Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360957 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #2800 Dátum: 2009. szeptember 17. - 17:11:50 »
Olyan brutálisan komoly, hogy csak na!  :D

nah és mi?  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2801 Dátum: 2009. szeptember 17. - 17:16:27 »
Olyan brutálisan komoly, hogy csak na!  :D

nah és mi?  :D
Na, jó tekintsünk szigorúan a legelső Silent Hill játékra. Habár elég nehéz, megpróbálom pár szóban összefoglalni.
Egy apáról szól, aki azért, hogy megmentse örökbefogadott lányát, alámerül a pokol legsötétebb bugyraiba. Feltárja azt az igen sötét titkot, ami a lánya születésnek körülményeit övezi, és közben megismer néhány olyan tragikus emberi sorsot, hogy olyat még a Maunika showban sem látni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2802 Dátum: 2009. szeptember 17. - 21:58:30 »
Nem értek egyet, hogy egy film főhősének többnek kéne lenni, mint nekem. Éppen az esendő hősöket szeretem jobban, a "hihető" karaktereket.
Idézet
El tudnád-e mondani, hogy a film mégis milyen tanulsággal, mondanivalóval szolgál a számodra.
Elsősorban azzal, hogy soha ne menjek Silent Hillbe.  ;D Viccet félretéve, kicsit kevered a dolgokat. Az a Bad+ befejezés akármilyen "bad" is, mégis valahol pozitív befejezés volt. Bár a kiscsajt buktad, te megmenekültél. A filmben viszont egyértelműen a gonosz győzött, vagyis totálisan negatív vége lett. Mint a SH2-ben az In Water befejezés. Ami a legjobb, mondanom sem kell.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2803 Dátum: 2009. szeptember 18. - 09:27:53 »
Elkezdődött a The Kung Fu Kid forgatása Jackie Chan-nel és Will Smith porontyával. Ugyebár ez a film lett volna eredetileg a Karate Kölyök remakje. Aztán új utakra terelgették. A forgatási képek itt tekinthetőek meg, amelyeken Will Smith mellkasa majd szét robban a büszkeségtől. Ettől a film persze még akkorát fog égni mint az atom.
http://spoilertv-movies.blogspot.com/2009/09/karate-kid-first-set-pics.html
http://www.wenn.com/archives/10590

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2804 Dátum: 2009. szeptember 18. - 10:07:14 »
Mondjuk megnéznék egy olyan filmet, ahol Jackie Chan mellett nem a fia, hanem maga Will Smith szerepel. ;D Létezik ilyen? :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2805 Dátum: 2009. szeptember 18. - 10:12:12 »
Mondjuk megnéznék egy olyan filmet, ahol Jackie Chan mellett nem a fia, hanem maga Will Smith szerepel. ;D Létezik ilyen? :headscratch:

Nem.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2806 Dátum: 2009. szeptember 18. - 10:13:52 »
Köszi. Sejtettem, kár. :(

BuB

• Pókfej
« Válasz #2807 Dátum: 2009. szeptember 18. - 11:07:12 »
He, Will milyen kopasz ;D
Lehet készül a Legenda vagyok kettőre? :o
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2808 Dátum: 2009. szeptember 18. - 12:59:19 »
Nem, azt elnapolták ahogy a Hancock 2-t is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2809 Dátum: 2009. szeptember 18. - 13:47:37 »
Oh... akkor csak szimplán öregszik. ;D

Elhapolták? Mármint csúsztatják? Vagy teljesen vége.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2810 Dátum: 2009. szeptember 18. - 13:51:00 »
Mindkettővel úgy vannak, hogy jó volna elkészíteni, de lövésük sincs, hogy milyen irányba induljanak el. A Legenda Vagyokkal kapcsolatban a mai napig nem döntötték el, hogy előzményfilm legyen, vagy folytatás (ami azért lenne érdekes, mert Smith karaktere az első filmben elpatkolt, bár meghalni nem láttuk úgy emlékszem). A Hancock-kal meg nem értem mit vacakolnak, amikor már képregényben is folytatták. Valszeg mindkét film készítői kevés zsét ajánlottak Smith-nek.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2811 Dátum: 2009. szeptember 18. - 15:52:31 »
A filmben viszont egyértelműen a gonosz győzött, vagyis totálisan negatív vége lett. Mint a SH2-ben az In Water befejezés. Ami a legjobb, mondanom sem kell.
A Bad+-ban miért menekülne meg Harry? Ott van a végén a túlvilágon Cybillel, miközben tűzeső hullik az égből, szerintem ez nem megmenekülés.
A Silent Hill 2 olyan téren más tészta, hogy ott egy bűnös emberröl van szó, vagyis más az alapfelállás, ezért ott az In water nem ront le semmit (sőt, habár szerintem az SH 2-ben mindhárom alap befejezés egyaránt baromi szépen kidolgozott, és megható).
De félre ne érts, eszembe se jutna, hogy rossz film az SH, csak te szimplán örülsz, hogy van, míg én sajnos azt is látom, hogy szerintem jobb is lehetett volna (de abban biztos vagyok, hogy a számomra tökéletes SH film semmivel sem tetszett volna kevésbé neked, mint ez). Az irány, amin elindult mindenesetre több, mint ameddig mások eddig eljutottak (leszámítva a Mortalt, ami valóban tökéletes), és ha ebbe menne el az összes játékprogram adaptáció, egész biztosan sok igen kiválló alkotással bővülnénk.
Ellenben tudom, hogy nem jött be neked a Hellraiser, de nem ártana megnézned a Pokolról Pokolra című epizodót (angolul Hellraiser: Hellseeker), az SH 2-höz nagyon hasonló alaptörténetet boncolgat, és ellentétben a korábbi részekkel, inkább pszichológiai horror.
« Utoljára szerkesztve: 2009. szeptember 18. - 16:12:35 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2812 Dátum: 2009. szeptember 18. - 18:22:12 »
Hát, kétlem, hogy valaha ez a film a kezembe fog kerülni, de ha te ajánlod, szívesen megnézném.  :)
Én nem szimplán örülök, hogy van, csak van kis fogalmam a filmkészítésről, és tudom, hogy amit ebből lehetett, azt kihozták belőle. És ezzel nagyon elégedett is vagyok.  ;) Nyilván szerintem is lehetett volna jobb is, de megértem az okokat, és azokat beleszámítva én elégedett vagyok vele.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2813 Dátum: 2009. szeptember 20. - 12:09:40 »
Hát, kétlem, hogy valaha ez a film a kezembe fog kerülni, de ha te ajánlod, szívesen megnézném.  :)
Szerintem tehetnél egy próbát vele.
És ezzel nagyon elégedett is vagyok.  ;) Nyilván szerintem is lehetett volna jobb is, de megértem az okokat, és azokat beleszámítva én elégedett vagyok vele.
Ez teljesen érthető. Igazábol az SH film olyan lett, amit bátran tudok ajánlani valakinek, aki kiváncsi arra, hogy nekem mi tetszik a játékban. Ügye ezt nem tudnám elmondani, ha mondjuk Alone in the Dark rajongó lennék, szóval azért ez igencsak jó eredmény.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2814 Dátum: 2009. szeptember 20. - 21:40:48 »
Ma megnéztük haverral a moziünnepen az Angyalok és démonok c. filmet. Tetszett, jól alakított benne Tom Hanks és Ewan McGregor, és a végén volt egy jó nagy csavar a történetben. Megérte rá elmenni.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2815 Dátum: 2009. szeptember 20. - 21:54:48 »
és a végén volt egy jó nagy csavar a történetben.
Ja, azt láttam én is.  ;D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2816 Dátum: 2009. szeptember 20. - 22:04:04 »
Nagyon vicces. ;D Valakinek sok ideje van... :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #2817 Dátum: 2009. szeptember 20. - 22:06:43 »
Hm, nem tom, én imádom, ha megvezetnek és egy k...va jó csavarral olyat mutatnak, amire totál nem számítok.
De nekem se ennél, se az előzőnél nem volt akkora csavar. Szerintem sz.rul lett megoldva, olvasni nem olvastam, lehet a könyvben jobb volt, de a filmekben sztem elbaszták...

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2818 Dátum: 2009. szeptember 21. - 07:17:32 »
Anno nem is értettem miért nyáladzik mindenki a Da Vinci kódon, sokkal jobb sztori az A&D. Legalábbis könyvben biztosan, a film már megjelent DVD-n és vmikor jöv a héten mieg is nézem.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2819 Dátum: 2009. szeptember 21. - 08:18:00 »
Szerintem sem volt semmi baj a Silent Hillel, attól függetlenül, hogy én nem igazán rajongok az ilyen filmekért. De hangulatilag nem volt rossz, a vége viszont béna lett, szinte minden ilyen tipusú filmnek így van vége, így elég gagyi volt. A Resident Evilek sokkal jobban tetszettek. A 3. rész már egy kicsit nagyon eltávolodik a Resi világtól, de még az is elég nézhető volt szerintem. Jó feldolgozás még a DOA (nemcsak a csajok miatt, bár az sem egy utolsó szempont ;D), de elég jópofa történetet fabrikáltak egy történettel nem rendelkező bunyós játékhoz. És a Hitman is nagyon jól sikerült, mind hangulatilag, mind történetben. Mondjuk én ott csak a DVD változatot láttam (állítólag a mozisból sok mindent kivágtak, pl brutálisabb lövöldözéseket). Tehát azért nemcsak a Mortal Kombat nézhető a játékadaptációk közül.