Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1365190 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #8340 Dátum: 2014. március 04. - 22:06:03 »
Mert a gyerekek, akiknek készül, nem tudnak angolul.

balogh44

• Thanos
« Válasz #8341 Dátum: 2014. március 04. - 22:08:29 »
Nem arra gondoltam, minek kell magyar szinkron, hanem arra, miért kell olyan megjegyzéseket bele tenni, ami abszolute kiábrándító, egy gyerek pl. tuti nem nézi a Szeretlek Magyarország c. műsort.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8342 Dátum: 2014. március 04. - 22:17:50 »
Az Aranyhaj legalább próbált nem operálni idétlenebbül idétlenebb szereplőkkel
Hol voltak a Frozenben idétlen szereplők? :o Talán a hóember volt picit erőltetett, de a többi szereplő teljesen rendben volt. Anna egyszerre volt imádnivaló és nagyon vicces (kb mint Felicity az Arrow-ban :D ), remek párost alkottak Kristoffal. Elsa meg minden volt, csak idétlen nem. Ő volt a legdrámaibb szereplő. Szvsz a humorfaktor jó volt, és egyáltalán nem idétlen. A sztori is jó volt.

Idézet
A Frozen meg csak arról szólt, hogy hú de jó is a 3D, és hogy erőltessünk pár régi geg poént a szereplőkre
Messze nem erről szólt, nagyon is volt mondanivalója. ;)

Semmi baj ha tetszik valakinek, nekem nem, ennyi.
Ezt egyébként elfogadom, ízlések és pofonok. ;) Nem is akarom megváltoztatni a véleményedet, csak számomra nem tűnik megalapozottnak ez a negatív kritika.

Az amúgy egy korrekt animációs film volt, de én egyszerre néztem meg a Princess and the Froggal, és az eléggé maga mögött hagyta. Már csak azért is, mert ott minden zenei betét kegyetlen jó volt.
Ez a zenei betét dolog érdekes, mert nekem általában nem hiányzik a rajzfilmekbe (egyszerűen nem életszerű, hogy énekelgetnek, amikor simán beszélgethetnének is egymással :D ), de néhány rajzfilmben valóban nagyon jók a dalok, pl a Kis Hableányban és az Oroszlánkirályban is (Comicboy most biztos szúrósan néz ;D ), de a Frozen betétdala is megérdemelten kapott Oscart, szóval, van amikor bejön a dolog. De például az agyonsztárolt Szépség és Szörnyetegben erőltetettek és unalmasak voltak a zenei betétek + túl sok is szvsz. Nem volt rossz az a rajzfilm, de számomra picit csalódás volt, amikor tavaly megnéztem.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

balogh44

• Thanos
« Válasz #8343 Dátum: 2014. március 04. - 22:25:16 »
A Szépség és a Szörnyetegban voltak a legszebb és legjobb Disney számok szerintem, fura hogy így látod! :o

Raisu

• Traveller
« Válasz #8344 Dátum: 2014. március 05. - 02:57:14 »
A Frozen meg csak arról szólt, hogy hú de jó is a 3D, és hogy erőltessünk pár régi geg poént a szereplőkre
Ezzel (többek között) ez a néni nem értene egyet. ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #8345 Dátum: 2014. március 05. - 11:14:45 »
Azért ez új gondolat volt a Disney-től, én imádtam: :D

(Fáradt voltam, úgyhogy még csak félig láttam... majd ma/holnap bepótolom :))

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8346 Dátum: 2014. március 05. - 11:56:08 »
Azért ez új gondolat volt a Disney-től, én imádtam: :D

Jaja, nem panaszkodhatunk, erkölcsre neveli a kiskölköket. :D

Huhú, egy művész digitálisan megfestette Elsát hús-vér emberként. :D

« Utoljára szerkesztve: 2014. március 05. - 20:42:12 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #8347 Dátum: 2014. március 06. - 01:57:31 »
(Fáradt voltam, úgyhogy még csak félig láttam... majd ma/holnap bepótolom :))
Befejezve. :) K*jó. :D Csak a véégén láttam, hogy olyanok játszottak benne, mint Alan Tudyk és Ciarán Hinds... :oh:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8348 Dátum: 2014. március 06. - 10:10:31 »
Annyian emleetik ezt a Jégvarázst, hogy már megnézem valamikor:) Nem gondoltam, hogy egy diznis-hercegnős-éneklős(!) film jó lehet.
-----
Ezt ismeri valaki? Most hallottam róla egy barátomtól és elkezdtem nézni:
Az elveszett szoba (2006)

