Ez tényleg így van, igazából nekem is azért van PS-em, mert azt szoktam meg. Sőt, azokat a játékokat, amik miatt megvettem, mindegyiket egy havernál boxon próbáltam ki. A Ps-t megszoktam, szeretem, a box mondjuk nekem kinézetre sem tetszik. A Last of us engem sem szippantott be annyira, mint mondjuk a Heavy rain, most pihentetem is kicsit, mert megszereztem az Ultimate alliance-t, amivel még pc-n játszottam, és nagyon bejött. Ma is nyomom majd egy kicsit, míg meg nem fájdul a galavám. 
Ha van valami amit konzolvásárlás előtt fontosnak tekintek, az tuti nem a külsejük lesz. Legalábbis a PS3 és XBOX360 párosnál nem véltem felfedezni túl nagy különbséget köztük. Mindkettőnek jó a burkolata, belül meg nem sok eltérés van a két gép közt, mivel azonos generációba tartoznak

Ez a külső dolog inkább az új gépeket érinti, mert ahogy a ONE-t elnéztem arról nekem is az jutott eszembe,hogy azt részben emiatt sem választanám (meg kell a francnak a folyton leselkedő Kinect az NSA ajánlásával xD)
Totál belefájdulna a galavám, ha a játszás közben mindig néznének! Ugyanis elég durva fejeket szoktam vágni

slider78: Én azzal b*sztam el a direkciót,hogy nem az elsővel kezdtem

A harmadik részben már fejlettebb a harcrendszer,szebb a grafika és a város is jóval tágasabbnak tűnik az előző részekhez képest. Nálam ezek igen fontos szempontok egy ilyen stílusú játéknál. És akkor még nem említettem a kisebb pluszokat amivel sikerült még inkább dobni a játék hangulatán