Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363103 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #9700 Dátum: 2015. október 05. - 15:34:43 »
Még a Szabotázs is elég jó volt tőle, értsd nem volt agyonhájpolva ő az akciókban, bár ott inkább én már csak ilyen mentornak tudtam volna elképzelni, nem úgy, hogy a csapattal együtt flangál. (bár a sztori volt kicsit túl bonyolítva.)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9701 Dátum: 2015. október 05. - 17:14:20 »
Amikor öregT800 átmegy a falon, vagy Amerika Kapitány térddel beleszáll a Tél katonájába ott rá van montírozva a arcuk a kaszkadőrre. Egy pillanat alatt nem feltűnő. Ha megállítod a felvételt, elég viccesen néz ki.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9702 Dátum: 2015. október 06. - 10:48:59 »
88 mérföld/órával dübörög a The Future is Now! kampány. ;D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9703 Dátum: 2015. október 06. - 17:55:51 »
Amikor öregT800 átmegy a falon, vagy Amerika Kapitány térddel beleszáll a Tél katonájába ott rá van montírozva a arcuk a kaszkadőrre. Egy pillanat alatt nem feltűnő. Ha megállítod a felvételt, elég viccesen néz ki.

Amikor  John után megy Arnie a T2-ben és fentről leugrat a Fat Boy-al,ott is látni az arcán,hogy az bizony a Piroch Gábor,nem pedig Mr. Olimpia.  :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9704 Dátum: 2015. október 06. - 18:58:52 »
Mert ott még nem tudtak ilyet. Viszont a drótokat el tudták tüntetni.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #9705 Dátum: 2015. október 06. - 20:35:10 »
88 mérföld/órával dübörög a The Future is Now! kampány. ;D

Ez rohadt jó !
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9706 Dátum: 2015. október 08. - 13:44:37 »
Ez tetszik, jövő héttől a mozikban. :)
http://www.filmkatalogus.hu/Setalo-agyhalottak--f39158

Raisu

• Traveller
« Válasz #9707 Dátum: 2015. október 08. - 18:16:57 »
Nem mától? Amúgy szerintem elég unalmas film. Bár nem t'om, a zombis filmek kedvelőinek lehet, hogy bejön. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9708 Dátum: 2015. október 08. - 19:49:52 »
Mától? Ja, akkor az értesítőm el van csúszva egy héttel. :)
A Zombieland óta nem volt jó zombiparódia.

Mero

• Thanos
« Válasz #9709 Dátum: 2015. október 08. - 20:52:29 »
A Zombieland óta nem volt jó zombiparódia.
És ez ? 18+
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9710 Dátum: 2015. október 08. - 21:34:26 »
Ez nem tetszett igazán. De ez volt moziban?

Raisu

• Traveller
« Válasz #9711 Dátum: 2015. október 08. - 21:59:07 »
Én mondjuk nem nézek zombis filmeket, úgyhogy nem tudom jól megítélni, de szerintem a The Walking Deceased nem jó paródia. Én talán egyszer nevettem rajta, amúgy csak a megmosolyogtatós, századrangú "színészeket" felvonultató valami. De amúgy nem nézhetetlen, vagy ilyesmi, csak egyszerűen... unalmas. :D De mindenesetre kíváncsi vagyok mások véleményére is, úgyhogy ha megnézed, kaine, majd számolj be róla! :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9712 Dátum: 2015. október 09. - 11:15:12 »
A The Martian nagyon jó volt! Jobban tetszett, mint a Garvitáció, bár lehet, hogy értelmetlen összehasonlítani. A kisssé kiábrándító magyarországi jelenetekért kárpótoltak az űr és marsbéliek. Gondolom amit az előbbin megspóroltak, azt belenyomták az utóbbiba  :hehe: Bár egy Ridley Scott filmnél nem hiszem, hogy gond a pénz.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9713 Dátum: 2015. október 09. - 11:20:21 »
A magyar jelenetek csak minket rántottak ki a filmből (de a Bálnát fel sem ismertem), igazából hibaként nehéz tekinteni rá, mert amúgy nem volt ilyen low-budget hatása, mint mondjuk a Die Hard 5-nek.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9714 Dátum: 2015. október 09. - 12:34:43 »
A Bálna tényleg nem volt gáz, de amikor az irodában ültek és kint lehetett látnia szomszédos épületen, hogy európai építészet és tuti nem Amcsiban vannak... Meg a háttérben az Univer termékek a kapitány lakásán. És Oroszlán Szonja... :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9715 Dátum: 2015. október 09. - 12:54:42 »
Én mondjuk nem nézek zombis filmeket, úgyhogy nem tudom jól megítélni, de szerintem a The Walking Deceased nem jó paródia.
Már láttad?

