Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984924 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Videojátékok
« Válasz #5580 Dátum: 2014. március 03. - 15:50:05 »
Heh.  :hehe:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5581 Dátum: 2014. március 03. - 15:55:34 »
Hú, a Lollipop chainsawval szemeztem, de nem mertem megvenni még. Az Uncharted-et sokan ajánlották már, azt lehet be kéne próbálnom...
Nagyon szórakoztató játék pedig. Igazi fanboyoknak készült. :)
Az Uncharted pedig nagyon jó, főleg a 2-es.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5582 Dátum: 2014. március 03. - 15:56:32 »
Mi az az Xbox?

Jújj hát ezt megkaptam, ne gondoljátok hogy többet értek mert a ti gépeitekben Blu ray olvasó is van ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #5583 Dátum: 2014. március 03. - 16:07:01 »
Heh.  :hehe:

:hehe: :brow:

Hú, a Lollipop chainsawval szemeztem, de nem mertem megvenni még. Az Uncharted-et sokan ajánlották már, azt lehet be kéne próbálnom...
Nagyon szórakoztató játék pedig. Igazi fanboyoknak készült. :)
Az Uncharted pedig nagyon jó, főleg a 2-es.

Akkor most már tényleg ideje beszerezni. A BBT-ból ismerem a Red dead redemption-t, az is várólistás, de az istennek nem tudok belefutni sehol. Médiába láttam de mocskos drága volt...

Mi az az Xbox?

Jújj hát ezt megkaptam, ne gondoljátok hogy többet értek mert a ti gépeitekben Blu ray olvasó is van ;D

Nem, a PS nem azért ér többet.   :lol:  :hehe:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #5584 Dátum: 2014. március 03. - 17:11:42 »
Ahogy így említed az only on PS címeket, gondolkodóba ejtett mint törzsgyökeres Xbox használó,
hogy valamelyikőtök próbált valaha only on Xbox címeket, pl:Halo,Gears of War?
Direkt ezért nem gépet írtam, hanem generációt.  ;)
Nekem alapvetően a PS-es felhozatal tetszik jobban, mert ezeket a típusú játékokat szeretem.
Ergo én nem értem a fanboy-kodást, ez alapvetően ízlés dolga, nem azért PS-t vettem, mert ezt tartom a jobb gépnek, hanem mert az erre megjelent játékok érdekelnek jobban.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #5585 Dátum: 2014. március 03. - 17:18:10 »
Ergo én nem értem a fanboy-kodást,

Azt azért belátod, hogy ez elég hülyén hangzik egy képregényes fórumon?  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #5586 Dátum: 2014. március 03. - 17:21:57 »
Suda 51 rendezői stílusát azért szokni kell, nekem videók alapján a Lollipop chainsaw annyira nem tetszett, mint a Shadows Of The Damned. Előtte a No More Heroes viszont szintén bejött.
Azért durva, hogy mostanában már inkább már alkotók alapján szemezgetek a játékok között, nem címek alapján.  :D Van már egy ilyen filmekhez hasonló sztár státusz itt is.
De pl. David Cage (Omicron, Fahrenheit, Heavy Rain, Beyond + Immortel -ez egy animációs film) munkáit nagyon szeretem.
Ergo én nem értem a fanboy-kodást,
Azt azért belátod, hogy ez elég hülyén hangzik egy képregényes fórumon?  ;D
El kell ismernem, hogy így van.  ;D De én a konzolra csak tárgyként tekintek, a játék maga érdekel.
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 03. - 17:31:30 írta Todd »

