Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364727 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #7980 Dátum: 2013. szeptember 09. - 15:26:54 »
Megnéztük az öcskösel az EPIC-A Zöld Urai c. filmet. Hát mit mondjak, nem estem hanyat tőle, bár a popcortól megkergült kis iskolások, biztos élvezték 3D-ben! Na mi nem, egyértelműen nem talált hozzám a film, nem ezt vártam volna.
Kezdjük ott, ahogy a szereplők kinéznek, mind egytől egyik elcseszett kinézetűek, az ellenség, akik ugye "bogarak", egy cseppet se néznek ki annak, inkább valami humanoid cápának nézném őket! :uhoh:
A humorfaktorként üzemelő csigák pedig egyáltalán nem voltak azok.
Szerintem óriási visszalépés volt ez a film a Jégkorszak óta, nem tudom, hogy hogyan teljesített a pénztáraknál, de én utólag már sajnáltam azt a pénzt amit kiadtam érte!

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #7981 Dátum: 2013. szeptember 09. - 18:22:28 »
A nagy Gatsby. (remake)
Srácok, ha akartok egy komoly filmet az emberi aljasságról Leo tökéletes alakításával, ez kötelező darab.
Az utóbbi időben ez már a második film, amit sikerült elkapni úgy, hogy gyakorlatilag semmit sem vártam tőle, és belepofozott a fotelba....
Ja, és Tobey is játszik benne, a hozzá tökéletesen illő szerepben, amilyet az Árvák hercegében is játszott ( az is kötelező darab ) . Mondjuk nekem Pókként is szimpi volt.  ;D

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7982 Dátum: 2013. szeptember 09. - 22:34:27 »
Megnézem
----------------

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7983 Dátum: 2013. szeptember 09. - 22:51:18 »
Mozifilm lesz az NFS játékból? :o
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7984 Dátum: 2013. szeptember 09. - 23:00:41 »
Miért ne? A Halálos iramban széria minden várakozás és logika ellenére csak termeli a lóvét, akkor miért ne csinálnának egy klónt belőle egy egykoron híres és megfelelő módon elkurvult játékszéria címének felhasználásával? :) A DreamWorksnek meg amúgy is kiterjedt tapasztalata van a filmmásolásban. Plusz mivel a játékok már úgy az ötödik rész óta semmilyen szintű összefüggést nem mutatnak, így akármilyen sztorit kitalálhatnak, az is hű lesz a franchise-hoz.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7985 Dátum: 2013. szeptember 10. - 00:50:49 »
A nagy Gatsby. (remake)
Srácok, ha akartok egy komoly filmet az emberi aljasságról Leo tökéletes alakításával, ez kötelező darab.
Leo és Fitzgerald miatt mindenképp tervben volt. :D Most, hogy eszembe juttattad, teszek is róla. :)

Miért ne? A Halálos iramban széria minden várakozás és logika ellenére csak termeli a lóvét
Nekem is ez jutott eszembe. Közvetlenül az után, hogy "A Breaking Bad-es srác van benne!" ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7986 Dátum: 2013. szeptember 10. - 04:52:09 »
Én azon csodálkozom, hogy eddig nem volt még film kísérlet belőle. Lényegében az egyik legegyszerűbb téma, amiből filmet csinálhatnak.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7987 Dátum: 2013. szeptember 10. - 14:07:09 »
Miért ne? A Halálos iramban széria minden várakozás és logika ellenére csak termeli a lóvét, akkor miért ne csinálnának egy klónt belőle
De pont ez az, hogy az F&F szériában mindent ellőttek erről a témáról, így az NFS film tényleg csak egy klón lesz, semmi több. Mi újat tudnának mutatni az F&F-hez képest? Persze, értem én a stúdiók rókabőr lehúzós gondolkodását, csak... Ez így már nem lesz nagy durranás szvsz.

Idézet
Plusz mivel a játékok már úgy az ötödik rész óta semmilyen szintű összefüggést nem mutatnak, így akármilyen sztorit kitalálhatnak, az is hű lesz a franchise-hoz.
Őszintén, engem rohadtul nem érdekelt az NFS-ek sztorija, én csak az autóversenyzés öröme miatt játszottam ezekkel a játékokkal. ;D Főleg, hogy az NFS-eket általában végig se vittem, úgyhogy nem is ismerem a sztorikat, de feltételezem, hogy nem vesztettem sokat ezzel.

