Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1362922 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #600 Dátum: 2008. május 22. - 19:29:32 »
Bale nem rajongó, ez csak szöveg, ez nyilvánvaló, ezen nem tudom mit lovagoltok. Mindneki ezt mondaná egy ilyen film előtt...

De ha az lenne, akkor úgy is hozzáállhatna, hogy tudja magáról, hogy jó színész, és menteni akarja, ami menthető. Én legalábbis így gondolkoznék...ha a kedvenc filme szénája ennyire rosszul állna, és tehetnék érte valamit, hogy kicsit is jobb legyen, megtenném ami tőlem telhető...Bale csak azzal tehetne ettől többet, ha fogadna egy jó rendezőt, meg egy jó forgatükönyírót, de ez nyilvánvaló, hogy nem áll módjában. Amúgy szerintem arcra jó Connor lesz...Stahlt sokkal rosszabb volt, plusz egy picit a karaktere hasonlít a t2-es felnőtt Connorra, akit mindneki elfogadott.
Amúgymeg a gerrillák, az ismert körülményekből kifolyólag, nincsenke azért túl jól ellátva élelemmel...szóval harcolhat valaki keményen 20 évig, akkor se lesz belőle egy Schwarzenegger.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #601 Dátum: 2008. május 22. - 20:07:02 »
Rendben, így már értem a felfogásod Kaine. Ettől függetlenül én jó bulinak tartanám, ha egy kedvenc filmemben szerepelhetnék. Nem vicc, de tavaly bevettek az iskolai színjátszóba, legutóbb az Elektrát adtuk elő, ezt nem ismertem, de tetszett ami kijött belőle, és az mégjobban tetszett volna, ha valami olyat adtunk volna elő, amit még szeretek is, pl a Bánk bánt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #602 Dátum: 2008. május 22. - 22:22:59 »
Remélem a Jennifer Garneres Elektrát adtátok elő.  ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #603 Dátum: 2008. május 23. - 10:38:21 »
Oké, egy pillanatig rá kellett jönnöm, hogy nem az az egyetlen Elektra. :lol: Azt én is szívesebben nézném.
A sulimban az Oscar adaptáció volt a legnagyobb, amit a színjátszókör csinált, egész vicces lett. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #604 Dátum: 2008. május 23. - 12:07:20 »
Milyen Elektra van még filmben? :headscratch:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #605 Dátum: 2008. május 23. - 12:27:46 »
Az Elektra egy ókori görög dráma címe. Készült belőle magyar szereplőkkel film is.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #606 Dátum: 2008. május 23. - 14:53:39 »
Ösmerem, csak azt hittem, hogy valami Hállivúdi film is készült belőle.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #607 Dátum: 2008. május 23. - 18:02:38 »
Nem. :D De a tanárnő a képregényes Elektra képével hírdette az előadást, le is csesztem, hogy az nem ugyanaz az Elektra.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #608 Dátum: 2008. május 24. - 15:29:50 »
Elindult a Terminator következő részének a blogja, egy képet ki is raktak már, így fog kinézni Los Angeles a jövőben, miután persze bekapta az atomot.

És itt a blog:
http://rss.warnerbros.com/terminatorsalvation/

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #609 Dátum: 2008. május 24. - 18:37:24 »
Mibe, hogy lesz majd valahol egy töredék a HOLLYWOOD betűiből?  :D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #610 Dátum: 2008. május 24. - 18:39:55 »
Ma láttam az új Indiana Jones-t.Nagyon állat volt.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #611 Dátum: 2008. május 24. - 20:06:30 »
Én eddig csak egy kissé lehúzó kritikát olvastam róla de hogy egy nem kritikusnak bejött már bíztató :) jövő héten megyünk rá 1000-el

Donnie

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #612 Dátum: 2008. május 24. - 20:18:27 »
Én eddig csak egy kissé lehúzó kritikát olvastam róla de hogy egy nem kritikusnak bejött már bíztató :) jövő héten megyünk rá 1000-el

Kritikák esetén egyrészt meg kell nézni, hogy mit és kitől olvasol (ilyen index, origo-s stb. egy nagy kalap...), a blogokon írt "kritikák" legtöbbjét én pedig csak véleményként fogom fel.

Tudok ajánlani egy oldalt, ahol összegyűjtik az amerikai kritikusok véleményét. Ott találsz százalékos adatokat is, amik mintegy átlagot képeznek a kritikusok véleményénől. (valójában a pozitív-negatív kritikák aránya) Persze mindegyik kritikus külön cikkét is el lehet olvasni. Persze itt is megvan a krém, de ez már hosszú lenne, akit érdekel, annak megírom :).