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #5587 Dátum: 2014. március 03. - 17:38:25 »
A Halhatatlanokat láttam és a Heavy rain-t kijátszottam. Az tényleg f@sza játék. Nekikezdtem a Last of us-nak is, de még nem játszottam ki.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5588 Dátum: 2014. március 03. - 18:51:11 »
Vicces,hogy mennyire eltér az ízlésünk többek közt konzolok terén is! Én pl még decemberben vettem egy PS3-at, amihez ajándékba kaptam a Last Of Us-t. Az első dolgom volt,hogy szinte rögtön vittem be egy helyi konzol tékába és elcseréltem az Assassin's Creed III-ra ;D Mielőtt végleg elcseréltem volna, azért játszottam vele egy kicsit,de nem sokáig bírtam. Se az irányítás, sem az atmoszférája nem szippantott be 100%-ig! A grafika gyönyörű volt,de kb ennyi pozitívumot tudnék felhozni a javára :D Ezzel szemben az AC3 minden téren kielégítette az igényeimet!!!

Egyébként hozzászólva az Xbox vs PS témához, nekem csak azért van PS-em, mert ehhez szoktam hozzá és váltani elég nehézkes emiatt számomra. Az új dolgokat mindig is nehezebben fogadja be az ember! Ezt leszámítva, nekem aztán tökmindegy milyen gépem van, hisz úgyis csak a multiplatform játékokkal játszok.:
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 03. - 18:54:25 írta Mr.Sinister »

Todd

• Pókfej
« Válasz #5589 Dátum: 2014. március 03. - 18:55:04 »
Ez így van rendjén. Én az AC1-2 adtam el rögtön végigjátszás után.  ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5590 Dátum: 2014. március 03. - 19:01:48 »
Ami az AC-t illeti, nekem a harmadik kijátszása után pl derogált elkezdeni az első 4 részt, mert a 3 annyira profin lett megcsinálva,hogy ahhoz képest az előző részek piskótának tűnnek :D Nemrég megvettem a Revelations-t,de még mindig nem vittem végig és alig játszok vele. Ezzel szemben a III-at most játszom másodjára :)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #5591 Dátum: 2014. március 03. - 19:09:13 »
Ez tényleg így van, igazából nekem is azért van PS-em, mert azt szoktam meg. Sőt, azokat a játékokat, amik miatt megvettem, mindegyiket egy havernál boxon próbáltam ki. A Ps-t megszoktam, szeretem, a box mondjuk nekem kinézetre sem tetszik. A Last of us engem sem szippantott be annyira, mint mondjuk a Heavy rain, most pihentetem is kicsit, mert megszereztem az Ultimate alliance-t, amivel még pc-n játszottam, és nagyon bejött. Ma is nyomom majd egy kicsit, míg meg nem fájdul a galavám.  ;D

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5592 Dátum: 2014. március 03. - 19:19:37 »
Ami az AC-t illeti, nekem a harmadik kijátszása után pl derogált elkezdeni az első 4 részt, mert a 3 annyira profin lett megcsinálva,hogy ahhoz képest az előző részek piskótának tűnnek :D Nemrég megvettem a Revelations-t,de még mindig nem vittem végig és alig játszok vele. Ezzel szemben a III-at most játszom másodjára :)
Nekem a IV jobban bejött mint a III. Most a Liberatont fejezem be (annak az átírása nem nagyon sikerült). Mellessleg az összes AC nagyon tetszett (mondjuk én sorba mentem rajtuk), annyira rákaptam, hogy nemcsak minden játékokat, de a könyveket is megvettem.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5593 Dátum: 2014. március 03. - 19:31:16 »
Kit, mintha többször is úgy éreztem volna, hogy párhuzamba állítod a Heavy raint a Last of Us-al.
Ugye tudod, hogy a két játéknak semmi köze egymáshoz, a Beyond: Two Souls a Quantic Dream új játéka. Vagy ilyen irányú összehasonlítás fel sem merült, csak én képzeltem bele?  :headscratch:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5594 Dátum: 2014. március 03. - 19:36:57 »
Ez tényleg így van, igazából nekem is azért van PS-em, mert azt szoktam meg. Sőt, azokat a játékokat, amik miatt megvettem, mindegyiket egy havernál boxon próbáltam ki. A Ps-t megszoktam, szeretem, a box mondjuk nekem kinézetre sem tetszik. A Last of us engem sem szippantott be annyira, mint mondjuk a Heavy rain, most pihentetem is kicsit, mert megszereztem az Ultimate alliance-t, amivel még pc-n játszottam, és nagyon bejött. Ma is nyomom majd egy kicsit, míg meg nem fájdul a galavám.  ;D

