Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1362924 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Rockatansky

• Sakál
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #9780 Dátum: 2015. november 06. - 20:03:11 »
48-adik másodpercnél, az ott Johnny Knoxville volt?

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #9781 Dátum: 2015. november 06. - 20:40:56 »
Igen, a végén ott van stáblistában is.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #9782 Dátum: 2015. november 06. - 21:13:03 »
Én inkább úgy fodalmaznám, hogy fél Hollywood leégeti magát benne.  ;D

Nem is tudom, aki szereti az abszurd, durva, alpári humor keverékét annak fog tetszeni (én szétsírtam magam a röhögéstől), de az átlag kb. az 5. percnél kikapcsolja, amikor meglátja, hogy a sikeres, sármos üzletembert alakító Hugh Jackmannek egy here van az állán, amit egy lazán hordott nyaksállal rejt el.
Na kb. ilyen poénokra kell számítani az egész filmben. Egyébként kb. 6-8 kis jelenetből áll össze a film, és minimum 10-15 híresség játszik benne. Pl. cameozik Seth McFarlane is, ha ismered a humorát, akkor kb. itt is tudod, hogy mire számíts, csak itt alpáribb.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #9783 Dátum: 2015. november 06. - 21:44:43 »
Ez az.  ;D

Mero

• Thanos
« Válasz #9784 Dátum: 2015. november 06. - 21:51:44 »
Én inkább úgy fodalmaznám, hogy fél Hollywood leégeti magát benne.  ;D
Akkor ezért nem hallottam róla.  ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Mero

• Thanos

BuB

• Pókfej
« Válasz #9786 Dátum: 2015. november 07. - 14:28:49 »
Cinestar: pár érdekesség a Warcraft film forgatásáról:
http://cinestar.hu/30-teny-es-erdekesseg-amit-erdemes-tudni-a-warcraft-filmrol/
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9787 Dátum: 2015. november 07. - 14:36:54 »
Én azt hittem az előzetes után is, hogy teljesen cgi a film.

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #9788 Dátum: 2015. november 07. - 19:54:17 »
Jó lesz ez! :D
BATMAN,Spawn,Star Wars

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #9789 Dátum: 2015. november 07. - 20:34:25 »
Az új Star Wars  film  ami a Jedi visszatér után  játszódik  jó 30 évvel ., Lesz-e Ben Skywalker , és Jaina  Solo .   :headscratch:   Vagyis a  filmben  kellene szerepelni  elvileg  nekik . Mara,  Jacen , és Anakin Solo már nem élnek . Hogyhogy még  meg van Csubaka , hiszen ő  meghalt  egy Yuzanvong   támadás során .  A  Disney   követi-e  legalább nagy vonalakban  az eddigi eseményeket  :headscratch: . Mert akkor  nagyjából ez a helyzet  .Luke  és fia Ben  már egyedül  Mara nélkül él . Jaina  az egyetlen életben maradt Solo utód . Jacen után itt az új shit  lovag. Kylo . Nem értem miért hiszik az hogy ő Luke . Hiszen Luket is látjuk  . Szóval a lány  a filmben nem  Han  és Leia  lánya , de akkor ki ő .
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Todd

• Pókfej
« Válasz #9790 Dátum: 2015. november 07. - 20:43:58 »
A  Disney   követi-e  legalább nagy vonalakban  az eddigi eseményeket  :headscratch: .
Hivatalosan mindent eltöröltek így elvileg nem.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9791 Dátum: 2015. november 07. - 20:44:55 »
Jó: Megnéztem utólag a Jurassic World-öt. Tetszett, kicsit féltem hogy elcseszik gyerekkorom egyik nagy moziélményét. Ugyanis azt hittem ez valami reboot akarna lenni. Voltak híresztelések gépfegyveres dinókról meg elborult torz concept art-okról.
De azt kell mondjam pozitívan csalódtam a filmben, a rendezőn látszott hogy tiszteli a régi filmeket. Egy egész jó folytatást kaptunk, ami valljuk be mostanában, nem mindig sikerül Hollywood-nak a régebbi filmek újraélesztése kapcsán. És BD Wong-ot is jó volt újra látni, igaz kicsit negatívabb szerepben. ;) Plusz, örültem hogy megtartották a régi filmek zenei témáját! Chris Pratt hozta a formáját, nekem kicsit olyan mintha nem is színészkedne, csak minden filmjében önmagát adná. ;D
Rossz: A Két kiskölyök idegesítő volt, pláne az idősebbik mind színészileg mint mindenhogyan. Bryce Dallas Howard-ot csípem, (annak idején jó Mary Jane lett volna egy Pókember filmben) de itt valahogy nem volt ott, pár jelenetnél úgy éreztem, hogy szinte már gáz a játéka, és felesleges is (Pl. mikor megsimogatják a döglődő dinókat a réten) Keveseltem a robotikus technikát is, zavart hogy mindent CGI-al akartak megoldani.
Összegezve: Egy méltó folytatás amire régóta vártunk már, megújult AMBLIN ENTERTAINMENT logóval a film elején!

