Tuti lesz benne CGI, ami végett 3D-s is lesz.
A CGI egy eszköz amit megfelelően kell használni, hogy a film javát szolgálja, nem a CGi az, ami tönkreteszi a filmeket, hanem az, hogy dilettáns alkotók bénán túlhasználják.
Nagyon sok filmbe simul bele észrevétlenül a CGi, úgy, hogy mintegy mankó kiegészíti a hagyományos technikákat, pl. Dark Knight trilógia.
De minden agyon ajnározott hagyományos technikákkal készülő filmben, pl. Del Toro Faunjában is van CGI, csak ő is tudja, hogyan használja, hogyan simul bele az egészbe. Szépen eltünteti azokat az apró részleteket, amiket hagyományos eszközökkel nem tudna megoldani, nem pedig egy zöld háttér elött forgatja az egészet. A film 95 %-a "igazi", a maradék CGi és nem fordítva.

De alapvetően a digitális technika, maga is képviselhet művészeti értéket, lásd Tron filmek, amiket bűn lett volna hagyományos trükkökkel csinálni. És meg merem kockáztatni, hogy a Gravitáció sem véletlenül kapta azt a tonna Oscart.
Amúgy nem tudom, látta-e rajtam kívül valaki a
White Dog című 1982-es filmet. Van benne egy állatidomár, aki egy R2-D2 poszterre dartsozik, és szidja a különféle trükkökkel dolgozó filmeket, mert azok tönkretették az ő munkáját, mert már bábokkal robotokkal dolgoznak, nem valódi élőlényekkel. Mindig van egy korszak ami letűnik, és ami azoknak akik abban éltek jobban tetszett. Nem az eszköz a sz*r, hanem az, amire, ahogyan használják.
De én most néztem meg Roman Polanski ház trilógiáját (nem valódi trilógia független filmek, azonos témával Iszonyat, A lakó, Rosemary gyermeke), amiben nagyon érdekes, hogyan teremt feszültséget, borzongást úgy, hogy itt még hagyományos trükkök sincsenek, nincsenek elvágott torkok, kifröccsenő belek, érzékeltetés van, feszültség építés, és ezek a filmek mai szemmel is működnek.
Legalábbis nálam, lehet másnak k*rva unalmasak lennének.
Plusz nem világos, hogy akkor ez most egy reboot, vagy egy folytatás?
Hát az tuti, egymásnak ellentmondó nyilatkozatok láttak már napvilágot. De most úgy nézem, hogy reboot, mint minden... Fene a pofájukat, hogy milyen fantáziadúsak, pedig az, hogy a főhös az eredeti Max fia legyen, egész korrekt összekötő kapocsnak tünt volna az új széria indításához.
Merem remélni, hogy eredetsztori az nem lesz.