Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360979 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #9140 Dátum: 2015. január 01. - 13:07:48 »
Mégis el fogják kaszálni odakint sajnos. :(
Így oszt tuti nem lesz Dark Justice League mozi film se.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #9141 Dátum: 2015. január 01. - 15:55:50 »
Szofisztikáltan megfogalmazott merőben tudományos felhangú kérdés: oszt ha utána visszamentél? ;D

Mit tudom én, mivel az időfolyam során belőlem csak egy van, eltűnnék a jövőből és megjelennék a jelenben ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9142 Dátum: 2015. január 01. - 16:39:26 »
Mégis el fogják kaszálni odakint sajnos. :(
Így oszt tuti nem lesz Dark Justice League mozi film se.

Miért kaszálják el?Gyengusz a nézettség? :-o
Kár lenne érte, én nagyon rákattantam.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9143 Dátum: 2015. január 01. - 17:27:23 »
Megnéztem a Találmány (Primer) c. filmet. Kis költségvetésű nagyon érdekfeszítő film. Látta valaki, mert én nem nagyon értettem:) Nem mondom el mi a találmány, mert az eleve spoiler. Amit a Port.hu nem így gondol...  :-\

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #9144 Dátum: 2015. január 01. - 20:00:19 »
Szofisztikáltan megfogalmazott merőben tudományos felhangú kérdés: oszt ha utána visszamentél? ;D

Mit tudom én, mivel az időfolyam során belőlem csak egy van, eltűnnék a jövőből és megjelennék a jelenben ;D

de érted, ha feltételezzük hogy visszamész akkor igen is találkozol a jövőbeli önmagaddal, hisz miután visszamentél éled tovább az életed

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #9145 Dátum: 2015. január 02. - 16:22:30 »

de érted, ha feltételezzük hogy visszamész akkor igen is találkozol a jövőbeli önmagaddal, hisz miután visszamentél éled tovább az életed

Ha az ember képes önmagával találkozni, akkor 5 perc múlva találkozni fogok az 5 perccel idősebb énemmel :roll:

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #9146 Dátum: 2015. január 02. - 18:56:48 »
aha, te most miről beszélsz?  :D
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 02. - 19:01:51 írta Pádi »

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #9147 Dátum: 2015. január 02. - 19:29:11 »
aha, te most miről beszélsz?  :D

Én azt nem értem hogy te miről beszéltél, na mindegy hagyjuk az egészet ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9148 Dátum: 2015. január 02. - 22:52:51 »
Most néztem meg a Snowpiercert. Tök jó kis sci-fi. :D A világot nem váltja meg, de kimondottan érdekes és elgondolkodtató darab, izgalmas történettel. Ráadásul Chris Evans a főszereplő, jó alakítást nyújt. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #9149 Dátum: 2015. január 03. - 13:29:31 »
Tényleg nem rossz film, de marhára nyomasztó. :)

Amúgy képregényfilm, egy francia sorozat alapján készült. Tényleg, valaki nem tud egy áttekintő listát az európai, főleg francia-belga és olasz képregények alapján készült filmekről, tv sorozatokról? Nem találtam ilyet a neten, legalábbis magyarul és angolul nem. :S E téren mindig érnek meglepetések, például ma reggel botlottam bele a tv2-n egy cgi rajzfilm sorozatba, ami a Leonard képregény (lásd: Kockás) készült, csak átnevezték a főszereplőt. Egész jópofa volt. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #9150 Dátum: 2015. január 04. - 11:25:13 »
A Snowpiercert én is meg szeretném nézni.

Meglestem pár filmet a szünetben.
Kezdjük a Prdestination-nal, mert bármily meglepő, ez volt a legkönnyedebb. Igen, komolyan, tudom, elég elvetemült filmeket nézek mostanában.  ;D
Ez szerintem is tök jó, kiszámítható, de hogy ne lenne az, mivel végig tartja a saját agylövését. De a saját szabályait sosem szegi meg, korrekt a színészi játék is, így nem zavar a matematikai pontossággal felépített történet. A nagypapa paradoxon a végletekig fokozása.
Készen állsz Helenre? (Feuchtgebiete). Na ha valamiért utálják a művészfilmeket, akkor ez a film milyen ilyesmit képvisel. Azt hittem, a Nimfomániás, meg a La vie d'Adèle (Blue Is The Warmest Colur, ez amúgy egy jó film) után nem lehet nagyon meglepni, vagy megbotránkoztatni a témában, de sikerült.
Aki egy kicsit is prűd kerülje a filmet, mint a tüzet, igazából aki nem érzi magát annak, az is. Szerintem az egész mocskosul öncélú.
Ja és hogyan bukkantam rá, minden info nélkül egyik este a Cinemaxon elkezdtem nézni, mert miért ne.
Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo, na ez viszont tetszett, habár tényleg sokkoló. Meglepő, hogy már 81-ben ennyire naturalisztikus film készült a drog témában, bőven az (amúgy joggal) agyondicsért Requiem előtt. Nyilván nem is Hoillywoodból érkezett, de egy nagyon brutál kordokumentum, arról, amikor a Heroin éppenhogy csak megjelent, és még senki semmit nem tudott a következményeiről. Ahogy Tündi többször rákérdezett közben, hogy de hogy nem veszik észre a szülei, hogyhogy vadidegen emberek adogatják egymás karjából a tűt, nem hallottak még az Aidsről. És igen,ez a válasz, senki nem tudott semmit. Nagyon kemény, főleg, hogy valós eseményeket dolgoz fel.
David Bowie zenéje sokat tesz hozzá a filmhez, én is emiatt bukkantam rá, és érdekes, hogy akkoriban ő maga is masszívan lőtte magát.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9151 Dátum: 2015. január 04. - 12:47:09 »
Egyet én is láttam, az Elrabolva 1-et. Ha eltekintünk a szokásos Luc Besson = a francia zsaruk nem is léteznek általánosságtól, akkor egész jó volt.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #9152 Dátum: 2015. január 04. - 12:50:59 »
Én meg tegnap megnéztem a Vissza a Jövőbe második részét is, azt kell mondjam egyszerűen imádom a sorozatot ;D

