Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363977 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #9080 Dátum: 2014. december 27. - 16:44:10 »
Nem értek veled egyet. Szerintem minden művészeti ágban feszegetni KELL a határokat, kisérletezni olyan dolgokra törekedni, amik korábban nem voltak. Nyilván a jóizlés hatérain belül. Persze a jóizlés határa mindenkinél máshol van.
Ebben az esetben szerintem ez a film abszolút nem megy át öncélúba, még csak a határát sem súrolja. Egy újszerű technikával elkészített jó film.
Egy film legyen jó, érdekes, fordulatos, vicces, bármi - és ha újdonság is van benne, az csak feldobja...
Ez a film ilyen.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9081 Dátum: 2014. december 27. - 17:14:27 »
Ha ez ilyen, akkor erre nem vonatkozik, amit írtam. De fenntartom: feszegesse a film is a határait, persze, csak ne öncélúan és ne erőltetetten.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #9082 Dátum: 2014. december 27. - 18:37:16 »
Akkor ajánlom a Coherence című sci-fi-t.
Tegnap du. láttam aztán este még 1x. Muszáj volt még 1x megnéznem. Egyrészt hogy megpróbáljam összekapcsolni a dolgokat, (első alkalommal az ember csak kapkodja a fejét) másrészt  :censored: :censored: jó FILM. NAGYBETŰVEL.
Kis költségvetésű, de egy hajmeresztően érdekes témát dolgoz fel. Egy kis nyom a filmmel kapcsolatban. Schrödinger macskája.
20 perc után úgy :censored: beindul, és letarolja az ember agyát. Végig tartja a feszültséget. Így Dec. 27-én kimerem jelenteni hogy az utóbbi évek legjobb sci-fi filmje. Az Interstellar vinnyogva elbújhat egy sarokban mögötte. És ezt merem úgy kijelenten, hogy utóbbit még nem is láttam.
Néhány poszter.
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 27. - 18:47:53 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9083 Dátum: 2014. december 27. - 19:52:50 »
Tegnap megnéztem az idei "Godzsilla"  filmet.Kinek mi a véleménye róla?Szerintem eléggé lesújtó...

Todd

• Pókfej
« Válasz #9084 Dátum: 2014. december 27. - 20:25:03 »
Az idei év legroszabb filmje volt számomra.  Borzasztóan untam.
Mero: ez a film tök érdekesnek tűnik. Mindenképpen megnézem.
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 27. - 20:27:49 írta Todd »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9085 Dátum: 2014. december 27. - 20:35:26 »
Hatalmas csalódás volt számomra.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9086 Dátum: 2014. december 27. - 21:23:14 »
Sajnálom, hogy így érzel, mert szerintem jobb mint a régebbi film. Az előző rész nem szólt másról szerintem, mint az amerikai nemzet, és katonaság sztárolásáról.
Ami spec elmondható ugyanígy a Bayformers-ekről is, mégis a listákon megverte a Galaxis Őrzőit.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #9087 Dátum: 2014. december 27. - 21:48:18 »
Mero: ez a film tök érdekesnek tűnik. Mindenképpen megnézem.
Szuper.  :)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9088 Dátum: 2014. december 27. - 23:55:36 »
Sajnálom, hogy így érzel, mert szerintem jobb mint a régebbi film. Az előző rész nem szólt másról szerintem, mint az amerikai nemzet, és katonaság sztárolásáról.
Ami spec elmondható ugyanígy a Bayformers-ekről is, mégis a listákon megverte a Galaxis Őrzőit.