Én azon csodálkozom, hogy eddig nem volt még film kísérlet belőle.
Hát úgy nagyobb durranás lehetett volna, ha még az F&F széria előtt megcsinálták volna. De így már csak egy sima klón lesz számomra, nem is érdekel különösebben. Hacsak nem raknak valami nagy húzónevet a filmbe, meg valami értelmes sztorit. Bár még akkor sem nézném moziban, ahogy az F&F-et sem (abból is csak az első 2 részt láttam).

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7988 Dátum: 2013. szeptember 10. - 18:27:22 »
A nagy Gatsby. (remake)
Leo és Fitzgerald miatt mindenképp tervben volt. :D Most, hogy eszembe juttattad, teszek is róla. :)

Majd írj véleményt róla! Kíváncsi vagyok tetszeni fog-e?   ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7989 Dátum: 2013. szeptember 10. - 18:57:20 »
...

Én sem tudtam, hogy lett volna átfogó storija a franchisenak.  :lol:  Nekem első találkozásom az NFS2-SE volt és egy csomót marhultunk vele. Leszedtük a dlh-ról a kódokat hozzá és indulhat az unaloműzés. Azt hiszem még fabudiként is lehetett versenyezni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7990 Dátum: 2013. szeptember 10. - 19:08:13 »
Tény, hogy a húsz játékból nem soknak van sztori módja, de azért akad. A Most Wantedé még viszonylag összetett is volt. Bár ironikus módon pnt akkor volt sztorijuk a játékoknak, amikor megjelent a Fast and Furious, és persze az NFS is éppen az illegális utcai tuningautóversenyekkel foglalkozott. Szóval nem először lovagolják meg a F&F farvizét. :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7991 Dátum: 2013. szeptember 10. - 19:11:04 »
Ja, hát, akkor volt egy egész hullám az ilyen utcaversenytuningneon autódivatból.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7992 Dátum: 2013. szeptember 10. - 22:40:12 »
De pont ez az, hogy az F&F szériában mindent ellőttek erről a témáról, így az NFS film tényleg csak egy klón lesz, semmi több. Mi újat tudnának mutatni az F&F-hez képest?
Mi újat tudott mutatni a sokadik F&F? ;D Ezzel az erővel hívhatják NFS-nek is. :hehe:

Mindenképp. :) Legfeljebb belefutunk egy eszmecserébe. ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7993 Dátum: 2013. szeptember 10. - 23:30:28 »
Mi újat tudott mutatni a sokadik F&F? ;D Ezzel az erővel hívhatják NFS-nek is. :hehe:
Oké, hát engem az F&F sem hozott lázba, csak az első két részt láttam belőle... :hehe:

A nagy Gatsbyt majd én is megnézem valamikor, de csak Leo miatt. :) Az Eredet óta nagy kedvencem lett a srác. :)

Viszont tegnap megnéztem a Meet the Spartanst... :omg: Nagyon vacak volt.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7994 Dátum: 2013. szeptember 11. - 00:14:00 »
A nagy Gatsbyt majd én is megnézem valamikor, de csak Leo miatt. :) Az Eredet óta nagy kedvencem lett a srác. :)
Nekem meg a Tégla és a Viharsziget, meg a Kapj el ha tudsz után. Nem mintha fiatalon a Partban és a Rómeó&Juliában nem lett volna jó. Meg a Titanic-ban.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7995 Dátum: 2013. szeptember 11. - 00:18:16 »
Helyes, helyes, nézzétek meg minél többen a Gatsbyt! Nekem továbbra is az év legjobb filmje. Bár, igazából hosszú évek óta a legjobb film, amit láttam, és kétségtelenül a legjobb könyvadaptáció, amit valaha láttam. És elvileg a jövő héten jelenik meg DVD-n és Blu-Rayen.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7996 Dátum: 2013. szeptember 11. - 07:26:51 »
Megnéztem én is. Kicsit kiszámítható volt, de amúgy a film lekötött elejétől a végéig. A színészi játék is jó volt. Nekem azért nem fog a legjobb filmek listája közé kerülni és nem fogom egy-két havonta újra nézni, de mindenképpen jó film.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7997 Dátum: 2013. szeptember 11. - 16:14:12 »
Mindenképp. :) Legfeljebb belefutunk egy eszmecserébe. ;)

Állok elébe!  ;)

Nekem meg a Tégla és a Viharsziget, meg a Kapj el ha tudsz után. Nem mintha fiatalon a Partban és a Rómeó&Juliában nem lett volna jó. Meg a Titanic-ban.