Ha van valami amit konzolvásárlás előtt fontosnak tekintek, az tuti nem a külsejük lesz. Legalábbis a PS3 és XBOX360 párosnál nem véltem felfedezni túl nagy különbséget köztük. Mindkettőnek jó a burkolata, belül meg nem sok eltérés van a két gép közt, mivel azonos generációba tartoznak :) Ez a külső dolog inkább az új gépeket érinti, mert ahogy a ONE-t elnéztem arról nekem is az jutott eszembe,hogy azt részben emiatt sem választanám (meg kell a francnak a folyton leselkedő Kinect az NSA ajánlásával xD)
Totál belefájdulna a galavám, ha a játszás közben mindig néznének! Ugyanis elég durva fejeket szoktam vágni :hehe:

slider78: Én azzal b*sztam el a direkciót,hogy nem az elsővel kezdtem :D A harmadik részben már fejlettebb a harcrendszer,szebb a grafika és a város is jóval tágasabbnak tűnik az előző részekhez képest. Nálam ezek igen fontos szempontok egy ilyen stílusú játéknál. És akkor még nem említettem a kisebb pluszokat amivel sikerült még inkább dobni a játék hangulatán ;)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #5595 Dátum: 2014. március 03. - 20:15:27 »
Kit, mintha többször is úgy éreztem volna, hogy párhuzamba állítod a Heavy raint a Last of Us-al.
Ugye tudod, hogy a két játéknak semmi köze egymáshoz, a Beyond: Two Souls a Quantic Dream új játéka. Vagy ilyen irányú összehasonlítás fel sem merült, csak én képzeltem bele?  :headscratch:

Igen, tudom.  ;) De azért aranyos vagy, hogy felhívod a figyelmem rá.  :D Szerintem, ha visszaolvasol, már volt erről szó. Azért állítom "párhuzamba" mert számomra mindkét játék nagyon valóságszagú. De a Heavy rain sokkal megrázóbb volt. Persze a Last-ot még nem játszottam végig. Amúgy bőven van hasonlóság a két játék közt. Nem történetre.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #5596 Dátum: 2014. március 03. - 20:21:24 »
(meg kell a francnak a folyton leselkedő Kinect az NSA ajánlásával xD)
Totál belefájdulna a galavám, ha a játszás közben mindig néznének! Ugyanis elég durva fejeket szoktam vágni :hehe:

Akkor itt egy másik klasszikus:

;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5597 Dátum: 2014. március 03. - 20:46:15 »
(meg kell a francnak a folyton leselkedő Kinect az NSA ajánlásával xD)

Akkor itt egy másik klasszikus:

;D

Zseniális ;D Tiszta Watch Dogs feelingje van ennek a poszternek!

Todd

• Pókfej
« Válasz #5598 Dátum: 2014. március 03. - 20:51:35 »
Azért állítom "párhuzamba" mert számomra mindkét játék nagyon valóságszagú. De a Heavy rain sokkal megrázóbb volt.
Á, így már értem.  ;)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5599 Dátum: 2014. március 03. - 21:10:14 »

Fura nekem meg épp az volt az érzésem a 3 végigjátszása után, hogy valami hiányzik...valami hiányzott ami megvolt a Brotherhood-ban és a Revelations, de ebben nem.
Aztán mostanság megvettem az AC4-et és megint megvan az a feeling amiért ezeket a játékokat imádom ;)

De ha már itt a fórumon ekkora a PS használók száma, tőletek kérdezem, sosem akartátok kipróbálni az Xbox-os játékokat?
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."