Engem az érdekelne, hogy mi itt az elsődleges probléma. Az, hogy nők, vagy az, hogy nem 90-60-90-es nők? Amúgy furcsa volt elsőre, de szvsz akár még jól is elsülhet.
VTomi: arra mi volt a magyarázat, hogy az eredeti csapat csupa férfi volt? 
Az, hogy nők. Nem az, hogy nem bombanők, az még irreálisabb lenne, de ez eszembe sem jutott.
Az egyenjogúság azért nem ezt jelenti. Képzelj el egy női ács,kőműves brigádot. Egy női kommandót stb.
--------------
Túl vagyok a Terminator Genisysen
Nekem tetszett, kellemes kis film volt, bár Arnie vigyorát egy, max kétszer is elég lett volna elsütni, ne kellett volna 3x, főleg, hogy a 2. részből ezt a rész ki is vágták...
Jókat mosolyogtam az 1. és 2. részre utalásokon. Amikor végighúzzák az ujjukat a tenyerükön, az a 2. rész kivágott jelenetéből van, amikor, Kylet az intézetben haluzza Sarah?
Többször merítettek sztem a Sarah Connor krónikáiból is.
PL,
hogy kb a mi jelenünkbe utaztak '84-ből. És egy autópályán landoltak. Meg hogy a múltba utazott gép építi meg a Skynetet.De voltak olyan hülyeségek
, hogy az időgép körül medencékben tartják a folyékony fémet. Miért? És minek próbálkoznak folyamatosan a formálásával a gépkarok?Ja! A Jon Connoros poént nem kellett volna lelőni az előzetesben..
Ha a
John Connor gép ide tudott utazni, ahogy a folyékony fémek is, akkor miért tépte szét a mágneses mező az időgében?A legjobb részek számomra, a jövőben a háborúban és a '84-ben játszódóak voltak.
Kellemes meglepetés volt még a fekete rendőr feltűnése az első részből. Poén lett volna, haa másik is feltűnik. Bishop

Attól viszont lef°stam a bokám örömömben,
hogy a jövőben lézerrel lőnek, és még a hangja is olyan, mint a régi filmekben.