Túl vagyok a WWZ-n.
Izgalmas, a lassúbb, feszültségkeltő részek is jók, szépen van fotózva az egész, izgalmas és újszerű a kamera kezelés.
Már az elején a képek amíg kiírják a címet is meglepően szép volt, egészen művészi a végére szörnyen nyugtalanító, nagyon tetszett.
Nagyon tetszett, amikor az elején a zűrzavarban nem látszik ki zombi és ki nem, mert mindenki rohangál az utcán. Ez a káosz nagyon életszerű volt és meglepett. Viszont egy tv sorozat egyetlen epizódjában is több dolog történik mint itt.
Az előzetesből úgy tűnt, hogy a zombihorda egy kollektív tudatként hömpölyög és épp csak nem áll össze egy nagy humanoid masszává, mint egy rajzfilmben.
Megnyugodva tapasztaltam, hogy a filmben nem volt ilyen érzés, egyszerűen csak összetorlódva rohantak.
A cgi kiábrándító, mint a Legenda vagyok-ban. Nem a minősége miatt, csak valahogy zombi filmhez nem passzol.
Nagyon üdítő volt, hogy nem próbált a film elhatárolódni a való világtól. Tehát kimondták hogy "zombi" és abszurdnak is gondolták a feltételezést.
Jól átadta, hogy a probléma globális. És hogy közben, hogyan működnek a dolgok. Mentünk mindenfelé és nem csak a híradóban láttunk bár képet. Persze más filmen egy hétköznapi civil ennyit látott volna.
Azt nem értettem, hogy a zombik elvileg nem bántják azt aki beteg. Aki beteg és nem azt aki sérült. a főszereplőt is átszúrta a vas mégis megették volna. Akkor miért nem támadták meg a katonát, akinek sérült volt a lába?
Jó volt az egész politikai vonulata, az e-mail amiben elhangzik a zombi szó. Ilyen, ha nem könyvre írnak egy történetet, hanem könyv eredetileg.