Az új Star Wars film ami a Jedi visszatér után játszódik jó 30 évvel ., Lesz-e Ben Skywalker , és Jaina Solo .
Vagyis a filmben kellene szerepelni elvileg nekik . Mara, Jacen , és Anakin Solo már nem élnek . Hogyhogy még meg van Csubaka , hiszen ő meghalt egy Yuzanvong támadás során . A Disney követi-e legalább nagy vonalakban az eddigi eseményeket
. Mert akkor nagyjából ez a helyzet .Luke és fia Ben már egyedül Mara nélkül él . Jaina az egyetlen életben maradt Solo utód . Jacen után itt az új shit lovag. Kylo . Nem értem miért hiszik az hogy ő Luke . Hiszen Luket is látjuk . Szóval a lány a filmben nem Han és Leia lánya , de akkor ki ő .
Ezek az "eddigi események" hol jelenetek meg? Könyvben, képregényben? Mint átlag mozibajáró kérdezem. Tényleg ne tudom.
Mert egy iylen átlagtól nem várható el, hogy ismerjen filmen kívül történt eseményeket. Vagy nem várható el a stúdiótól, hogy már meglévő sztorikat filmesítsen meg. Nem?
Azt olvastam, hogy Kylo Ren a Ren lovagrend tagja. Akkor nem is Sith. Ezért nincs a nevében Darth?
---------------------
Megnéztem a 007 - Spectre -t
Nagyon bíztam benne, mert a Skyfallal azt hittem végre eltalálták a stílust. Nagyon stílusos és elegáns volt a film, nem tudom másképp mondani.
Szerintem vontatott volt, 2 és fél órás és fuldoklott a Jamesbondos hangulatjelenetekben. Amik habár szép képekkel opeáltak de átesett a ló túloldalára, csak nagyritkán pörögtek fel az események.
1 órán át nem is tudni mi törtténik. Mert Bond nem mondja meg

Ő tudja, de mi nem. A múltja sem üt akkorát amikor megint kiderül róla valami, mert ő ugyebár nem amnéziás, mint Bourne. Ő tudja. Csak nem mondja meg...
Aztán van egy pár oylan akció, hogy most ezt miért is csinálja, és mi a terv vele, mert hogy ez öngyilkosság az tuti.
pl
A karneváli tömeg feje felett kezdi el legyilkolni a fegyvertelen helikopterpilótát. Hátha rájukzuhannak? 
Elrabolják a nőt a rosszak és nem lő bele a kocsi kerekébe, vagy a sofőrbe (100 méterről egy golyóval leszed bárkit), hanem keres egy repülőt!!! és azzal üldözi őket, meg szemből rájuk zuhan és a csaj pont életben marad. Mert biztos végig így tervezte