Az első rész jobb ugyan, de itt sokat dobott a filmen, hogy tudatosan volt szerkesztve, mind a múlthoz mind a következő részhez képest. A film végén amikor Marty megkapja a levelet, na az...az nagyon oda****ott, annyira a helyén volt, hogy az egész filmnek megadta azt a feelinget ami a trilógiát illeti.
Az időutazós részhez most nincs hozzáfűzni valóm, de azért abban megváltoztatom az elméletem, hogy lehet egy személy kétszer ugyanazon időben, de ahogy a Doki is mondta: "...Ha ez huzamosabb ideig tart, az beláthatatlan következményekkel járna..." ;D

Bár a 2015-ös jövőképből nem sok valósult meg, azért milyen király lenne már... :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9153 Dátum: 2015. január 04. - 13:03:23 »
Nekem a 2. rész nem tetszett annak idején, így azt csak egyszer láttam. Az első sokkal jobb volt, és a harmadik is. Úgy éreztem, a jövőt nemigen találták el.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9154 Dátum: 2015. január 04. - 13:13:14 »
A The Equalizer http://www.imdb.com/title/tt0455944/?ref_=fn_al_tt_1 is egy remake. Most esett le, ahogy néztem a Wall Street farkasát, és a tv-ben ment. http://www.imdb.com/title/tt0088513/?ref_=fn_al_tt_2 '85-ös tv sorozat és a WSFarkasa is ekkor játszódik kb.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9155 Dátum: 2015. január 04. - 13:19:19 »
Egyet én is láttam, az Elrabolva 1-et. Ha eltekintünk a szokásos Luc Besson = a francia zsaruk nem is léteznek általánosságtól, akkor egész jó volt.
Dehogynem léteznek, csak ők a legnagyobb pszichopata bűnözök, a bérgyilkosok meg jó szándékú becsületes emberek.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 04. - 13:24:19 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9156 Dátum: 2015. január 04. - 14:19:53 »
Ebben hivatalosan nem léteztek.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9157 Dátum: 2015. január 04. - 14:29:58 »
Nekem a 2. rész nem tetszett annak idején, így azt csak egyszer láttam. Az első sokkal jobb volt, és a harmadik is. Úgy éreztem, a jövőt nemigen találták el.
Szerintem pedig baromi jó az a jövő, nekem most újranézve pont a 2. tetszett a legjobban.
Szatirikus és túlzó, de valamilyen szinten abszolút találó.
Igazából a második rész az ami a leginkább sci-fi, és nem a repülő autókra gondolok, hanem tényleg az időutazás következményeivel való játszadozásra.

Ju

• Pókfej
« Válasz #9158 Dátum: 2015. január 04. - 21:53:01 »
Szerintem pedig baromi jó az a jövő, nekem most újranézve pont a 2. tetszett a legjobban.
Szatirikus és túlzó, de valamilyen szinten abszolút találó.
Igazából a második rész az ami a leginkább sci-fi, és nem a repülő autókra gondolok, hanem tényleg az időutazás következményeivel való játszadozásra.
Egyetértek. :)
(Oké, feltűnt, hogy egy ideje nagyjából ennyiket teszek hozzá a fórumos diskuzusokhoz... a kevés idő és energia eredménye, valamint azé is, hogy többnyire mindent leírtok, amit én is tennék. :D)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9159 Dátum: 2015. január 05. - 14:21:46 »
Megnéztem a Wallstreet Farkasát. (Ebben a filmben Dicaprio apja nézi a tv-ben az Equalizer-rt:)) Most komolyan! Dicaprionak van rossz filmje? És mind valami eredeti ötlet, nem pedig folytatás, remake, vagy reboot. (vagy nem köztudottan az? :headscratch:)