(bocs, véletlenül szerkesztettem bele)

« Utoljára szerkesztve: 2015. november 08. - 13:48:05 írta kaine »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9792 Dátum: 2015. november 08. - 10:30:35 »
Az új Star Wars  film  ami a Jedi visszatér után  játszódik  jó 30 évvel ., Lesz-e Ben Skywalker , és Jaina  Solo .   :headscratch:   Vagyis a  filmben  kellene szerepelni  elvileg  nekik . Mara,  Jacen , és Anakin Solo már nem élnek . Hogyhogy még  meg van Csubaka , hiszen ő  meghalt  egy Yuzanvong   támadás során .  A  Disney   követi-e  legalább nagy vonalakban  az eddigi eseményeket  :headscratch: . Mert akkor  nagyjából ez a helyzet  .Luke  és fia Ben  már egyedül  Mara nélkül él . Jaina  az egyetlen életben maradt Solo utód . Jacen után itt az új shit  lovag. Kylo . Nem értem miért hiszik az hogy ő Luke . Hiszen Luket is látjuk  . Szóval a lány  a filmben nem  Han  és Leia  lánya , de akkor ki ő .
Ezek az "eddigi események" hol jelenetek meg? Könyvben, képregényben? Mint átlag mozibajáró kérdezem. Tényleg ne tudom.
Mert egy iylen átlagtól nem várható el, hogy ismerjen filmen kívül történt eseményeket. Vagy nem várható el a stúdiótól, hogy már meglévő sztorikat filmesítsen meg. Nem?
Azt olvastam, hogy Kylo Ren a Ren lovagrend tagja. Akkor nem is Sith. Ezért nincs a nevében Darth?
---------------------

Megnéztem a 007 - Spectre -t
Nagyon bíztam benne, mert a Skyfallal azt hittem végre eltalálták a stílust. Nagyon stílusos és elegáns volt a film, nem tudom másképp mondani.
Szerintem vontatott volt, 2 és fél órás és fuldoklott a Jamesbondos hangulatjelenetekben. Amik habár szép képekkel opeáltak de átesett a ló túloldalára, csak nagyritkán pörögtek fel az események.
1 órán át nem is tudni mi törtténik. Mert Bond nem mondja meg ;D Ő tudja, de mi nem. A múltja sem üt akkorát amikor megint kiderül róla valami, mert ő ugyebár nem amnéziás, mint Bourne. Ő tudja. Csak nem mondja meg...
Aztán van egy pár oylan akció, hogy most ezt miért is csinálja, és mi a terv vele, mert hogy ez öngyilkosság az tuti.
pl A karneváli tömeg feje felett kezdi el legyilkolni a fegyvertelen helikopterpilótát. Hátha rájukzuhannak? :headscratch:
Elrabolják a nőt a rosszak és nem lő bele a kocsi kerekébe, vagy a sofőrbe (100 méterről egy golyóval leszed bárkit), hanem keres egy repülőt!!! és azzal üldözi őket, meg szemből rájuk zuhan és a csaj pont életben marad. Mert biztos végig így tervezte :o

Todd

• Pókfej
« Válasz #9793 Dátum: 2015. november 08. - 12:13:14 »
Tomi. Igen ezek konyvek/kepregenyek. De most mar ne probalj meg az elmult 30 ev igen zavaros expanded universe esemenyeivel kepbe kerulni. Ha lesz is utalas ezekre a filmekben (mivel meg mindig ugy erzem, hogyha kukaztak is az EU-t lehet hogy egy-egy dolgot megtartanak belole), biztos, hogy onalloan is elvezheto lesz.
Amugy a Terminator, Alien stb. filmeknek is van/volt konyv folytatasa, azoknal megse haborgott senki, hogy az uj filmek ezeket miert nem veszik figyelembe.
A kapcsolt termekek sajnos mindig addig kanonikusak mig egy uj film felul nem irja oket.
« Utoljára szerkesztve: 2015. november 08. - 12:16:59 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9794 Dátum: 2015. november 08. - 13:47:40 »
Idézet
Jurassic World:gépfegyveres dinókról
:lol: :lol: Tényleg??? AZT megnézném!!  ;D Onnantól senki sem emlékezne a Sharknadóra.  :hehe:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9795 Dátum: 2015. november 08. - 15:22:45 »
De most mar ne probalj meg az elmult 30 ev igen zavaros expanded universe esemenyeivel kepbe kerulni.
Nem akartam  ;D

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #9796 Dátum: 2015. november 08. - 18:48:10 »
Nézz addig Rebels-et! :)
BATMAN,Spawn,Star Wars

balogh44

• Thanos
« Válasz #9797 Dátum: 2015. november 08. - 19:07:25 »
Idézet
Jurassic World:gépfegyveres dinókról
:lol: :lol: Tényleg??? AZT megnézném!!  ;D Onnantól senki sem emlékezne a Sharknadóra.  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9798 Dátum: 2015. november 08. - 20:30:57 »
Ezek ehhez a filmhez voltak conceptek?

balogh44

• Thanos
« Válasz #9799 Dátum: 2015. november 08. - 22:20:14 »
A felső pletyka szinten jött szóba, majd az alsók állítólag valóban megszülettek valaki fejében, mint lehetséges opciók a Jurassic folytatásokra.