Igen ezt akartam írni, hogy Scorsese is brand, ahogy Todd írta. Mondjuk Dicapriótól a Nagy GAtsby nem tetszett. Nem mondom, hogy nem jó film és nem volt érdekes, de egyszer elég volt. A kosaras naplóját most akarom bepótolni. A Rómeó és Júlia meg szerintem zseniális, nem értem, sokan miért mondják hogy rossz. Ha nem jön be az ilyesmi, az érthető, de akkor sem rossz. 
A Rome + Júlia nekem sem tetszett, de nem utálom. Szerintem ilyen két szék között a földre esés kategória, mert modernizál is, de közben nagyon kilóg a lóláb a szövegekkel, szerintem azokat is modernizálni kellett volna.
Igazából szerintem nincsen Dicaprionak rossz filmje, a Titanic is az emberiség férfi tagjai által agyonszidott, de az a film sem rossz. Max nem mi vagyunk a célközönség.

Az Ez a fiúk sorsa tényleg klassz, abban van ifjú Pókember is, a Nagy Gatsby sem rossz film, csak ilyen egyszer nézős limonádé (ja és ugyanazokkal a hibákkal küzd mint a Rómeo, ha van egy tök szép art deco hangulata, miért csesszük tönkre modern party zenékkel???

), de nem irritáló, vagy primitív, vagy ilyesmi.
A mostani filmjei közül a Viharsziget tetszett, plusz a Djangoban is igen jó.
A Véres gyémántot kihagytam.Az is durva jó film! 
Érdekes az bennem nem hagyott túl mély nyomot.