Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1362999 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #2340 Dátum: 2009. június 16. - 11:38:23 »
Sinbad is jó benne szinkronosan. :)
This is a joke. A real practical Joke.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2341 Dátum: 2009. június 16. - 11:45:38 »
Idézet
A T1-ben úgy rémlik, hogy mondták, de le fogom tölteni a az első részt, és megnézem újra.
T1-beli fogolytáboros kalandja vagy az volt, amikor 2018-ban elkapták, vagy még utána. nekem nem úgy tűnt, hogy előtte is lett volna.
Idézet
Marcus azonosította, hiszen neki bemutatkozott Kyle, és a végén voltak is felvételek olyan dolgokról, amiket Marcus látott, vagyis amit Marcus megtudott, azt a Skynet is, ezért tudta, hogyan néz ki Kyle.
Amúgy arra is rájöttem pepo, hogy a multtal kapcsolatos dologban is igazad lehet. Mert ha csak azokhoz a felvételekhez jutott hozzá a Skynet, amiket Kyle-al csinált a doki a rendörségen, már akkor tud minden fontos infót a jövőröl, meg Johnról.
Hát ezt magyaráztam, hogy a Silbermann által csinált felvételeket, mivel a film nem 91-ben játszódik már 995, hogy digitaliozálták és akkor hozzáfért a skynet.

Erre a Marcus féle azonosításra én is gondoltam, csak szerintem egy picit ezzel az a bibi, hogy amikor már találkozot Marcussal, és be is mutatkozott, utána jön a kis légi felderítő és megint azonosítja Kyle-t, mint elsődleges célpontot és adta le a drótot skynetnek, azért is támadták meg őket keményen. Persze amikor egy gép meglátja a célpontját beazonosítja, csak ez a külön bemutatott azonosítás, utána meg a támadás nagyon azt akarta sugallni, hogy a skynet akkor szerzett tudomást Klye hollétéről, nem Marcustól.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #2342 Dátum: 2009. június 16. - 14:31:19 »
És igen, a jó öreg Hull a pelyhes... amit én annak ellenére szeretek, hogy messze Arnold a legkiemelkedőbb tehetségű színész az egész gárdában benne. :)
Pedig ez már jelent valamit...
Amúgy szerintem is jópofa film. Éés turbótűz!

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2343 Dátum: 2009. június 16. - 16:31:37 »
Én is szeretem. Tipikusan olyan kis gagyi film, amit nem lehet nem szeretni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2344 Dátum: 2009. június 17. - 09:05:45 »
most nézem, hogy terveznek egy harmadik részt 2010-re a mortal kombatnak.
http://www.imdb.com/title/tt0293429/
De ha ez marad a rendezője, akkor valami nagyon B kategóriás dolog fog kisülni belőle.
---
megy egy hír a gyűrük ura rajongóinak:
http://www.sg.hu/cikkek/67984
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 17. - 09:10:20 írta grey gargoyle »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2345 Dátum: 2009. június 17. - 11:00:02 »
imdb-n sok olyan film van, amiről volt pletyka, de hivatalosan jóformán sosem erősítették meg. Ne vegyél mérget rá, hogy valaha lesz abból valami. Én legalábbis egy betűt nem olvastam készülő Mortal filmről.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2346 Dátum: 2009. június 17. - 11:28:48 »
Hajaj, ebbe nem akarok részletesen belemenni, mert ez egy jó hat-hét éve folyamatosan húzódó téma. maradjunk annyiban, hogy ez nem lesz, és hacsak nem történik valami csoda a Mortal-franchise-zal, nem is lesz realitása sem.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2347 Dátum: 2009. június 17. - 11:39:56 »
Akkor jó, mert nem is kell tovább rombolni a kultuszt olyan filmekkel mint a mortal2.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2348 Dátum: 2009. június 17. - 11:45:11 »
Annak a filmnek mondjuk speciel volt folytatása, a Defenders of the Realm, ami annyira azért nem volt rossz. Még az aláírásom is onnan van.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2349 Dátum: 2009. június 17. - 22:16:41 »
Annak a filmnek mondjuk speciel volt folytatása, a Defenders of the Realm, ami annyira azért nem volt rossz. Még az aláírásom is onnan van.
Erről nem is hallottam. :roll: Tényleg, a Conquest hogy tetszett?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2350 Dátum: 2009. június 17. - 22:28:35 »
Rühelltem. Ha nem lett volna benne annyi jó csaj, akik sokszor még bunyóztak is, sose néztem volna végig.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2351 Dátum: 2009. június 17. - 22:39:27 »
Ás mert eltért az eredetitől, vagy olyan ratyi volt? Én már nem emlékszem nagyon rá, azért kérdezem.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2352 Dátum: 2009. június 18. - 07:08:42 »
Ez egy animációs film, semmi köze a mozihoz?!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2353 Dátum: 2009. június 18. - 09:15:57 »
Nem, egy tv-s animációs sorozat, ami a második film közvetlen folytatása. De a másik animációs, a Journey Begins is a mozikhoz kapcsolódik, az az első film előzményeit meséli el.

Mike: Is-is. Az eredetitől iszonyatosan eltért karakterek és jellemek szempontjából is, de voltak benne azon kívül is érdekes megoldások. A színészek meg még a szinkronnal se voltak éppen szakmájuk csúcsán. De leginkább a történt fájt, egy csomószor totál izgatottan ültem le, hogy melyik szereplő bukkan fel, és vagy elintézték, mint az Annihilationben, vagy egyáltalán nem emlékeztetett a játékbeli önmagára. Scorpion eredete meg máig szálka a szememben.
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 18. - 09:17:46 írta talgaby »

Todd

• Pókfej
« Válasz #2354 Dátum: 2009. június 18. - 09:29:24 »
Azt annó én is néztem, de mivel egyálltalán nem ismertem a játékot, engem annyira semmi sem zavart benne.
Habár már egy szóra sem emlékszem belőle.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2355 Dátum: 2009. június 18. - 13:58:58 »
A játék történetét annyira nem ismerem, csak annyi változtatásra emlékszem, hogy Kung Lao teljesen máshogy halt meg, nem Goro végzett vele, meg hogy Shang Tsang is meghalt. (Kung Laot a rajzfilmből vettem, Tsangot a filmből, úgyhogy ha nem így van, bocsi.)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2356 Dátum: 2009. június 18. - 14:02:17 »
Idézet
A játék történetét annyira nem ismerem
Ilyenkor merül fel bennem, hogy mi a fenének csinálom én akkor a HZs-re azt...

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2357 Dátum: 2009. június 18. - 14:05:55 »
Azt apránként olvasom. ;D ;) Csak marha hosszú. :roll:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2358 Dátum: 2009. június 18. - 14:07:31 »
A játék története szerint volt egy öreg kung lao is, és akivel játszani lehetett, az annak a leszármazottja volt.
A filmben pedig csak említették az öreg kung lao-t és ott azt mondták, hogy liu kang a leszármazottja, de hogyan halt meg, azt nem (emlékeim szerint)
Hogy ki ölte meg melyiket, azt nem tudom, de shang tsung nem halt meg a játékban, a filmben meg ugye liu kang végzett vele.
De volt ebből egy conquest nevő sorozat is, amit magyaron is adtak, és annak megint teljesen más volt a története.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2359 Dátum: 2009. június 18. - 15:39:28 »
Tsung meghalt a játékban. Majd eljutunk egyszer a történetben oda is.
De amúgy gyakorlatilag alig van olyan MK-karakter, akit ne öltek volna meg vagy ne hitték volna halottnak.