Csak azt tudom ismételni amit Rockatansky is mondott, miért tartod szívügyednek a japánok elvakult védelmét?
Próbálok rávilágítani, hogy van japán a "kultikus és hibátlan, nyugatnak is példaértékű videójátékokat készítő" japánon kívül is, de látom ezt nem akarja bevenni a gyomrod.
Az én elvakult nézetem pusztán annyi, hogy egyetlen népet sem tartok alávalóbbnak, mint bármelyik másikat. Így igazából felesleges lehoznod számomra a japánokat az isteni magasságokból, mert most sincsenek ott.

Ugyanolyan emberekként kezelem őket, mint bárki mást.
Az eladásban nem látok perverziót. Könnyen jött pénz, a lányok meg gondolom röhögnek a markukba, hogy vannak olyan barmok, akik ezért fizetnek. Ha tőled megvennék a használt alsógatyádat mondjuk 10.000 forintért egyetemista korodban, te is beadnád. 
Igazad van, ezzel így tökéletesen egyetértek.
Pedig azok között vannak jók. Akár bármelyik modern Jackie Chan-film.
Lehet nagyon régen láttam egyet kettőt, de hogy melyiket arra nem emlékszem, plusz azt a Bruce Lee-set aminek a végén Chuck Norrist szétveri. De annyira egyik sem hagyott mély nyomot bennem. Ízlések és pofonok (féleg ha a pofonokat Jackie vagy Lee adja

).
Ettől persze még tagadhatatlan, hogy elég perverz egy részük, vagy lehet, hogy csak kevésbé prűdek. Mondjuk felmerül a kérdés, hogy mennyire perverz egy olyan nép, ahol a fiatalok körében egyre többen fordulnak el a szextől.
Ez amúgy tök érdekes számomra, hogy amíg a fiatalokat megcélzó animékben, mangákban sokkal nyíltabb a szexualitás vállalása, a témával való foglalkozás, mint a nyugati kultúrában, de mintha a magán életben éppen ennek az ellentéte lenne, sokkal zárkózottabbak, ahogy te is mondtad.
Persze nekem amúgy sokkal kisebb rálátásom van a japán kultúrára, mivel még nem jártam ott (de mindenképpen szeretnék).
Egyik unokatestvérem költözött ki japánba, és japán lányt is vett feleségül, neki találkoztam egyszer pár barátjával, plusz közeli családjával (az eljegyzési bulin). És azóta néhányszor a sráccal beszélgettem.
Nekem abszolút az jött le, hogy míg egy európai kultúrában a világ legtermészetesebb dolga az, hogy nyilvános helyen csókolózz, egy idegent puszival köszönts, vagy megfogd a kezét, de igazából egy strandon monokiniző lány se kelt túl nagy feltűnést, addig ezek a dolgok az ő szemükben réges-rég túlmennek a társasági viselkedés szabályain.