A Gilbert Grape óta figyelem. Jobbnál jobb filmjei vannak és voltak, ( persze ha leszámoljuk a Rémecskék 3-at  ;D ) igazából 2 filmje van amitől a hideg kiráz, a Rómeó és Júlia és a Titanic.
Az Ez a fiúk sorsa ( a másik zsenivel DeNiroval ) a Kosaras naplója, a Teljes napfogyatkozás, Marvin szobája, és a Woody filmben is jó volt. Az Eredet nekem felemás volt, ezt már jó pár évvel ezelőtt láttam a Johnny Mnemonicban. Mivel Scorsese is nagy kedvenc és DDL-t is bírom, ezért a New York bandái is bejött, de ott maradt hiányérzetem. Valami még kell abba a filmbe. A Viharsziget pedig nélküle már elképzelhetetlen.

Megnéztem én is. Kicsit kiszámítható volt, de amúgy a film lekötött elejétől a végéig. A színészi játék is jó volt. Nekem azért nem fog a legjobb filmek listája közé kerülni és nem fogom egy-két havonta újra nézni, de mindenképpen jó film.

Ez valóban hibája, hogy eléggé kiszámítható.
Mennyit agyaltam rajta ki volt Tom ( Joel Edgerton ), mire végre rájöttem, hogy a másik örök kedvenccel Tom Hardyval játszott a Warriorban.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7998 Dátum: 2013. szeptember 14. - 14:11:06 »
Túl vagyok a WWZ-n.
Izgalmas, a lassúbb, feszültségkeltő részek is jók, szépen van fotózva az egész, izgalmas és újszerű a kamera kezelés.
Már az elején a képek amíg kiírják a címet is meglepően szép volt, egészen művészi a végére szörnyen nyugtalanító, nagyon tetszett.
 Nagyon tetszett, amikor az elején a zűrzavarban nem látszik ki zombi és ki nem, mert mindenki rohangál az  utcán. Ez a káosz nagyon életszerű volt és meglepett. Viszont egy tv sorozat egyetlen epizódjában is több dolog történik mint itt.
Az előzetesből úgy tűnt, hogy a zombihorda egy kollektív tudatként hömpölyög és épp csak nem áll össze egy nagy humanoid masszává, mint egy rajzfilmben.
Megnyugodva tapasztaltam, hogy a filmben nem volt ilyen érzés, egyszerűen  csak összetorlódva rohantak.
A cgi kiábrándító, mint a Legenda vagyok-ban. Nem a minősége miatt, csak valahogy zombi filmhez nem passzol.
Nagyon üdítő volt, hogy nem próbált a film elhatárolódni a való világtól. Tehát kimondták hogy "zombi" és abszurdnak is gondolták a feltételezést.
Jól átadta, hogy a probléma globális. És hogy közben, hogyan működnek a dolgok. Mentünk mindenfelé és nem csak a híradóban láttunk bár képet. Persze más filmen egy hétköznapi civil ennyit látott volna.
Azt nem értettem, hogy a zombik elvileg nem bántják azt aki beteg. Aki beteg és nem azt aki sérült. a főszereplőt is átszúrta a vas mégis megették volna. Akkor miért nem támadták meg a katonát, akinek sérült volt a lába?
Jó volt az egész politikai vonulata, az e-mail amiben elhangzik a zombi szó. Ilyen, ha nem könyvre írnak egy történetet, hanem könyv eredetileg.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7999 Dátum: 2013. szeptember 14. - 19:49:24 »
Robert de Niro-nak 2 filmje is amire piszok kíváncsi vagyok. az egyik már megy, The Family a másik még jobbnak ígérkezik. Stallone és Kim Basinger  mellet szerepel a Grudge Match című filmben. Pontos dátum nincsen.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül