Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364281 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #10440 Dátum: 2016. május 09. - 22:09:56 »
Amúgy képregényesként is találkozhatott vele, hisz te is írtad, hogy csomó karakternek adja a hangját, a conra is szokott járni.
Ezek ilyen hangos képregények?  :headscratch: :D  (csak viccelek)
Pedig vannak ilyenek.  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10441 Dátum: 2016. május 09. - 22:16:31 »
Áh, dejó! :) De mire? Ebből gondolom nem csinálnak rendszert. De most tényleg ez mi célt szolgál? Mert egy hangoskönyvnek van értelme. De ez képregénynek és rajzfilmnek is rossz.

Raisu

• Traveller
« Válasz #10442 Dátum: 2016. május 09. - 22:25:44 »
Először az iTune-on, aztán DVD-re is megjelentek, és elég sok készült belőlük

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #10443 Dátum: 2016. május 09. - 22:44:15 »
Ezek közül csak az Inhumans-t láttam.

Todd

• Pókfej
« Válasz #10444 Dátum: 2016. május 09. - 23:17:56 »
hisz te is írtad, hogy csomó karakternek adja a hangját
Igen, akiket általában leszinkronizálnak magyarra, így biztos sokat lehet hallani az eredeti szinkronhangokat.  ;)
Amúgy a szinkront nem kötelező bekapcsolni. ;D Ugyanúgy lehet eredeti hanggal is, főleg Troy Bakert, mert ő azért igen jó. De Mark Hammil Jokeret is bűn szinkronnal nézni.
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 10. - 09:07:06 írta Todd »

Raisu

• Traveller
« Válasz #10445 Dátum: 2016. május 09. - 23:27:26 »
Hát, azért az angol hangsávot nem biztosító csatornákon, illetve az egy hangsávos kölcsönzött tv-rip videóknál de, kötelező. :P

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10446 Dátum: 2016. május 10. - 07:54:25 »
Ott a pont.  :bravo: Annyira meg nem érdekelnek ezek, hogy megvegyem őket DVD-n.

Todd

• Pókfej
« Válasz #10447 Dátum: 2016. május 10. - 07:57:27 »
De mindenki maga dönti el, mit kölcsönöz. Azért általában az angolt sem nehezebb megtalálni.
Szerintem a mai TV-s szinkronok nem annyira jók. De hát végül is épp ez a téma a Spawnnál is, valakinek a kevésbé jó minőség is elég, csak legyen magyar. ;D
Szóval ez csak azon múlik, ki hogy szereti jobban.

Áh, dejó! :) De mire? Ebből gondolom nem csinálnak rendszert. De most tényleg ez mi célt szolgál? Mert egy hangoskönyvnek van értelme. De ez képregénynek és rajzfilmnek is rossz.
10-15 évvel ezelőtt simán végignéztem volna.
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 10. - 09:05:40 írta Todd »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10448 Dátum: 2016. május 10. - 21:09:02 »
Szerintem a mai TV-s szinkronok nem annyira jók. De hát végül is épp ez a téma a Spawnnál is, valakinek a kevésbé jó minőség is elég, csak legyen magyar. ;D
Nálam pont nem, mert se a Spawnt nem fogom venni, és ezeket a rajzfilmeket se nézem.  :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #10449 Dátum: 2016. május 12. - 11:38:58 »
Azta-paszta...  :o
Lehet végre kapunk egy igazán jó játék adaptációt?
A Trailer &khm# jó, hozza  játék hangulatát, a zene viszont kicsit furi választás...

He, december 21 a bemutató? Merész csapat... Star Wars ellen küldeni...  :uhoh:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10450 Dátum: 2016. május 12. - 11:45:05 »
JA ez a raptényleg fura, de ha azt vesszük, nem is igaziból akkor játszódik amikor, hanem a jelenben, egy virtuális valóságban. Vagy miben. :D
Pont a fehér ruhát hagyták el? Remélem olyanban is lesz majd.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10451 Dátum: 2016. május 12. - 11:49:35 »
Áh, már Ezio óta nem divat a fehér  :D
Már Arno meg az angol gyerek is sötétebb színűben tolta. Meg mintha Edward is tele aggatta volna a ruciját mindennel és nem is igazán a fehér dominált már ott sem.  :headscratch:

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #10452 Dátum: 2016. május 12. - 13:10:22 »
Jó lesz ez :) (Bár én a Prince of Persia-t is csipáztam.) Kíváncsi vagyok mennyire fog csatlakozni a játékokhoz, lesznek-e utalások :) (Elvileg egy univerzum...)

A zene szerintem is szörnyű, plusz a végén a leap of faith jelenetnél lekevertem volna a hangot és csak a sólyom hangját raktam volna be alá, mint a játékban. :) De bízok ebben a filmben, remélem nem lesz bukta.

Todd

• Pókfej
« Válasz #10453 Dátum: 2016. május 12. - 13:30:13 »
Ez egészen jónak tűnik. Mindezt annak ellenére mondom, hogy csak az első két játékkal játszottam, a többivel nem, mert annyira nem jött be, de ez a trailer a játék hangulatát nagyon jól visszaadja.

A zene szerintem lehet kevert, mivel a játék idősíkjai is vegyitettek, meg a háttérben is egy ilyen sci-fi összeesküvés elmélet van, hogy az édenkert egy utópisztikus futurisztikus város volt. De addig nem jutottam el, míg ezt kibontották volna, mert a jelen-beli cselekmény ólomlábakon haladt benne...

