Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363102 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #11040 Dátum: 2017. március 23. - 18:52:19 »
Király! :D
Nagyon erős hangulata van. Amikor benyúl a kabátjába, mintha fegyver lenne nála és az ujját fogja rájuk, mintha pisztoly lenne. Olyan hitelesen csinálja, hogy a gangszták majdnem elhiszik, hogy most tényleg lőni fog a mutatóujjával  :lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11041 Dátum: 2017. március 24. - 21:56:19 »
Megnéztem moziban a Kincsemet!
Ajánlani tudom csak! Szerintem hihetetlenül jó és szórakoztató és kerek egész, kreatív, vicces, izgalmas, drámai film! Persze nem több mintha egy amerikai versenyzős filmet néznénk. Ismert a forgatókönyv receptje. De bakker, ez magyar! Nem a Hetihetes szégyentelekedése Ganxta Zolival, mint régen és nem egy művészkedő film és nem is a magyar proliságon nevetünk (Üvegtigris)
A Félvilág is jó volt, de nem egy popcorn mozi mint ez. A Fehér isten nagyon elvont volt, szerintem értelme sincs sok. A Hurok egész ötletes időhurkos sci-fi volt.

Kicsit a Sherlock Holmeshoz hasonlítható. Vannak benne a steampunk stílusra való utalások. Nem steampunk  film csak a stílusra utalgatnak az értő szemű nézőnek. Nekem már a plakátjáról is ez jött le, de akkor nem volt véletlen, mint ahogy azt hitem.

Vannak benne mai korra kacsintó anakronisztikus poénok, de belesimulnak a korba. Kivéve egy eléggé hip-hopos táncjelenet, de ne riasszon el.

Jó karakterek, ezekből adódó jó poénok és szituk, jó színészek. A hazafias érzelmekre is rájátszik, szerintem ez is nagy erőssége. Osztrák uralom ugye.

Én hagytam magam és még meg is könnyeztem egy két győzelmet, vagy drámai jelenetet.
« Utoljára szerkesztve: 2017. március 24. - 21:59:03 írta VTomi »

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #11042 Dátum: 2017. március 26. - 18:47:37 »
« Utoljára szerkesztve: 2017. március 26. - 23:32:28 írta Sepi »
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11043 Dátum: 2017. március 27. - 11:21:39 »
A Xenomorph megölt minden állatot? Érdekes lesz ha erdőben kergetőznek. Természetben még nem futottak alien elől.
A Wayland vállalat küld keltetőedényeket a bolygóra  :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2017. március 27. - 11:23:20 írta VTomi »

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #11044 Dátum: 2017. március 27. - 11:35:30 »
Lehet,hogy a Tervezok nyuvasztottak ki mindet.

BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11045 Dátum: 2017. március 27. - 15:10:52 »
Én arra gondolok, csupán a Födből kiindulva, hogy nemrég irtotta ki őket a szörny. Különben összeomlott volna már az ökoszisztéma.
Vagy épp ott abban  pillanatban hallgattak el, nem pedig már nem léteznek, mert a környéken ólálkodik a SZÖRNY!  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11046 Dátum: 2017. március 27. - 16:30:13 »
Ez inkább egy hatásvadász jelenet, ami nélkülöz minden tudományos tényt. Mert egyértelműen arra akarnak utalni, hogy az Alienek konkrétan minden élőlényt megöltek (még a madarat is röptében), de abba valóban nem gondoltak bele az alkotók, amire te is jól rátapintottál, hogy akkor az ökoszisztéma is behalt volna. Még ha nem is az Alienekre akarják fogni, hanem mondjuk valami vírusra (arra is van utalás, amikor rálép valami gömb alakú trutyira, amiből kiszáll valami), az is ugyanúgy megtámadhatta volna a növényzetet is. Na de mindegy, a filmek mint tudjuk nem a logikus gondolkozást és tényeket részesítik előnyben.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11047 Dátum: 2017. március 27. - 16:42:48 »
(még a madarat is röptében),
:lol:
Vagy megint csak az ökoösszeomlás miatt nincs madár. Vagy remélem csak a ragadozó, akarom mondani alien jelenléte miatt kussolnak.
Vagy ebben az ökoszisztémában nincsek állatok.
Na de mindegy, a filmek mint tudjuk nem a logikus gondolkozást és tényeket részesítik előnyben.
De legalábbis a Prometheus semmiképp  ;D
(arra is van utalás, amikor rálép valami gömb alakú trutyira, amiből kiszáll valami),
Pöffeteg

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #11048 Dátum: 2017. március 27. - 18:32:30 »
Azokból a spórákból lesznek a neomorphok(állítólag).amik a háton jönnek ki.
De lehet,hogy Shaw kellett Davidnek,hogy itt is a Paradise-on elhintse a Halál igazi magvait. :roll:
BATMAN,Spawn,Star Wars

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11049 Dátum: 2017. március 27. - 20:53:40 »
Vagy megint csak az ökoösszeomlás miatt nincs madár. Vagy remélem csak a ragadozó, akarom mondani alien jelenléte miatt kussolnak.
Vagy csak simán lenémították őket.  ;D Földönkívüli technika, a természetet is rezgőre tudja tenni, vagy teljesen lenémítani.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11050 Dátum: 2017. március 28. - 17:45:46 »
Láttam két filmet. Az egyik az As Above So Below volt, érdekes, de jónak nem mondanám. A másik a Collide, benne Felicity Jones és a fiatal Bestia (meg a "Mandarin"  :D), az egész jó volt, ha volt is benne néhány logikai baki.