Számomra ez se különbözött a Bayformers filmektől.Adott egy film,aminek a címszereplője feltűnik egyszer a film közepén kb. 2 percre,meg a végén egy erős 20 percre.De ott is láthatod a gázmaszkod lencséin keresztül,ahogy harcol,illetve egy bezáródó ajtó előtt bekapni a "legyet". Sokkal többet vártam ettől a filmtől.Cserben hagyott.Legröhejesebb, mikor a főhős a vége felé, a kis pisztollyal próbálja megfékezni a fészkes fenevadat.  ;D
Úgy látszik, hogy ez az év az előzővel, az agyatlan AA filmek éveit jelentik majd visszatekintve, godzilla, pacific rim, végjáték...
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 28. - 07:56:51 írta Rockatansky »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9089 Dátum: 2014. december 28. - 11:39:47 »
Akkor ajánlom a Coherence című sci-fi-t.
Tegnap du. láttam aztán este még 1x. Muszáj volt még 1x megnéznem. Egyrészt hogy megpróbáljam összekapcsolni a dolgokat, (első alkalommal az ember csak kapkodja a fejét) másrészt  :censored: :censored: jó FILM. NAGYBETŰVEL.
Kis költségvetésű, de egy hajmeresztően érdekes témát dolgoz fel. Egy kis nyom a filmmel kapcsolatban. Schrödinger macskája.
20 perc után úgy :censored: beindul, és letarolja az ember agyát. Végig tartja a feszültséget. Így Dec. 27-én kimerem jelenteni hogy az utóbbi évek legjobb sci-fi filmje. Az Interstellar vinnyogva elbújhat egy sarokban mögötte. És ezt merem úgy kijelenten, hogy utóbbit még nem is láttam.
Néhány poszter.

Holnap meg is nézem:)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #9091 Dátum: 2014. december 28. - 13:01:49 »
Lesz mit nézni jövőre is,az tuti.
Amúgy van,aki meg fogja nézni ezt a Halálos Iramban 7-et?Igazából elképzelni sem tudom,hogy mi a különbség a részek között.Nem olyan,mintha ugyanazt néznéd meg hetedjére?Én mondjuk személy szerint nem vagyok oda az autós üldözéses jelenetekért,minden filmben az a legunalmasabb nekem. ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9092 Dátum: 2014. december 28. - 13:07:43 »
http://supernaturalmovies.blog.hu/2014/12/27/2015_legjobban_vart_filmjei_1_resz?token=1ab87c950130b3c3e8ba62ab0fac1dbe
Csak rebootok és folytatások. Igazábol ez elég siralmas...
Egyetlen önálló lábon álló blockbuster film sincsen már?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9093 Dátum: 2014. december 28. - 13:39:51 »
Miért az? Mitől lenne blockbuster egy önálló film? Nem csak akkor válik azzá, ha pár tízezren megnézik? Egy önálló filmről ezt előre nemigen lehet elmondani. Mondjuk azt nem értem, hogy az F4 film hogy került-e listára, mert egyetlen embert sem ismerek, aki ezt "várná". :)
Részemről várós az Avengers, a Hangya; érdekel a Star Wars és az Éhezők viadala befejezés.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9094 Dátum: 2014. december 28. - 13:49:40 »
Az Interstellar is mint önálló film előre nagy figyelmet kapott.
Vagy korábban az Avatar meg azért volt még egy pár.
Amúgy van,aki meg fogja nézni ezt a Halálos Iramban 7-et?Igazából elképzelni sem tudom,hogy mi a különbség a részek között.Nem olyan,mintha ugyanazt néznéd meg hetedjére?
Ez szerintem igaz kábé minden filmre mostanában.
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 28. - 13:55:05 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9095 Dátum: 2014. december 28. - 14:01:49 »
A rendező miatt kaphatott is, de blockbuster nem volt, alig hozta be a készítését.
Az Avatar az persze igaz.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9096 Dátum: 2014. december 28. - 15:08:32 »
Fantasztikus Négyes......inkább röhejes négyes.  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9097 Dátum: 2014. december 28. - 15:50:35 »
Én ezek közül leginkább az Avengerst és a Mad Maxet várom.
A Hangya kérdőjeles, az SW-t csak azért várom, mert SW, de hogy jó lesz-e, nem tudom; a Jurassic World csak Chris Pratt miatt érdekel, de a film igazából csak az eredeti HD Remastered Editionja lesz. Az Éhezők viadalából a 2. rész jó volt, úgyhogy érdekel a folytatás is, az F4 viszont egy kész vicc lesz.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9098 Dátum: 2014. december 28. - 19:44:54 »
Én is az Interstellart akartam írni. Meg az Inceptiont, Tökéletes trükk. Ja, hogy ez mind Nolan film? :D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #9099 Dátum: 2014. december 28. - 19:52:20 »
Én is az Interstellart akartam írni. Meg az Inceptiont, Tökéletes trükk. Ja, hogy ez mind Nolan film? :D

Baja Nolan zseniális, imádom. :)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."