Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1473445 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:OFF
« Válasz #5300 Dátum: 2009. március 24. - 23:27:11 »
Ez fail. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5301 Dátum: 2009. március 25. - 06:44:38 »
Szép. :-\ Azért nem tudom felfogni, hogy tud enynire kilépni valaki az ilyenből. Pár havonta mindneki képes lenne írni valamit, hogy sziasztók srácok, remélem mindne okés a zsákkal, látom szépen bővül az oldal, remélem jól vagytok, én igen. Vagy ilyesmi.
Ha jól tudom, akkor farek az aki valamilyen szinten tartja a kapcsolatot. De neki egyszer elmondta, hogy direkt nem néz már vissza az oldalra. Egyrészt mert már lezárta magában ezt a korszakot, másrészt mert fél, hogyha visszanézne, akkor újra elkapná a harciláz, és nem bírná megállni hogy ne csinálja újra.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5302 Dátum: 2009. március 25. - 13:20:15 »
Pont azzal bizonyítaná magánk, hogy lezártnak tekinti a korszakot, hogy rá-ránéz az oldalra, de már akkor sem áll vissza foglalkozni vele. :D
Persze érthető amit írsz.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #5303 Dátum: 2009. március 25. - 16:59:14 »
Aki esetleg kíváncsi a múlt vasárnapi fellépésemre a Gitár zenekarral, az megnézheti:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5304 Dátum: 2009. március 25. - 17:04:57 »
Ez érdekes volt. Az a manus a szélen, aki úgy rázta magát mintha parkinson kóros lenne, netán a zenekarvezető?

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #5305 Dátum: 2009. március 25. - 17:28:46 »
Igen, a gitártanárom. :D Amúgy azért rázta magát, mert intett valakiknek hogy mikor pengessék az adott hangot. ;)
Amúgy ő cavaquinhoo-n játszott, ami úgy néz ki, mint egy "mini-gitár". Ennek a hangszernek volt olyan magas hangja amúgy. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5306 Dátum: 2009. március 25. - 21:44:14 »
Muszáj ráznia magát, különben honnan tudnák a többiek, hogy ő a tanár?  :roll: Az én énektanárnőm is ilyen volt. Ha megtanított valami dalt, amit elő kellett adni rendezvényen, mindig elénk állt, és "vezényelt", hogy a végén a közönség őt tapsolja meg és ne minket. A vezénylés kimerült egy folyamatos végtelen-jelben, vagy fektetett 8-asban, ha úgy jobb. Ma ugyanazt a mozdulatot a botforgatásra használom.  ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #5307 Dátum: 2009. március 26. - 14:06:00 »
Idézet
felettébb kíváncsi lettem, miért vagy ennyire házasság ellenes. ;)
Én sem értem, mi olyan jó a házasságban, ami nincs meg egy igazán mély kapcsolatban. Számomra kimerül egy papírban és egy szertartásban, amire a gatyádat is ráköltöd. Szerintem bele van programozva a társadalomba, hogy aki be akar illeszkedni és "rendes polgár" akar lenni, annak X éves korára illik megházasodni és "komoly" életet élni, és minél hamarabb gyereket csinálni. (persze van, aki azért csinálja, mert tényleg hisz ezekben a dolgokban, de szerintem ők vannak kevesebben.)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #5308 Dátum: 2009. március 26. - 14:14:06 »
Kétszer belekezdtem hogy írok erre valamit, de túl komplex kérdés. Aki akarja csinálja, aztán meg váljon el, ha neki jó. Ha nem jó akkor meg magára vessen. Régebben még az emberek le tudták élni az életüket anélkül, hogy elváltak volna. Manapság pedig már szinte divat a válás.
Ha nem lenne ennyi válás akkor senki nem mondaná, hogy a házasság értelmetlen.
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 26. - 14:17:50 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5309 Dátum: 2009. március 26. - 14:17:20 »
Ja, egy kis gond és egyből rohannak elválni.
Azért régen elég sok mindenen mentek keresztül az emberek és mégis valahogy átvészelték.
Manapság meg már tényleg, mintha divat lenne a válás.
De talán amiatt, hogy túl fiatalon házasodnak?  :nemtudom:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5310 Dátum: 2009. március 26. - 14:18:13 »
Inkább azért, mert az embereknek nincs türelmük egymáshoz.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5311 Dátum: 2009. március 26. - 14:23:50 »
És azért, mert régen szégyen volt elváltnak lenni, most meg már máshogy állnak hozzá. Régen inkább leélték az életüket akár egy rossz házasságban is, minthogy rájöjjenek, hogy talán külön boldogabbak lennének.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #5312 Dátum: 2009. március 26. - 14:41:01 »
A házasság arról szól, hogy kimondjuk hangosan mindenki előtt, hogy kitartunk egymás mellett minden körülmények között, halálig. Még van néhány néhány ember ma is, aki komolyan gondolja azt, hogy kitart a partnere mellet, azt hogy hogy ezt megszenteljük egy ünnepélyes szertartással már más tészta. Ha valakinek csak élettársa van, és nem is akar házasodni, akkor vajmi kevés az esély hogy le fogja élni az életét mellette öregkora végéig. Valóban, magának a házasságnak, mint intézménynek nincs értelme, de annak a szónak, hogy kimondjátok, hogy együtt akartok élni, kéne hogy legyen értelme.
Talán ennek kéne igazából azt jelentenie, hogy nem félsz attól, hogy kimond, hogy vele akarod leélni az életed, akit szeretsz. Mert ha nem mondod ki, akkor lehet, hogy legbelül attól félsz, hogy nem fogsz együttmaradni a partnereddel. és ez oda is vezet. Szóval ha valaki úgy akarja leélni az életét, hogy időnkét váltogatja a partnerét, akkor tegye, de nem tudom hogy erre öregkorában kinek mennyi esélye van. Szóval szerintem valószínűbb, hogy aki nem meri soha kimondani az igent, ilyen vagy olyan okokból, az egyedül, magányosan fog megöregedni. De ha van olyan pár, aki leélte az életét együtt házasság nélkül (mert biztos erre is lehet példa) akkor azzal nem tudok vitatkozni.
Jöhetnek az ellenérvek.
Ez nem szentírás,csak a véleményem, és nem biztos hogy igazam van, de én így látom.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5313 Dátum: 2009. március 26. - 14:50:40 »
Akkor ha belemenekülsz egy házasságba azért, hogy ne legyél egyedül öregkorodra, az rendben van?

