Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360983 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #8300 Dátum: 2014. március 02. - 21:35:00 »
Ez a Frozen óriási balfékség volt a Disney-től, tudom hogy nem én vagyok a megszólított közönség, korosztály, de akkor is. Borzasztó volt, soha a büdös életben nem fogom még egyszer megnézni, pedig imádom a rajz/animációs filmeket.  :yucky:
Az Aranyhaj pl. kellemes csalódás volt, az tetszett.
Réggebben azért nem született ennyi gagyi film, ahol tök hülyének vannak beállítva a szereplők, még egy rajzfilm esetében sem.
Össze se lehet hasonlítani pl. a Secret of NIMH c. Don Bluth rajzfilmmel, de akármelyik 80-as évek béli alkotást is említhetném.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8301 Dátum: 2014. március 02. - 23:44:13 »
Azért az érdeklődési köröd is változik az idővel, és ez így van jól. :) Vannak hobbik, amiket kinősz, ez teljesen oké. A lényeg a "hogyan/miért"-en van, hogy valóban kinőtted-e, vagy valamilyen kényszer miatt teszed/hiteted el magaddal.
Igen, ezzel egyetértek.

Ez a Frozen óriási balfékség volt a Disney-től, tudom hogy nem én vagyok a megszólított közönség, korosztály, de akkor is. Borzasztó volt, soha a büdös életben nem fogom még egyszer megnézni, pedig imádom a rajz/animációs filmeket.  :yucky:
Ez azért érdekes, mert az Aranyhaj és a Frozen eléggé egy kaptafára készült. :D Érdekes, hogy az egyik tetszik, a másik nem. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Raisu

• Traveller
« Válasz #8302 Dátum: 2014. március 03. - 05:26:48 »
Szerencsére mások nem nagyon osztják balogh44 véleményét (komolyan, kb. ő az első, akitől azt hallom, hogy a Frozen nem volt jó), és bezsebelt két Oscart is. A legjobb animációs filmnek járót, illetve a Let It Góval a legjobb betétdalnak járót. :)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8303 Dátum: 2014. március 03. - 16:05:53 »

Júniusban már 16+-os filmre is be fognak engedni  ;D
Amúgy meg a Dream Works se rossz, nekik is van olyan rajzfilmjük ami jó ;)
Le se tagadhatnád az életkorod. Remélhetőleg egyszer majd kinövöd ezt a tipikusan korodbeliekre jellemző hozzáállást, vagyis, hogy 10 éves kor felett ciki rajzfilmeket nézni, és rájössz, hogy mennyi klassz sztoritól fosztod meg magad ezáltal...

Kor: 31

Na, szóval ha te megnézed ezt a rajzfilmet pl a gyermekeddel és úgy látod be, hogy ez egy tényleg normális és élvezhető film akkor azt mondom hogy oké és ez teljes mértékben normális.
De ha egy 31 éves ember vagy akinek nincs gyermeke akivel megnézhetné a filmet akkor szerintem azt joggal gondolom furcsának, hogy elsősorban gyerekeknek készített animációs filmet nézel ;)

"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8304 Dátum: 2014. március 03. - 16:13:47 »
Legalább azt néznéd meg kitől idézel (rosszul), mielőtt elkezdesz fikázni valakit, mert nem érted mit szeretett volna közölni veled... :roll:

Todd

• Pókfej
« Válasz #8305 Dátum: 2014. március 03. - 17:28:11 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8306 Dátum: 2014. március 03. - 18:49:13 »
...pedig imádom a rajz/animációs filmeket.  :yucky:
Mit jelent az, hogy "razj/animáció"?

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8307 Dátum: 2014. március 03. - 21:02:36 »
Legalább azt néznéd meg kitől idézel (rosszul), mielőtt elkezdesz fikázni valakit, mert nem érted mit szeretett volna közölni veled... :roll:

Tessék?
Most tényleg nem értem mit szeretnél mondani :nemtudom:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Todd

• Pókfej
« Válasz #8308 Dátum: 2014. március 03. - 21:20:44 »
A problémák:
1. A beszúrt idézetet nem Tom mondta, mégis az ő korát emelted ki.
2. Láthatóan tényleg nem erőltetted meg magad a mondanivaló megértése felé.
Nem baj, vélhetőleg te is leszel majd 31 éves.  ;) Meg én is.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 03. - 21:30:46 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8309 Dátum: 2014. március 03. - 21:26:30 »
Imádom, amikor meglett 20+ évesek leszólják a 16 éveseket, hogy majd, ha az én koromba leszel...

