Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1362928 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #2260 Dátum: 2009. május 21. - 07:28:50 »
Még azt elmondhatnád, hogy hány éves volt.  :lol:

Kettő. ;)
This is a joke. A real practical Joke.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2261 Dátum: 2009. május 21. - 10:18:21 »
Idézet
Aki még akar egy eredeti filmet nézni, annak ajánlom a Gran torino-t.
A film mindenkit meg fog ajándékozni 1-2 felejthetetlen jelenettel, és olyan vége lesz, amire kevesen számítanának.
Jól sikerült film, clint eastwood jól sikerült alakításával. Érzelmes, érdekes, izgalmas, szórakoztató, és egy kicsit lehengerlő is. Nekem az egyik ismerősöm elsírta magát a végén, és szerintem ennél többet nem is kell mondani a filmről.
Tökéletesen egyetértek egy szó kivételével: "eredeti". Eastwood filmje minden, csak nem eredeti, maximum a befejezés szolgálhatott meglepetéssel, de én egy percig sem hittem, hogy itt most egy nagy csata lesz. Sablonokból építkezik az első perctől az utolsóig, de ez nem baj egyáltalán, mert azt nagyon jól csinálja. Eatwood karizmája nélkül fele olyan jó sem lenne a film, vele viszont egy nagyon jó kis darab, és hatalmasat alakít Walter szerepében. Méltó búcsú ez neki a színészettől.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2262 Dátum: 2009. május 21. - 10:26:30 »
Iagazad van, sok klisé van benne, de ezek egyáltalán nem rontanak semmit a filmen. De egyetértek veled, bizonyos szempontból tényleg nem eredeti.
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 21. - 22:47:23 írta kaine »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2263 Dátum: 2009. május 24. - 22:12:11 »
Nos, gyerekkorom második legviccesebb filmje (az Éretlenek után) immáron itt figyel dvd-n nálam.  :D :D Nagyon sajnálom a régi szinkron hiányát, mert a poénok olyan 70%-a nem ül a magán fordításos feliratban, de én emlékszem még rá, úgyhogy nekem király!  ;D
Ja, Őrült római vakáció volt a címe. Adriano Celentano és Ornella Muti.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2264 Dátum: 2009. május 25. - 15:33:59 »
Hétvégén én is megnéztem a Gran torino-t, és nekem is tetszett. Az elején kicsit uncsi volt, de aztán kibontakoztak a dolgok, és onnantól már érdekes volt. Úgyhogy szerintem is jó film! :D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2265 Dátum: 2009. május 30. - 22:08:39 »
Toy Story 3  :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2266 Dátum: 2009. május 30. - 22:38:50 »
Hú de lemaradtam. Azt hittem, el se készül. :surp: Nem baj, örülök neki. :D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2267 Dátum: 2009. május 31. - 10:09:44 »
Én is, főleg hogy ilyen jó Teaser Trailer-je van. :brow:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2268 Dátum: 2009. június 05. - 09:38:54 »
Uh b*szus, hallotátok, hogy meghalt David Carradine? :o
Sg.hu:
Bangkoki hotelszobájában holtan találták David Carradine amerikai színészt, a Kill Bill és más nagysikerű filmek, illetve sorozatok sztárját; sajtóértesülések szerint a színész felakasztotta magát.
A The Nation című lap internetes oldala rendőrségi forrásokra hivatkozta azt közölte, hogy a színészt felakasztva találták meg helyi idő szerint csütörtök délelőtt 10 óra körül. A rendőrség által megerősített információk szerint Carradine meztelen teste a függönyökhöz használt bársonykötélen lógott a Swissotel Nai Lert Park Hotel egyik luxusapartmanjának gardróbszekrényében. A hatóság úgy véli, hogy a színész öngyilkosságot követett el, idegenkezűségre utaló nyomokat nem találtak. A holttestet pénteken boncolják fel.

A 72 éves Carradine halálhírét a thaiföldi amerikai nagykövetség is megerősítette, Michael Turner követségi szóvivő szerint a színész szerdán este, vagy csütörtökön a korai órákban halhatott meg. A nagykövetség azonban a családra való tekintettel nem kívánt részleteket közölni a színész haláláról. David Carradine a Stretch című filmet forgatta Thaiföldön. A The Nation értesülései szerint a színészt nem lehetett elérni azután, hogy szerdán nem jelent meg a stábtagokkal közös ebéden. "Le vagyunk sújtva, nagyszerű fickó volt" - mondta Lori Binder, a színészt képviselő ügynökség egyik képviselője.

David Carradine hollywoodi dinasztia tagja volt. Apja, John Carradine karakterszínészként szerzett hírnevet magának, fivére, Keith pedig a színészi szakma mellett a zenei pályán is nagy sikereket ért el.

A 72 évesen elhunyt színész összességében több mint száz filmben tűnt fel, olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint Martin Scorsese, Ingmar Bergman és Hal Ashby. Leghíresebb szerepe Kwai Chang Caine saolin pap volt, akinek 1800-as évekbeli kalandjait 1972 és 1975 között láthatták az amerikai tévénézők. A nyolcvanas évek közepén visszatért a híres szerephez, először tévéfilmben bújt újra a vándorszerzetes bőrébe, majd a 90-es években Caine unokáját játszotta a Kung Fu: A legenda folytatódik című sorozatban.