Raisu

• Traveller
« Válasz #9716 Dátum: 2015. október 09. - 19:07:33 »
Igen, de csak kényszerből. :)

Mero

• Thanos
« Válasz #9717 Dátum: 2015. október 09. - 19:36:19 »
Ez nem tetszett igazán.
Már láttad ?  :o
De ez volt moziban?
Okt. 29-én mutatják be.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9718 Dátum: 2015. október 09. - 20:18:53 »
Ha jól tudom, már rég kölcsönözhető. ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #9719 Dátum: 2015. október 12. - 08:43:35 »
Tagnap megnéztem a T5-öt. A film elején az járt a fejemben, hogyha a komplett filmet feláldozták volna a nosztalgiázás oltárán, még egész nézhető lett volna. a Jövő végre olyan, amilyennek lennie kell, nem úgy mint a T4-ben, a 80-as évek is hangulatos. Persze a színészek mindenhol borzalmasak, de ezt a amíg rózsaszín lézersugarakkal hadakoznak króm gépek ellen szintetizátor zenére, jobban elnézi az ember.
Aztán beüt a jelen, de minek. Biztos elfogyott a pénz, Connorék megküzdenek a Facebookal, és nem kapunk választ semmire, de igazán nem is várjuk el.
Az külön öröm a filmben, hogy egy hangszóróból kiszerelt tekercs lesz a szuperfegyver, ami annyira mágneses (minden elektromosság belevezetése nélkül is), hogy 10 méterről odavonzza a fém széket, de ha valaki zsebrevágja, akkor már hatástalanítva van. Mondjuk a film teljes hosszán látszik, hogy a stábból senki sem járta ki még az általános iskolát sem, mert szerintem már akkor tanultuk az elektromágnes, meg a generátor működését, és akkor azt is tudnák, hogy az EKG gép azért nem szippantja magába a fél kórházat. Az már az X-men filmek után meg se lep, hogy minden fém mágneses...
No mindegy, nem ez a legnagyobb baj a filmmel, de azért mégis, nem szolt rájuk valaki, hogy ez baromság.

Megnéztem az új Majmok Bolygója széria első részét is. Ez nem volt rossz film, habár a szokásos laboros klisékre épít, és mintha lett volna egy film, aminek tökre hasonló a cselekménye. Valami olyan volt, hogy egy laborban majmokat képeztek repülőgép szimulátoron, hogy aztán később vizsgálják, hogy a pilóták radioaktív sugárzás alatt meddig bírnak vezetni, aztán persze a gondozó végül kiszöktette őket, és elrepültek a majmok egy valódi repülővel. Szóval egyből ez a film ugrott be, ami szerintem tuti nem Majmok Bolygója film volt.
Persze a labor biztonsági intézkedéseit itt is mindenki magasról lesz*rja, meg bejön a pénzmániás főnök is, aki nem törődik a biztonsággal stb. Hamarosan meglesem a másodikat is, már csak amiatt is érdekelt, mert olyan az egész, mintha a Last Of Us díszletei között játszódna, ami királyság.