Todd

• Pókfej
« Válasz #11051 Dátum: 2017. március 29. - 11:24:40 »
Király! :D
Nagyon erős hangulata van. Amikor benyúl a kabátjába, mintha fegyver lenne nála és az ujját fogja rájuk, mintha pisztoly lenne. Olyan hitelesen csinálja, hogy a gangszták majdnem elhiszik, hogy most tényleg lőni fog a mutatóujjával  :lol:
Igen, annyira erős kisugárzása van, hogy olyan magabiztossággal csinál mindent, ogy zavarba hozza a vagány gangsztákat, pedig elvileg csak egy vén trottyos. :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11052 Dátum: 2017. március 29. - 13:42:55 »
Nem tudom, itt esett-e szó az Enter: Nowhere című filmről, de nagyon jó volt, meglepően. Kicsit a Coherence-hez hasonlítanám stílusban. De annál jobban tetszett.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11053 Dátum: 2017. március 29. - 18:02:49 »
Amikor "elutálnak mindent és végül ketten karadnak a világon egy fehér térben? Ja az a Nothing.

Én meg a The edge of seventeenth-t néztem meg. Tanulságos megnézni. Hogy milyen infernális indulatok lehetnek egy kamaszlányvan és hogy dobálják a pillanatnyi érzelmei és azok befolyásolják a döntéseit. Teljesen ellebtmondásos egyik pillanatról a másikra. Milyen könnyen lehet belecsúszni egy korai nemi aktusba, vagy akár egy nemi erőszakba, mert éretlen és huzogatja a mézesmadzagot érettebb fiúk előtt. Szerintem elég hitelesen járja be a témát.

Szerk: Hamár retroról volt szóa zene topicban:
ITt egy kis retro:
« Utoljára szerkesztve: 2017. március 29. - 21:00:10 írta VTomi »

Todd

• Pókfej
« Válasz #11054 Dátum: 2017. március 30. - 08:28:55 »
Én meg a The edge of seventeenth-t néztem meg. Tanulságos megnézni. Hogy milyen infernális indulatok lehetnek egy kamaszlányvan és hogy dobálják a pillanatnyi érzelmei és azok befolyásolják a döntéseit. Teljesen ellebtmondásos egyik pillanatról a másikra. Milyen könnyen lehet belecsúszni egy korai nemi aktusba, vagy akár egy nemi erőszakba, mert éretlen és huzogatja a mézesmadzagot érettebb fiúk előtt. Szerintem elég hitelesen járja be a témát.
Érdekes filmnek hangzik, és amúgy ez egy nagyon nehéz kérdés. Nehéz úgy pedzegetni ezeket a húrokat, hogy az ne legyen bántó, kíváncsi vagyok, ebben az esetben (filmben) hogyan oldják ezt meg.
Én mindenképpen azon a véleményen vagyok, hogy a felelősség csak az elkövetőé.

Szerk: Hamár retroról volt szóa zene topicban:
ITt egy kis retro:
https://www.youtube.com/watch?v=o97Ph_1ECD0
Nem tűnik rossznak, érdekes, hogy én a régi filmet egyszer sem láttam.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11055 Dátum: 2017. március 30. - 18:50:03 »
Nagyon para a régi IT. Nekem a régisége még egy lapáttal rádob a parára. Nagyon rég láttam, még "ráreagált", hogy fiatal voltam. Kétrészes tv film volt. Úgy emlékeztem, hogy ez az új meg sorozat lesz. De úgy tűnik csak egy film.

The edge of seventeenth
Az előzetes alapján könnyed vígjáték, még Woody Harrelson is benne van egy laza szerepben. Jó nem is annyira laza, ő a tanára. De valójában egy könnyed dráma vicces részekkel. De vannak mélységei, mert szerintem nagyon jól lemodellezi az érzelmi gondolati működését egy ilyen lánynak.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #11056 Dátum: 2017. március 31. - 22:37:46 »
Hamarosan itt van az egyik kedvenc filmem folytatása! :oh: ;D

"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #11057 Dátum: 2017. április 05. - 18:48:41 »
Na megnéztük az Edge of tomorrow-t.
Jó volt.Nem egy eget verő de Cruise óriásit játszik benne.
BATMAN,Spawn,Star Wars

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11058 Dátum: 2017. április 05. - 21:19:01 »
Nekem az egyik kedvenc filmem az elmúlt évekből.  :D Én tök jót szórakoztam azon, ahogy átéli újra és újra az eseményeket.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11059 Dátum: 2017. április 05. - 22:51:39 »
Egyik kedvenc filmem és egyik kedvenc koncepcióm. Bár a végének nincs értelme szerintem.
Amúgy nagyon tetszik benne, hogy ugyan azt az ismétlődpő eseményt viccesen és drámaian is be tudja mutatni