Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1365156 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #9220 Dátum: 2015. január 14. - 16:32:29 »
Igen, igaz, csak arra értettem, hogy nem biztos, hogy annyian voltak.

Ju

• Pókfej
« Válasz #9221 Dátum: 2015. január 14. - 17:41:13 »
Ja, persze, közel sem biztos. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9222 Dátum: 2015. január 14. - 18:19:37 »
Az utolsó csapat nem is vette észre mi történik, valamiért. Plusz normálisnak és boldognak tűntek. Ezért a két dologért akart a nő inkább oda tartozni. Szerintem. Az irónia pedig az, hogy ehhez ő vált a legsötétebbé mind közül.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #9223 Dátum: 2015. január 16. - 15:30:35 »
Úgy hallom a Birdman odavág, meg kell néznem. Michael Keaton az arc 8)
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #9224 Dátum: 2015. január 18. - 12:03:31 »
Tegnap este Kit Walker ajánlására meglestem a The Guard című filmet.
Igen Kit, el kell ismernem, valóban kezdesz kiismerni, ugyanis ez a film tetszett!  :D
Ez egésznek van egy szatirikus fekete humora, de közben mégis keresztüllengi egy végtelenül szomorú érzés. Leginkább az In Burges-re emlékeztetett (és Brendan Gleeson abban is ott van), amit szintén nagyon jó filmnek tartok.

Megnéztem a Lucy-t is, ez viszont elég tré volt. Nem tudom eldönteni, hogy komolyan gondolták-e, mert ugye az elején erőltetett szimbólumok, meg  egyetemi előadás erre enged következtetni, amúgy meg totál elszállt az egész, és ez a kettő szerintem teljesen összeegyeztethetetlen.
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 18. - 12:11:57 írta Todd »

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #9225 Dátum: 2015. január 18. - 13:00:24 »
Tegnap este Kit Walker ajánlására meglestem a The Guard című filmet.
Igen Kit, el kell ismernem, valóban kezdesz kiismerni, ugyanis ez a film tetszett!  :D
Ez egésznek van egy szatirikus fekete humora, de közben mégis keresztüllengi egy végtelenül szomorú érzés. Leginkább az In Burges-re emlékeztetett (és Brendan Gleeson abban is ott van), amit szintén nagyon jó filmnek tartok.

Megnéztem a Lucy-t is, ez viszont elég tré volt. Nem tudom eldönteni, hogy komolyan gondolták-e, mert ugye az elején erőltetett szimbólumok, meg  egyetemi előadás erre enged következtetni, amúgy meg totál elszállt az egész, és ez a kettő szerintem teljesen összeegyeztethetetlen.

A Lucy egyszerű lenyúlása a Csúcshatás című filmnek, annyi különbséggel, hogy az szórakoztató is volt valamelyest.

Örülök, hogy tetszett a film, nekem is kedvenc. Nem emlékszem, hogy a témában kiveséztünk-e mindent, de nekem is nagyon bejönnek a szatirikus fekete humorú filmek és a hasonló témájú vígjátékok, többek közt: a Halálos temetés, Erőszakik ( In Bruges ), Ádám almái, Zöld hentesek, Gengszterek fogadója, A nagy fehérség, Rosszbarátok, Ronda ügy, Tökéletlenek, Kényszerszünet, Vaskabátok, Hullahegyek, fenegyerek és a horrorvígjátékok: Bad taste, Hullajó, Doghouse, Haláli hullák hajnala, Leszbikus vámpírok gyilkosai, Trancsírák, Juan, a zombivadász, Vigyázat, vérfarkas!, Náci zombik, Egy őrült szerelem balladája ( ez egy roppant beteg film, de olyan atmoszférája van, hogy befosol rajta ), és a komolyabb vonal, ami azért szintén abszurd valahol a Coen tesók filmjei, azok közül is a Fargo és az Ember, aki ott se volt. Természetesen ha már Billy Bob Thorton, akkor a Szimpla ügy Sam Raimitől. Nagyon jó kis film. Ami óriási meglepetés volt pár éve, az Woody ( nagyon szeretem a filmjeit ) Kasszandra álma című zseniális filmje. Azt is érdemes megnézni, ha még nem láttad. Szerintem neked tetszene.
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 18. - 13:08:08 írta Kit Walker »

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9226 Dátum: 2015. január 18. - 13:58:50 »
A Hullahegyek, fenegyerek eleje szenzációs. Ahogy elkezdődik, az olyan karaktert ad a főszereplőnek, hogy utána már mindegy, mi történik, kíváncsi vagy rá. :)
A Náci zombik pedig elég elborult film, de két poén abban is nagyon ült.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9227 Dátum: 2015. január 18. - 15:27:55 »
Del Toro-nak van egy másik hasonló filmje, de az inkább vígjáték, a Segítség, elraboltam magam! . Nekem az is tetszett tőle. Náci zombiknak már a 2. részét is láttam, és szerintem tartja a szintet. Nem lett rosszabb az elsőnél. Bár, azért talán mégis jobban tetszik az első egy picit.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9228 Dátum: 2015. január 18. - 15:56:40 »
Nekem az a poén tetszett a legjobban benne, amikor az egyikük kezét megharapja egy zombi, mire gyorsan levágják baltával, és így megmenekült. Erre hirtelen egy másik zombi beleharap a tökébe.  ;D