Én úgy gondolom, hogy ha megvan az, akit életed végéig tudsz szeretni, akkor nem kell hozzá egy szertartás, hogy elmondd, hogy mindig vele akarsz lenni.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #5314 Dátum: 2009. március 26. - 15:08:19 »
Akkor ha belemenekülsz egy házasságba azért, hogy ne legyél egyedül öregkorodra, az rendben van?
ezen még nem gondolkoztam, hogy ez mennyire menekülés, meg miért lenne az. de lehet hogy igazad van.

Idézet
Én úgy gondolom, hogy ha megvan az, akit életed végéig tudsz szeretni, akkor nem kell hozzá egy szertartás, hogy elmondd, hogy mindig vele akarsz lenni.
persze, és az első komolyabb összeveszésnél minden kötelezettség nélkül szétmehettek, nincs semmi ami összetartson titeket, és ennyit az életed végéig tartó szeretetről.  az előnye a hátránya is.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5315 Dátum: 2009. március 26. - 15:24:26 »
Idézet
persze, és az első komolyabb összeveszésnél minden kötelezettség nélkül szétmehettek, nincs semmi ami összetartson titeket
Soroljam, hány ilyenen mentem át és raktam össze mind magam, mind a kapcsolatomat? :) De egy házasságnál is simán szétmehetnek egy összeveszéstől. Ha meg csak kötelességből maradnak együtt és nem boldogok, akkor talán nem is kéne együtt lenniük.
Azt hiszem, az a megoldás, ha a házasságot egy kapaszkodónak tekintjük, ami emlékeztet arra, hogy szeretitek egymást és együtt vagytok. De ilyen kapaszkodó még sok más dolog is lehet, de az embernek őszintének kell lennie magával szemben és be kell ismernie, ha egy kapcsolat láthatóan nem működik és nem boldog benne.

Még talán annyi, hogy ha párkapcsoaltról van szó, akkor én szívesebben használom a szerelem, mint a szeretet szót. Egy párkapcsolatot nem lehet csak szeretetre építeni, sok embert szeretek de nem akarnék velük együtt élni. :) Csak a különbséget szerettem volna kihangsúlyozni, mert ezt az esküvői szertartásokon is máshogy szokták megfogalmazni.
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 26. - 15:27:04 írta Ju »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #5316 Dátum: 2009. március 26. - 15:33:55 »
pedig te fogalmaztál így:
hogy ha megvan az, akit életed végéig tudsz szeretni,

Egyébként meg igazad van, de nem vagyunk egyformák, nem mindenki tudja összerakni egy kisebb válság után a kapcsolatait.
... És a legtöbb ember nem hajlandó elismerni, hogy nem működik a kapcsolata.
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 26. - 15:39:35 írta grey gargoyle »

Ju

• Pókfej
« Válasz #5317 Dátum: 2009. március 26. - 15:43:37 »
Persze, a legtöbb ember amíg teheti, nem néz szembe az igazsággal és más területen sem oldja meg a problémáit, ez egyszerű emberi viselkedés. :(

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #5318 Dátum: 2009. március 28. - 15:56:54 »
Nahát ez a Forma 1! :oh: Régi kedvencem,Barrichello visszatért! Buttonnal darabosra verték a mezőnyt az időmérőn. Brawn Mercedes első sor! :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5319 Dátum: 2009. március 28. - 17:05:04 »
Igen, ekkor gondolkoztam el azon, mit tudna az a kocsi, ha olyasvalakit ültetnének belé, aki amúgy még gyors is lenne?