július 12. - 17:42:42 »
Hogy is mondja az elején a seriff? Ez a film egy tisztelgés az értelmetlenség előtt. Végig lavíroz a művészfilm és a trash muvi határán, és nem tudod utána, hogy ez most elgondolkodtató, magáról a filmről mint műfajról, vagy kaki.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7814 Dátum: 2013. július 12. - 20:42:46 »
Ez érdekesnek bizonyulhat.

Fantasy, ami megbecsülendő....:)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7815 Dátum: 2013. július 14. - 07:56:39 »
Hogy is mondja az elején a seriff? Ez a film egy tisztelgés az értelmetlenség előtt. Végig lavíroz a művészfilm és a trash muvi határán, és nem tudod utána, hogy ez most elgondolkodtató, magáról a filmről mint műfajról, vagy kaki.

Igen, és ez teljesen igaz is. Bár mivel nagy trash kedvelő vagyok, nekem ez még simán belefér. Még az Asylum-os felhozatalban is találtam olyat ami egész érdekes volt, pedig ez azért valljuk be nagy szó!  :hehe:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7816 Dátum: 2013. július 14. - 17:32:15 »
Pacific rim
Látta már valaki? Szinkronosan néztem. Lehet, hogy ezért nagyon fura és érthetetlen számomra a kínai csaj viselkedése néha. Sok a ripacskodás, az erőltetett szereplő, mint pl a két tudós. A tetkós biológust bírtam, de egyáltalán nem hiányzott még egy "komikus" szereplő, a csokinyakis matekos(ha őt kivennénk, tök oké a film). Aztán ott volt még egy csokornyakkendős + Elvis frizurás + nyaktetkós technikus  :stupid:... Ennek tetejében mindenki ordít megállás nélkül. Csak így beszélt a legtöbb szereplő. Ettől kaptam fejfájást, nem a látványtól.
Meglepően éles volt a kép, nem tudom minek köszönhetően. A szörnyek, a  hulláik és a kakájuk is az előzetessel ellentétben színes volt.
Összességében azért tetszett. Jók voltak az óriási díszletek, a bunyók. Ezeknek a hatalmas gépeknek az óriási hangárai, bázisai. sajnos mivel minden pillanatban összedől egy toronyház és mutatnak egy szörnyet, meg robotot, elveszti a jelentőségét.
De nekem azért mégis csak tetszett, kedvcsinálónak itt a Geekz írása:
http://geekz.blog.hu/2013/07/11/tuzgyuru_849

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7817 Dátum: 2013. július 19. - 13:59:58 »
Megnéztem a Z világháborút. Nem volt észvesztően jó, de a zombifilmek között a jobbak közé került. Persze Brad Pitt nagyon sokat segített ezen, nélküle elég átlagos lett volna.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7818 Dátum: 2013. július 19. - 19:37:08 »
Megnéztem a Gonosz halott remakejét. Biztos azért érzem, mert az eredetit nagyon szeretem már egész kis korom óta, de ez a változat a meggyalázása annak. Most komolyan, női főszereplőt? Áhhh....
Szegény Bruce ehhez még pénzt is adott...

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök