Holdfényteameseknél én szinte már törzsvendég vagyok, amúgy pont ma bővült a gyüjteményem, méghozzá ezzel a darabbal:
http://www.hasbro.com/default.cfm?page=ps_results&product_id=20436Interspárban láttam meg, és nem bírtam otthagyni, főleg, hogy már régóta meg akartam venni, csak mire úgy hozta a sors, már sehol sem láttam, mondhatom, az eladó itt is furcsán nézett rám (azért aki ezeket a kiegészítőket kiagyalja a figurákhoz, az se teljesen százas, előbb nézném ezeket rágóguminak, mint hálónak...).
Ja és Kanaszta, teljesen kézzel készűltek ezek a diorámák, amúgy a klónszállító a legrégebbi, azon nem is festés van, hanem színes papírból kivágott minták ráragasztva, csak mint látható, már néhol kezd elengedni rajta a ragasztó, valamikor majd mégegyszer keresztűl megyek rajta.
Az X szárnyú, és a Falcon már újabbak, ezeket amúgy belűl faváz tartja, és az van csak bevonva kartonnal, így sokkal tartósabbak lettek, amúgy a Falcont javarészt bátyám csinálta, én csak a festésben segítettem neki.
De volt még egy csomó ilyen otthon, csak már kevesebb van meg, van még egy Joda kunyhó (ez szerintem űberf*sza lett), meg egy LandSpeeder (ez a legrégebbi), régebben volt egy ilyen Pókemberes utcarézlet is, a Legokhoz arányosan legyártva, de azt már kidobtam, mert k*rva sok helyet foglalt (viszont asszem fotón megvan valahol).
Ja, és Pecsába meg érdemes kijárni, mert baromi sok képregény van ott, a Spawnjaim javarészét ott vettem, meg a Csodapókok közül is jópárat. Ja, és még egy helyen Marvel, és Star Wars figurákat is nyomnak.