Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363072 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #7840 Dátum: 2013. július 22. - 09:20:15 »
A sztorija uagyan az Lex részéről, mint az első részben. Lex egy ingatlanspekuláns és ua a operettripacskodást rendezik a kompániájával is. Csak Otis hiányzik.
Amit meg brando és supi magyaráz az egy nagy bullshit mellébeszélés. Se füle, se farka rizsa.
------------
Ismeri valaki ezt a filmet?
Boy Wonder - Csodagyerek 2010
http://www.youtube.com/watch?v=kUsc5muRB2s
"Szörnyű tragédia törte ketté Sean életét. Még iskolás volt, amikor brutális rablótámadás következtében elveszítette az édesanyját. Évekkel később a tizenhét éves, brooklyni kamasz még mindig képtelen megnyugodni, és főleg megbocsájtani. Megszállottan keresi az anyja gyilkosát, hogy igazságot szolgáltasson. Sean kettős életet él. Nappal csendes mintadiák, éjjel viszont a várost járja, hogy beteljesítse küldetését. Teresa Ames gyilkossági nyomozónak különös gyanúja támad.

Azt nem tudom miért ez a címe, Mivel igazságosztós, nekem rögtön Robin ugrik be, de biztos nem ezért kapta a címét. Viszont a film nagyon jó, szépen adagolja az infókat, amik később mind a helyükre kerülnek.
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 24. - 01:41:06 írta VTomi »

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #7841 Dátum: 2013. július 24. - 18:08:38 »
Mert Robint szokták Boy Wondernek hívni.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7842 Dátum: 2013. július 25. - 10:07:32 »
Mert Robint szokták Boy Wondernek hívni.
Bocsi, ezt mire válaszoltad?

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7843 Dátum: 2013. július 25. - 21:49:47 »

Jaj ne, Keanu Reeves.  :uhoh:

balogh44

• Thanos
« Válasz #7844 Dátum: 2013. július 25. - 22:11:43 »
Miért, mi a baj vele? Szerintem látványos kis film lesz!
Ez viszont nem tudom mi lenne:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7845 Dátum: 2013. július 25. - 22:20:46 »

Nekem egyből a Ninja Scroll ugrott be róla. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7846 Dátum: 2013. július 26. - 09:05:57 »

:uhoh:

Kargarosz

• Gibbon
  • *
« Válasz #7847 Dátum: 2013. július 26. - 09:15:20 »

Az év meglepetése lehet.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7848 Dátum: 2013. július 26. - 13:26:14 »

:uhoh:

Mit vártál, ez már Disney, nem lepődék meg, ha a Hanna Montana stáb tagjai is fel-fel tűnnének benne! :uhoh:

Raisu

• Traveller
« Válasz #7849 Dátum: 2013. július 26. - 19:40:04 »
Sose fogom megérteni, hogy a 47 róninnak miért ezt a címet adták, ha _semmi_ köze nincs az eredeti sztorihoz... Pedig reménykedtem benne, hogy azt fogják feldolgozni. :(

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #7850 Dátum: 2013. július 26. - 20:24:25 »
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7851 Dátum: 2013. július 27. - 13:40:52 »
Én Star Wars rajongó vagyok mióta az eszemet tudom, de ha ezt a csávót bele merik tenni a filmbe, vagy valami hozzá hasonló nyálgép kis patkányt, komolyan mondom dögöljenek meg mind, Lucas, Kennedy és akik létrehozzák ezt a mocskot. Remélem az összeesz SW geek szervez egy forradalmat, és meglincselik őket :twisted:
Tejet kérek! Csokisat!

balogh44

• Thanos
« Válasz #7852 Dátum: 2013. július 27. - 13:44:25 »
Gondolom ő lenne az új Lüke Szájtátó!
Han Soló meg majd Pattinson lesz.... :stupid:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7853 Dátum: 2013. július 27. - 14:00:04 »
Nézzétek meg a videót teljesen. Luke fia lenne Ryan Gosling és Han Solo fia meg ez a borzadalom, Efron. A pletykák szerint, persze. Illetve végigmennek a szerkesztőségben és több képből mindenki ezt a kettőt választja ki, hogy ne szerepeljen a filmben. Sors iróniája.  :uhoh:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7854 Dátum: 2013. július 27. - 15:48:12 »
Teljesen felesleges, és nem mellékesen alaptalan ez a hisztéria. Persze szeretik odakint is a pánikot kelteni, de ennek semmi köze a valósághoz. Már korábban is bizonyította a történelem, hogy hiába lett valaminek a tulajdonosa a Disney, nem jelentette azt, hogy a már jól működő gépezetet szétbomlasztotta volna. Legjobb példa erre a Marvel studios. Hiszen hiába vásárolta fel az egész Marvelt a Disney, semmibe nem szól bele, csak annyi változott, hogy ő lett a jogtulajdonosa a karaktereknek, és minden velük eladott termék után ők kapják a pénzt. Tehát a mozifilmekkel kapcsolatban is ez volt. Nem ugattak bele a szerepválasztásba, nem futtatták bele a saját nevelésű sztárjaikat az ottani produkciókba. A Disney teljesen külön kezeli a saját filmes cégét, a Marvel studiost és vélhetően ugyanezt fogja tenni a Lucasarts-szal is. Csak annyiban szóltak bele, hogy ők megmondták: legyen folytatása a filmnek (ami amúgy is várható volt, hogy előbb-utóbb - hiába is mondott bármit is Lucas a múltban - lesz folytatása, mert egy aranybánya az egész, amit ki lehet aknázni a képregényeken és a könyveken kívül is).
A lényeg, hogy nem kell felülni az ilyen alaptalan hülye pletykáknak, biztos nem fognak Disney kölyöksztárokat rakni az SW-be (legalábbis ha nem Lucas csinálja a szereplőválogatást, mert tőle simán kitelik).

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7855 Dátum: 2013. július 27. - 22:03:43 »
Igaz, lehet, sima médiahack, hogy megmutassák, igenis lehet Jake Lyloydnál és Hayden Christensennél is félelmetesebb gárdát betenni SW-be.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7856 Dátum: 2013. július 28. - 19:10:05 »

Nekem az tünt fel, hogy Zombi Boy-ra (Rick Genest) már hollywood is felfigyelt. Habár túl változatos szerepeket nehéz lesz szabni rá.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7857 Dátum: 2013. július 28. - 22:35:22 »
Nekem meg az, hogy a thermopülei csata Miller-féle kibelezése után a jelek szerint már Japán történelmét sem hagyják békén.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7858 Dátum: 2013. július 28. - 22:40:02 »
Nekem meg az, hogy a thermopülei csata Miller-féle kibelezése után a jelek szerint már Japán történelmét sem hagyják békén.

"Végtelen a hadseregük. Mi 47en vagyunk." Azon én is besírtam.  :lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7859 Dátum: 2013. július 29. - 00:14:12 »
Kétszer feltűnt a csávó, nem jött le mit csinál ott. nekem kicsit kirí a filmből. Miért is jó, hogy ő benne van? A biohazard jelet meg a nem korhű tetkókat, majd lesminkelik?