Fent van YT-on szinkronosan. Hat kb 45 perces epizód. Nagyon izgalmas :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #8349 Dátum: 2014. március 06. - 10:51:09 »
A Lost Room-ot láttam régen, állati jó, csak a vége nem tetszett. Régen volt, arra nem emlékszem, hogy miért. :) :cavinton:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8350 Dátum: 2014. március 06. - 11:12:42 »
A Lost Room-ot láttam régen, állati jó, csak a vége nem tetszett. Régen volt, arra nem emlékszem, hogy miért. :) :cavinton:
Ne mondd el, még ne néztem végig. De eddig zseniális az ötlet. Csak azt nem értem, hogy aha a tárgyak elpusztíthatatlanok, akkor hogy akarja a Liga elpusztítani őket. Meg van egy Rend akik ölnek és gyűjtik őket egy széfbe. A Liga részéről szerintem az lenne a logikus, ha a tárgyakat a szobába gyűjtenék, majd ha kész, a kulcsot is bedobják és rácsukják az ajtót.
Amúgy egy kis kedvcsináló annak aki még nem látta:
http://www.port.hu/az_elveszett_szoba_the_lost_room/pls/w/films.film_page?i_film_id=85200

Ju

• Pókfej
« Válasz #8351 Dátum: 2014. március 06. - 11:34:41 »
Ha el akarnám spoilerezni, sem tudnám... :-[ :)
hogy aha a tárgyak elpusztíthatatlanok, akkor hogy akarja a Liga elpusztítani őket. Meg van egy Rend akik ölnek és gyűjtik őket egy széfbe. A Liga részéről szerintem az lenne a logikus, ha a tárgyakat a szobába gyűjtenék, majd ha kész, a kulcsot is bedobják és rácsukják az ajtót.
Amennyire most visszaemlékszem, igen, valahogy így lenne értelme... újra kéne néznem, hogy jobban képben legyek.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8352 Dátum: 2014. március 06. - 11:50:52 »
Elpusztíthatóak voltak azok, de csak a szobában. Vicces, de a végére én sem emlékszem. Valami iszonyatosan kifacsart magyarázata volt az egészre.
Bár legalább nem derült ki, hogy mindannyian halottak voltak végig. És jegesmedve se tűnt fel.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8353 Dátum: 2014. március 06. - 15:12:30 »
Végignéztem és nem adnak magyarázatot a miértre és a hogyanra. A végén meg már teljesen ad hoc módon tekerik a szabályokat. És nem kerül vissza az összes tárgy. A 9-es szobát is belekeverik már. Nem is értettem... A végén bedobják a kulcsot a szobába, rázárják az ajtót és a legvégén, amikor senki sem látja, kinyílik magától az ajtó...

Todd

• Pókfej
« Válasz #8354 Dátum: 2014. március 06. - 17:05:45 »
Nem akarok belefosni ebbe a magasröptű párbeszédbe, de ezt nem bírom ki, hogy ne osszam meg veletek.  :lol:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #8355 Dátum: 2014. március 06. - 17:13:31 »
Ebből a legjobb, mikor a srác kijelenti, hogy nem fordulhatnak egymás ellen, mert a hódok pont ezt akarnák.  :lol: 

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8356 Dátum: 2014. március 06. - 18:43:32 »
Az elveszett szoba nekem is tetszett régen. Főleg a buszjegy.  :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8357 Dátum: 2014. március 06. - 19:50:33 »
Az elveszett szoba nekem is tetszett régen. Főleg a buszjegy.  :D
Az tényleg jó, meg a poénok amik köré fűződnek úgy hogy nincsenek szájba rágva.
PL: le van ragasztva a jegy egyik fele ezüst ragszalaggal. Amikor a nyomozó meg akarja nézni mi van alatta, a másik fickó rászól, hogy óvatosan, mert nagyon nehéz volt úgy leragasztani, hogy ne repítse el. Ekkor esett le, hogy a jegy akkor működik ha csupasz bőrrel érintkezik, tehát ha megfogja az ember, már el is repítette. Ezért leragasztotta, hogy fegyverként használhassa.
A másik, hogy a kávézó falára ki van írva "Ez nem a  pokol. Buszmegálló arra". Akiket elrepített a bolond fickó  a jeggyel, azt hitték, hogy a pokolba kerültek. A kávézós megunta, hogy mindenki ezt kérdezi és hogy a buszhoz kell őket irányítani, hogy haza jussanak  :lol:
Na most én viszont jól szájba rágtam... :-[

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #8358 Dátum: 2014. március 06. - 21:18:36 »
Sziasztok.