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #8310 Dátum: 2014. március 03. - 21:32:50 »
Imádom, amikor meglett 20+ évesek leszólják a 16 éveseket, hogy majd, ha az én koromba leszel...

Látod, ezek a mai fiatalok!  :hehe:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #8311 Dátum: 2014. március 03. - 21:33:50 »
Ebben azért van valami.  :lol:

balogh44

• Thanos
« Válasz #8312 Dátum: 2014. március 03. - 21:59:06 »
...pedig imádom a rajz/animációs filmeket.  :yucky:
Mit jelent az, hogy "razj/animáció"?

Azt, hogy szeretem a rajzfilmeket és a computer animációs filmeket is, de ide sorolhatjuk a stop-motion filmeket is, amiket Burton is szeret. ;) Csak egyszerűsítettem és egybe írtam, amúgy manapság már van hogy a kettőt ötvözik.
De ha már Disney, na ezt a filmet nagyon várom:

Todd

• Pókfej
« Válasz #8313 Dátum: 2014. március 03. - 22:07:38 »
Olyan mint Neil Gaimen Hó tükör almák című novellájának vélhetőleg azért határozottan light-osabb verziója.
Az a Hófehérke történetet meséli el a "gonosz" mostoha szemszögéből, úgy értelmezve újra az egészet, hogy a cselekmény közben nem változik meg, mégis teljesen kifordúl magából az egész, egészen groteszk irányokba.
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 03. - 22:12:53 írta Todd »

balogh44

• Thanos
« Válasz #8314 Dátum: 2014. március 03. - 22:17:50 »
Imádom a fantasy elemeket benne, pl. a járkáló fák (Entek) tök király lesz, csak ne legyen túl light-os, mint az Óz a hatalmas.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #8315 Dátum: 2014. március 03. - 22:22:20 »
Imádom a fantasy elemeket benne, pl. a járkáló fák (Entek) tök király lesz, csak ne legyen túl light-os, mint az Óz a hatalmas.

Persze, hogy "light-os" hiszen mesefilm. A gyerekeket nem kell besz@ratni...

balogh44

• Thanos
« Válasz #8316 Dátum: 2014. március 03. - 22:44:16 »
Nos az attól függ, mi a stúdió konkrét célja, mert ha netán, szeretne egy a Gyűrűk Ura féle bevételvarázslatot, akkor lehet hogy megkockáztatják hogy édi-bédi éneklő szereplők ne legyenek benne. ;)
Jim Henson jut az eszembe, aki nagy mesemondó volt, és mégis, ha csak az olyan filmeket nézem mint a Sötét Kristály, vagy a Labirintus, vagy személyes, régi nagy kedvencemet a Mesemondó (The Storyteller) TV sorozatot, nem kezelte a nézőt kötelezően gyereknek.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #8317 Dátum: 2014. március 03. - 22:45:58 »
Az Óz-ra értettem.

Ju

• Pókfej
« Válasz #8318 Dátum: 2014. március 03. - 22:48:39 »
Igen, van benne igazság. :D Részemről nem leszólni akarom azt, aki kemény 10 évvel fiatalabb nálam, mert 1: ki vagyok én ahhoz, 2: én is utálom, amikor valaki azzal jön, hogy 10 évvel idősebb nálam és ezért én mennyire tévedek. :) Viszont úgy gondolom, hogy az egyik érdeklődési köröm miatt a koromnál egy kicsit szélesebb perspektívában látok olyankor, amikor viselkedési, személyiségi dolgokról van szó. És a kicsit itt nem cinikusság, tényleg "kicsit" jelent. :) Magyarázat vége. ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #8319 Dátum: 2014. március 03. - 22:54:03 »
Az Óz-ra értettem.

Igen, látszik, mennyire nem akart Raimi tudomást venni a Visszatérés Óz Földjére c. 1985-ös filmről, (mely picit sötétebb elemekkel operál) és inkább a régi filmhez nyúlt vissza.