A filmben viszont egyértelműen a gonosz győzött, vagyis totálisan negatív vége lett. Mint a SH2-ben az In Water befejezés. Ami a legjobb, mondanom sem kell.
A Bad+-ban miért menekülne meg Harry?
Ott van a végén a túlvilágon Cybillel, miközben tűzeső hullik az égből, szerintem ez nem megmenekülés.
A Silent Hill 2 olyan téren más tészta, hogy ott egy bűnös emberröl van szó, vagyis más az alapfelállás, ezért ott az In water nem ront le semmit (sőt, habár szerintem az SH 2-ben mindhárom alap befejezés egyaránt baromi szépen kidolgozott, és megható).
De félre ne érts, eszembe se jutna, hogy rossz film az SH, csak te szimplán örülsz, hogy van, míg én sajnos azt is látom, hogy szerintem jobb is lehetett volna (de abban biztos vagyok, hogy a számomra tökéletes SH film semmivel sem tetszett volna kevésbé neked, mint ez). Az irány, amin elindult mindenesetre több, mint ameddig mások eddig eljutottak (leszámítva a Mortalt, ami valóban tökéletes), és ha ebbe menne el az összes játékprogram adaptáció, egész biztosan sok igen kiválló alkotással bővülnénk.
Ellenben tudom, hogy nem jött be neked a Hellraiser, de nem ártana megnézned a Pokolról Pokolra című epizodót (angolul Hellraiser: Hellseeker), az SH 2-höz nagyon hasonló alaptörténetet boncolgat, és ellentétben a korábbi részekkel, inkább pszichológiai horror.