Megnéztem este a G.I.Joe-t.
Érdemes moziban meglesni én azt mondom. Azthittem a bemutató alapján hogy eltúlzott lesz, de nagyon királyak voltak benne az akciók, pörgősek, látványosak, amilyennek lenniük kell. Sőt nagy vízhangja volt annak, hogy a joe-knak egyforma szerelésük lesz, nos semmi baj nem volt ezzel, ugyanis valaki (vagy valakik) a csapatból mindig más ruhában volt. Szóval volt egyéniségük a szereplőknek, meg lehetett ismerni őket. Kicsi humor volt benne, de sok és ütős poénokra ne számítson senki. Jó zenék is feltűntek benne időnként. A folytatásban meg jöhetnek majd más szereplők is. Az biztos, hogy hihetetlen látványvilágot teremtett a rendező a filmben, és nem spórolt a pénzzel. Minden maximálisan látványos benne, a harcok, a fegyverek, a bázisok, a járművek, a felszerelések. (elképesztő fegyverarzenálokat vonultattak fel benne, nem csak golyószórókkal lövöldöztek benne) Szóval ezek az erősségei. Ki van találva neki egy normális, és jól felépített történet is. Nagyon komplex történetet gondolom nem várt senki, de nem is gagyi a történet, szóval ez is jó pont.
Ami annyira nem volt jó, hogy a szerelmi szál, időnként kicsit oda nem illő volt, meg a két ninja harca gyerekként kicsit erőltett volt először, de aztán értelmet nyert az is, úgyhogy ezekkel sem volt nagy baj, nem voltak zavaróak. Ami még kicsit fura volt számomra, hogy némelyik szereplő neve le volt fordítva némelyiké pedig nem.
így első megnézés után 10-ből 8 pontot adnék rá, mert majdhogynem hibátlan volt a film, a kategóriáján belül szerintem mindent teljesített.