Nem a legjobb pillanatban kotnyeleskedek bele a párbeszéd folyamatába de...szóval megnéztem a Silent Hill 1-2-őt és pár dolog nem tiszta.

Hol is kezdjem?
1. Rose mikor belépett a városba (és a rendőrnő) elveszett lelkekké váltak? Ha igen, a férj ezért nem lelte Roset (csak az illatát érezte azon a helyen ahol Rose is járt)?

2. Ha így van hogy lehet, hogy a férj és a nyomozó nyugodtan be -és kisétáltak a városból? Semmi köd, semmi hamu nem volt, a város sem volt náluk elválva az úttól...

3. Mikor Rose a lányát hazaviszi (akkor már a házuk is ködben volt) mindketten elveszett lelkek voltak? Ha igen, akkor hogyan tudott a kislány mégis hús-vér ember lenni és az apja előtt teremni a kanapén?

4. Rose a pecsét miatt lett Silent Hill rabja. Sharonnál viszont később a teljes pecsét "megkerül". Ennek ellenére az anyja mégsem kerül elő. Miért?

5. És végül a legfurcsább: Silent Hillben eláll a hamu. Az apával együtt távozik a köd. Sharon megszüntette a város "átkát". Kijönnek a városból, süt a nap. Felveszi őket a kamionos. Ám a rendőrautók a városba tartanak és az ő szempontjukból továbbra is köd van a városban (a 2. rész végén). Mi ennek az oka?

6. Sharon árva csecsemő volt, Alissa jó oldala beleköltözött. Alissa gonosz oldala Alissa testében maradt ami olykor vízióként megjelenik. Alissa anyja ismert. De ki volt az apja?
Ja igen és Alissa gyerekének az ördög az apja?

Bocs a sok kérdésért, az infókat hálásan köszönöm.

« Utoljára szerkesztve: 2014. március 06. - 21:23:29 írta Constant »
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

Lord Constant Level Complete! :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #8359 Dátum: 2014. március 06. - 21:24:27 »
Na ezek azoka kérdések, amiket marha nehéz megválaszolni, mert hiába tudnám az alapmű (játék) beli választ, az nem állja meg a helyét a filmben, mert az teljesen önálló attól. Erre rátett egy lapáttal a 2. rész, ami totál zavaros, és szerintem maguk a készítők sem értik, mit hogyan akartak. A játék beli válaszokat sokszor megpróbálják beleeröltetni totál nem törődve azzal, hogy az első filmben valami tök másképp volt stb. stb. A 2. film égbekiáltóan nagy plothole-okkal operál, így azokat a kérdéseket helyből passzolnám.

A többire megpróbálok válaszolni.
1. Igen. Valszeg mindketten meghaltak a balesetben.
2. Na akkor asszem ezt az első pontban megválaszoltam. :)
3. Mert a 2. film egy baromság.
4. Szintén.
5. A város önmüködő, semmi sem szünteti meg az átkát. Számukra a saját utuk véget ért, így őket már nem tartja fogva a város. A befelé menők számára ugyanez nem érvényes. Ez a szimbólum amúgy egyike a kevés pozitív pontoknak a 2. filmből. ;)
6. A verzió, Nem, Sharont Alessa hozta létre, nem volt elötte fizikai megtestesülése. B verzió, Sheron Alessa és a gondnok gyereke, (ez persze szigorúan akkor lehet igaz, ha nagyon elrugaszkodunk a játéktól, és csak a filmet önmagában nézzük, talán kaine ki is akad a puszta feltételezésen is). Én hajlok a b változatra, habár elég extrém, de szeretem, ha a misztikus blablán kívül van valami alternatív valósághoz közeli eseménysor is a dolgok mögött.
A 2. film, és a játék viszonyában igen, Alessa a sátán gyermeke. Az első filmben nem. Ott mind Dhalia, min ő egy ártatlan átlagos gyerek.
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 07. - 07:21:11 írta Todd »