Jah és az oldal neve: www.rottentomatoes.com
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 24. - 20:20:37 írta Donnie »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #613 Dátum: 2008. május 25. - 12:29:49 »
Engem a kritikusok véleménye soha nem érdekelt. Ha az passzolna, akkor minden Oscar-díjas film király lenne. Ha a nézőknek tetszik, akkor inkább elhiszem, hogy jó.

Donnie

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #614 Dátum: 2008. május 25. - 13:10:28 »
A nézőknek tetszik azért nem olyan egyszerű. Ma  már rengeteg olyan film van, ami a hype-nak köszönhetően úgy zsebel be viszonylag magas bevételt, hogy közben a nézők nagy része elégedetlenül távozik a mozikból. Nézői reakciókra mondjuk az IMDB lehet jó, de ez sem az igazi. teszem azt, horror rajongó vki (én személy szerint nagyon nem), akkor ez alapján nehezen fogja megtalálni a számára érdekes filmet, mivel nagy százalékban leszavazzák őket. Mondjuk az utóbbi években készült amcsi horrorok többségét teljesen megérdemelten...

Én nem mondtam azt, hogy a kritikusra hallgatni kell, ezt sztem mindenki maga tudja eldönteni. én jópár éve olvasom őket, és már kialakult bennem, hogy melyik filmeknél van az, ahol mondjuk hiszek a kritikusok többségének és melyik az, ahol nem. meg eleve nem egyet olvasok el, és azért az ember már rutint szerez abban, hogy összeálljon magában egy kép: kritikusok véleménye, nézői reakciók (Box Office, IMDB, blogok stb.), és legfőképpen természetesen az, hogy mennyire érdekel a film alapsztorija, mennyire fogott meg a történet, a szereplők, ki rendezte stb. De mondom ez mindenkinél máshogy megy.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #615 Dátum: 2008. május 25. - 14:01:04 »
Én úgy vagyok vele, hogy egy-két rossz kritika nem érdekel, meg alapból nem érdekel, egy kritika sem, önállóan, viszont, ha már 10-15 negatív kritikát olvasok, meg van hozzá egy harmatos "elmegy" vélemény is, akkor ott már tényleg baj van a filmmel.
Ezért jó tényleg a rottentomatoes, mert ott több kritikus véleménye van összegezve, plusz a sima felhasználóké is, erre így azért már lehet adni valamit...persze ettől még nem kell elzárkózni egy filmtől, lehet, hogy 80 embernke nem tetszik, de téged nagyon megfog valamiért.
IMDB-en meg a premier előt szavaznak össze vissza, ki-ki ízlése szerint...ha már egy film kap 5-8000 szavazatot, akkor azt talán már lehet venni reprezentatívnak...

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #616 Dátum: 2008. május 25. - 15:42:09 »
húha szerintem ez a terminátor dolog elég ratyi.... jó persze az első 3 rész az el ment meg minden de szerintem minden jó ha a VÉGE jó....

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #617 Dátum: 2008. május 25. - 16:39:23 »
Ja, én nem netes nézőkre gondoltam, hanem ismerősökre, akiknek ismerem az ízlését. Például van olyan, aki, ha azt mondja, király a film, tuti nem nézem meg, mert ellenkezik az ízlésünk.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #618 Dátum: 2008. május 25. - 18:18:27 »
Terminator 4 története
Az előzetes hírek szerint a T4 középpontjában egy Marcus nevű fickó állt volna, aki a Terminatorokkal csatázott volna az egész filmben, John Connor pedig csak egy mellékalak lett volna.
Ehelyett:
A sztori 2018-ban fog játszódni, mikor már Skynet ledobta a bombákat és kiküldte saját "gyermekeit", hogy vadásszák le a megmaradt embereket. Marcus a még távolabbi jövőből érkezik, emlékeit is elvesztve. Õ és John Connor elindul a Skynet központjába, ahol nagy titok lappang, többek között az, hogy mi van az emberiség kiírtása mögött.

Charlotte Gainsbourg lesz Kate Connor (a harmadik részben őt Claire Danes alakította, és kiderült, hogy ő küldte vissza az akkori Terminatort a jövőből).

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #619 Dátum: 2008. május 25. - 18:28:02 »
Jó lesz! :D