Carradine az utóbbi években tért vissza a csúcsra, miután eljátszotta Bill szerepét Quentin Tarantino kultikussá vált kétrészes filmjében, a Kill Billben. A színész ötször kötött házasságot és két lánya volt.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2269 Dátum: 2009. június 05. - 10:09:46 »
Hallottuk, az offban ki is tárgyaltuk.  ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #2270 Dátum: 2009. június 05. - 10:42:22 »
Ja, ok.
Csak annyira meglepett, hogy nem is néztem semmit... :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2271 Dátum: 2009. június 05. - 10:46:43 »
David Carradine a Stretch című filmet forgatta Thaiföldön. A The Nation értesülései szerint a színészt nem lehetett elérni azután, hogy szerdán nem jelent meg a stábtagokkal közös ebéden. "Le vagyunk sújtva, nagyszerű fickó volt" - mondta Lori Binder, a színészt képviselő ügynökség egyik képviselője.

A Holló és a Batman után ez lesz a következő ilyen kult film? most már rendszert fognak csinálni belőle? Fogadjunk hogy ez is tuti siker lesz.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2272 Dátum: 2009. június 05. - 10:55:28 »
Szerintem nem. carradine egy B filmes pali volt, nem fognak érte tódulni a nézők, kul meg amúgysem lesz. Azért a Holló Brandon halála nélkül is könnyen kulttá vált volna.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2273 Dátum: 2009. június 05. - 10:58:01 »
Azért a Holló Brandon halála nélkül is könnyen kulttá vált volna.

Ezen lehetne vitatkozni, és sose dőlne el kinek van igaza. Szerintem ha brandon lee nem halt volna meg, már nagyjából elfelejtették volna azt a filmet, és talán folytatás sem készült volna hozzá. De lehet hogy nincs igazam, csak én így láttam akkoriban.

------

visszatérve carradinre, Ez a stretch c. film nincs is az imdb-n a filmjei között. Nem túl sokat írnak erről a filmről.

De észrevettem egy érdekességet.
2008-as filmcímeit elnézve, már meg volt írva Carradine sorsa előre:
kung fu gyilkos, halál futam, út ahonnan nincs vissza, az öngyilkos, a törés

meg arra leszek kíváncsi, hogy a 7-8 előkészített filmje közül hány és hogyan fog elkészülni.
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 05. - 12:28:18 írta grey gargoyle »

Todd

• Pókfej
« Válasz #2274 Dátum: 2009. június 05. - 12:36:56 »
Azért a Holló Brandon halála nélkül is könnyen kulttá vált volna.
Ezen lehetne vitatkozni, és sose dőlne el kinek van igaza. Szerintem ha brandon lee nem halt volna meg, már nagyjából elfelejtették volna azt a filmet, és talán folytatás sem készült volna hozzá. De lehet hogy nincs igazam, csak én így láttam akkoriban.
Szerintem akkor is sikeres ltt volna, habár valószinüleg nem ennyire. Azért kevés egy színész halála ahhoz, hogy valami kult legyen, azért jónak is kell lennie a filmnek, és ez mind a Batman-re, mind a Hollóra igaz. Viszont az tuti, hogy mindenki jobban járt volna, ha egy folytatás se készül annak a filmnek.
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 05. - 12:52:07 írta Todd »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2275 Dátum: 2009. június 05. - 12:38:40 »
Viszont az tuti, hogy mindenki jobban járt volna, ha egy folytatás se készül annak a filmnek.

Az már igaz!  ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2276 Dátum: 2009. június 05. - 15:04:22 »
Visszatérve a toy story előzetesre, nekem nagyon tetszett az elő 2 rész is és valószínüleg ezt is meg fogom nézni főleg 3D ben, ez mekkora királyság ^^

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2277 Dátum: 2009. június 05. - 15:08:42 »
A Toy Story első része igazán lehengerlő és csodálatos volt, főként pszichológiai szempontból, mert minden gyermek legalapvetőbb félelmét dolgozza fel, vagyis: What if, a játékai éjszaka vagy a távollétében életre kelnek, és kinyírják a szomszédságot. A második rész már bőrlehúzás, ez a harmadik pedig (prejudicálok) de a "mennyit pénzt lehet még kihozni ebből" kategória.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2278 Dátum: 2009. június 05. - 15:15:46 »
Ez valóban igaz Ben, számos filmre, de szerintem a toy story nem ebbe a kategóriába tartozik, jóh persze börlehúzás de akkor is, szerintem ami jó, abból a 2. is jó. persze, rengeteg filmnél ez nem így van de érzem, hogy ez most jó lesz :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #2279 Dátum: 2009. június 05. - 17:58:37 »
A Toy Story első része igazán lehengerlő és csodálatos volt, főként pszichológiai szempontból, mert minden gyermek legalapvetőbb félelmét dolgozza fel...
Szerintem az életre kelő játékok inkább álmai a kissrácoknak, mint rémálmai. Volt régen egy film, aminek valami olyasmi alaptörténete volt, hogy volt benne egy szekrény, amibe ha betette a kiscsóka egy játékát életre kelt, és persze ha visszatette az (egyébként nagyon idegesítő) főhös, akkor ismét játék lett, na én marhára akartam volna olyan szekrényt.