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9229 Dátum: 2015. január 18. - 16:00:28 »
 :lol:
Igen, vannak benne mókás részek!
A másodikban is vannak jó poénok. Azt is láttad már?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9230 Dátum: 2015. január 18. - 17:06:31 »
Nem, nem is tervezem. Volt úgy két éve, hogy megnéztem minden lehetséges zombi filmet egy baráti körben, így került bele ez is, de annyira nem tetszett, hogy folytassam. :) Persze volt annál durvább is.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9231 Dátum: 2015. január 18. - 17:45:42 »
Melyik?
A zombifilmeket nagyon kajálom.  ;D Persze onnan is inkább a régi nagyok és az amatőr filmesek munkáit. A Hollywoody zombiőrület már nem ugyanaz...

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9232 Dátum: 2015. január 18. - 20:21:34 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9233 Dátum: 2015. január 18. - 20:23:23 »
Nekem Romero melói pont nem jönnek be. Nyilván már elavultak, de amit utoljára csinált, nem túl rég, az is gáz volt. Számomra az etalon a zombifilmek közül az új Holtak hajnala. A legundorítóbb filmek egyike, amit láttam, az a Zombie sztriptíz volt. Ugyanakkor érdekes, mert ha a középső 40 percet (amely rész maga a címadó) kivennénk belőle, akkor egy extrém vicces film lett volna.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9234 Dátum: 2015. január 18. - 21:13:07 »
Jenna Jameson átment zombiba.  :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9235 Dátum: 2015. január 19. - 00:51:18 »
Ha jó zombis filmet akartok látni: http://www.imdb.com/title/tt0457572/?ref_=nv_sr_1

Todd

• Pókfej
« Válasz #9236 Dátum: 2015. január 19. - 10:16:48 »
Örülök, hogy tetszett a film, nekem is kedvenc. Nem emlékszem, hogy a témában kiveséztünk-e mindent, de nekem is nagyon bejönnek a szatirikus fekete humorú filmek és a hasonló témájú vígjátékok
Sokat láttam már ezek közül, az  In Bruges, Ádám almái, Haláli hullák hajnala nekem is kedvenceim. A Náci Zombikból nekem pont a 2. tetszett jobban. Annyi humoros ötletes geg van abban, hogy az hihetetlen, és az egyben tök felesleges klissés szituáció felütés is hiányzik belőle.
Azt a Cabin In The Woodsban is csak azért viseltem el, mert ott már elkezdenek játszani azzal, hogyan kényszerítik bele a tök abszurd viselkedésbe a karaktereket.
Amúgy nemrég hallottam egy mókás teóriát arról, miért ilyen lassú a B-horrorok indítása, mert az első 20 percben úgyis mindenki szexelt az autósmoziban.  :lol:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9237 Dátum: 2015. január 19. - 17:07:36 »
Nekem Romero melói pont nem jönnek be. Nyilván már elavultak, de amit utoljára csinált, nem túl rég, az is gáz volt. Számomra az etalon a zombifilmek közül az új Holtak hajnala. A legundorítóbb filmek egyike, amit láttam, az a Zombie sztriptíz volt. Ugyanakkor érdekes, mert ha a középső 40 percet (amely rész maga a címadó) kivennénk belőle, akkor egy extrém vicces film lett volna.

Jó az új Holtak hajnala is, de nekem pont az eredeti az egyik nagy kedvencem. Savini remake-je is nagyon tetszik, az Élőhalottak éjszakája 89-es verziója, talán még jobban is mint az eredeti. De én Fulci-t, Argento-t és a Bavákat is szeretem, bár utóbbi kettő nem feltétlenül zombifilm rendező.  Viszont még az Élőhalottak pokla című trash is tetszett.  :hehe:  Maga az élethelyzet az, ami nagyon jól átérezhető, megfogható. Nem kell undorítónak lennie, csak lengje át egy atmoszféra. E tekintetben nagyon tetszett két film, egyik sem zombifilm, az egyik a Hasadás, a másik az Otthon, biztonságban. Gyomorszorítóan bemutatja az emberi kegyetlenséget és butaságot.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9238 Dátum: 2015. január 22. - 12:52:26 »
Ez volt már? Halálosztó 5 szinkronos előzetes:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9239 Dátum: 2015. január 22. - 16:09:56 »
Swarci a propellerből is visszajön.  :D