BuB

• Pókfej
« Válasz #10454 Dátum: 2016. május 12. - 14:29:34 »
Akkor told végig a 3-at, az még nagyon jó volt, és ott a jelenben történtek is elég meghatározóak voltak.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #10455 Dátum: 2016. május 12. - 15:57:46 »
Akkor told végig a 3-at, az még nagyon jó volt, és ott a jelenben történtek is elég meghatározóak voltak.

Véleményem szerint 3 kifejezetten rossz, Conornál egydimenziósabb karaktert el se lehetne képzelni, igazán értékelhetőként csak az apját tudnám felhozni...(Mindazonáltal a Desmond-sztori ott ér véget) A sokak által legjobbnak tartott Brotherhood-dal foglalkozz inkább. Abban és a Revelations-ben zajlik az AC univerzum felépítése, mint például a háttértörténet kidolgozása.
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

BuB

• Pókfej
« Válasz #10456 Dátum: 2016. május 12. - 16:11:08 »
No, igen, Connor nem volt az igazi, de nekem a világ, ami sokkal jobban fel lett építve mint addig bármikor nagyon bejött, különösen a hajós csaták.
Áh, télleg, még a Brotherhood is ott volt, Róma is tök jó volt.
A Revaloutionnál viszont nagyon éreztem a rétes tésztát, valahogy a helyszín se jött be annyira, az első játék után azt is csak egyszer toltam végig...

BuB

• Pókfej
« Válasz #10457 Dátum: 2016. május 12. - 18:55:02 »
He, ahogy olvasom a kinti kommenteket, meg az itthoniakat, a trailer alatti zene rohadtul megosztotta az emberkéket... nem sokaknak tetszik a dal választás  :D
Valaki még a délelőtt folyamán össze is dobott egy másik dallal.

Na, de ez még jobb lett:

« Utoljára szerkesztve: 2016. május 12. - 19:01:17 írta BuB »

BuB

• Pókfej
« Válasz #10458 Dátum: 2016. május 13. - 20:28:43 »
Bakker... hát mindjárt sírok...  :o  :-\

Az Assassins Creed moziról kaptunk kis érdekességeket, a cinestar.hu-ról kimásolva...

A múltban játszódó jelenetek 1491-ben játszódnak, Spanyolországban, mégpedig az Inkvizíció idején. Fassbender karaktere az Ereklyét próbálja meg felkutatni (eköré a tárgy köré épülnek a játékok is)
    Az Abstergo (a templomosok bázisa) építménye egy régi spanyol templomban van elrejtve
    Fassbender karaktere, Callum Lynch a halálsoron várja a végzetét Texasban, de a kivégzését megjátsszák és titokban Spanyolországba szállítják
    Nagyjából 30-40 más fogvatartott is található az Abstergo épületében, mindegyiküknek, akikkel Callum kapcsolatba kerül, valamilyen őse köti a korábbi játékokhoz
    Callum több, mint kétszer utazik vissza a múltba a történet során
    Mario Cotillard karaktere Sofia Rikken az Abstergo börtönét vezeti. Próbálja megtalálni, hogy a múltban hol indulnak az erőszakos események és meggátolni azokat
    Rikken édesapját Jeremy Irons alakítja, aki az Abstergo vezetője
    A teljes Abstergo díszletet felépítették Londonban, folyosókkal és Animus-szal együtt, hogy az operatőrök valóban hosszú, kevés vágással operáló képeket készíthessenek
    Egy jelenetsorban feldolgozzák a Spanyol Inkvizíciót is
    Fassbender az egyedüli színész a jelenkorban, aki a múltban is megjelenik
    A film nagyjából 65%-a a jelenben, 35%-a pedig a múltban játszódik
    Néhány jelenkori szereplő rendelkezik különleges harci képességekkel, amelyeket a múltból hozott magával
    Az úgynevezett „bleedig effect” is megjelenik a filmben, amelynek hatására a jelenkori szereplők a múltjuk látják megelevenedni maguk előtt. Az „eagle vision” (aminek hatására a hős képes látni a célpontokat és a menekülőutakat) is fontos szerepet kap
    Az Animus kinézetét teljesen megváltoztatták (korábban egy gép volt, amibe bele kellett feküdni), hogy sokkal interaktívabb legyen, ami a játékot kiadó Ubisoftnak annyira megtetszett, hogy a következő alkotásaiban is használni fogja
    Nem lesz olyan jelenet, amelyben Fassbender egy szalmakazalba ugrik (a játékokra nagyon jellemző menekülési forma)
    A videojátékokban megismert fegyverek is megjelennek, többek között az Assassin’s Creed 3-ban bemutatkozott íj is
    Szerették volna megfelelően elkülöníteni a 15. században és a jelenben játszódó eseményeket, ezért a színekkel variáltak. A jelen sokkal komorabb, borúsabb tónust kapott, így sosem zavarodunk össze, hogy hol is játszódik a történet jelenleg
    A forgatás 80 napig tartott
    A legtöbb manővert és trükköt igyekeztek kaszkadőrökkel megoldani, hogy minél kevesebb CGI kerüljön az akciójelenetekbe

Egyrészt nem kapunk szalmába ugrást, ki hitte volna, pedig a trailer végén a templomból leugrás után hova fog érkezni? A földbe?  :hehe:
Másrészt, bakker, ez a százalékos elosztás, ez most elég érdekes lett... a játékokban ez pont fordítva volt...  most tényleg abban az egy börtön részben fog játszódni az egész és a múltban alig leszünk?  :-\

Todd

• Pókfej
« Válasz #10459 Dátum: 2016. május 14. - 15:59:19 »
A filmek dramaturgiája másképp működik, mint egy játéké, nem hiszem, hogy egy Alien, vagy Predator filmben a címszereplő többet szerepelt volna a film 20-30 %-nál. ;)