Megnéztem az Ötödik hullámot.
Azt hiszem, most már tudok kungf.. young adoult könyvet/filmet írni 
Én elkezdtem nézni, de egyszerűen kb 15-20 percig bírtam, utána lekapcsoltam a filmet. Nem is tudom, hogy egyáltalán van-e értelme végignézni a filmet.
Nincs értelme. A végén összeáll egy gyerekcsapat, tipikusan ilyen jól elválasztható karakterekből, mint az überflegma keménycsaj, a feka, a jó csaj, meg a szépfiú és kezdenék megmenteni a világot.
Jó nagy hülyeség az egész csavar benne, mert minek kéne
kiképezni és átverve arra rávenni egyerekeket, hogy harcoljanak mellettük. Közben földi technológiát használnak a lények?Na de a recept:
Végy egy tinilányt(célcsoport) akit két fiú is akar(Alkonyat, Burok). Mert az ilyen lányok a menő lányok az isiben. És minden lány aki nem menő, szeretne az lenni.
Legyen világvége,mert akkor nincs iskola és nincsenek szülők. Szabadon lehet rohangászni a gyerekcsapatokkal és felnőttet játszani.
Derüljön ki, hogy ő nem hétköznapi szürke tömegember mint ami addig volt az iskolában, hanem a kiválasztott(Harry Potter, Éhezők viadala, Kiválasztott, Emlékek őre.), akinek az a feladata, hogy megmentse a Földet.
Azért voltak jó plilanatai a filmnek: A főszereplő nagyon jó színész és jó csaj lett a Kick/Ass óta. Miatta néztem meg.
A film szerkezetének voltak üde pillanatai. Kis visszaemlékezések, más szereplő szemszögéből mutatva eseményeket.
Akkor romlott el a film amikor kezdődött a sorozás, kiképzés. Az tiszta Beavatott volt. És azt a filmet nagyon nem bírom...
De mennyit tudni róla, és az miért erőltetett? ......
Bocs Todd! Nem teljesen tiszta a fejemben mire gondolok, így most nem tudok jó vitát folytatni erről

Amúgy tegnap volt a tv-ben a Bolygó neve: Halál.