Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984928 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #5600 Dátum: 2014. március 03. - 21:17:40 »
Volt egyszer valami thriller játék ami érdekesnek tünt, de nem emlékszem már, hogy mi,  :nemtudom: de azon kívül egyik se keltette fel a figyelmemet nagyon.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #5601 Dátum: 2014. március 03. - 21:26:26 »
(meg kell a francnak a folyton leselkedő Kinect az NSA ajánlásával xD)
Totál belefájdulna a galavám, ha a játszás közben mindig néznének! Ugyanis elég durva fejeket szoktam vágni :hehe:

Akkor itt egy másik klasszikus:

;D

Zseniális ;D Tiszta Watch Dogs feelingje van ennek a poszternek!

Hehhh...  ;D Pedig ez az 1956-os filmben volt. Nem mai darab.
Amúgy ezt a Watch dogs-ot is kinéztem már, érdekesnek tűnt.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5602 Dátum: 2014. március 03. - 21:31:32 »
Idézet
De ha már itt a fórumon ekkora a PS használók száma, tőletek kérdezem, sosem akartátok kipróbálni az Xbox-os játékokat?

Magát az exkluzív játékokat nem,de a gépet igen. Mellesleg engem egyik platformon sem igazán érdekelnek az exkluzív címek! Talán PS-en a Beyond Two Souls...

Kit Walker: Persze,hogy nem mai darab. Látszik is a plakát stílusán ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5603 Dátum: 2014. március 03. - 21:33:36 »
Mi az az Xbox?

Jújj hát ezt megkaptam, ne gondoljátok hogy többet értek mert a ti gépeitekben Blu ray olvasó is van ;D
;D ;D
Idézet
De ha már itt a fórumon ekkora a PS használók száma, tőletek kérdezem, sosem akartátok kipróbálni az Xbox-os játékokat?
Még az előző generációnál nekem volt X-Boxom is (amikor lement az ára 30 körülre). Azért, mert két kedvenc játékomat csak arra adták ki, a House of the Dead 3-at és az Oddworld 3-4-et. Viszont mindhárom egészen nagy csalódás volt, úgyhogy azóta is ott porosodik a gép a sarokban.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5604 Dátum: 2014. március 03. - 22:36:18 »
Volt egyszer valami thriller játék ami érdekesnek tünt, de nem emlékszem már, hogy mi,  :nemtudom: de azon kívül egyik se keltette fel a figyelmemet nagyon.
Eszembe jutott. Az Alan Wake volt az.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5605 Dátum: 2014. március 03. - 22:38:59 »
Az egy jobb fajta. Nem fogod eldobni tőle az agyad mélységű, de elég rendesen összerakott. Bár mondjuk egyszer be is kéne már fejeznem…

BuB

• Pókfej
« Válasz #5606 Dátum: 2014. március 04. - 12:21:11 »
Mi az az Xbox?

Jújj hát ezt megkaptam, ne gondoljátok hogy többet értek mert a ti gépeitekben Blu ray olvasó is van ;D
;D ;D
Idézet
Még az előző generációnál nekem volt X-Boxom is (amikor lement az ára 30 körülre). Azért, mert két kedvenc játékomat csak arra adták ki, a House of the Dead 3-at és az Oddworld 3-4-et. Viszont mindhárom egészen nagy csalódás volt, úgyhogy azóta is ott porosodik a gép a sarokban.
Oh, ha ezt hamarabb tudom, lehet lett volna rá egy vevőm. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5607 Dátum: 2014. március 04. - 15:50:11 »
A fene.  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #5608 Dátum: 2014. március 04. - 16:43:24 »
Oh, anyám, anyám, anyám...  :o

Arkham Knight zárja a sorozatot... (basszus, ennek a fényében naaaaaagyon remélem, hogy ps3-ra is jön, ha nem... kurta nehéz lesz kibírni ps4 nélkül  ;D)
- Be a part of the explosive Finale in the Batman: Arkham series in Batman: Arkham Knight.

- Take to the rooftops and now – the roads of Gotham, as for the first time the iconic Batmobile becomes drivable

- Face some of Batman’s most notorious foes as the Scarecrow returns to unite Gotham's most feared villains.
Read more at http://www.comicbookmovie.com/fansites/notyetamovie/news/?a=95498#WTH0DojQ0SFpHgkk.99

Végre, erre várt mindenki, hogy batmobilozhasson ;D
Furi, Bats gönce nagyon hajaz, az Originsesre. Vajon akkor ezt most a WB csinálja, vagy a Rocksteady.
Ha meg már Batmobil lesz benne, várható, hogy dupla akkora lesz Gotham, mint eddig, tehát így sajnos nagyon esélyes csak a ps4-es megjelenés...  :'(

Oh, szerk: újabb kép:

Szerk:
még egy kép, egy oldal háttere, remélem sikerül linkelni...

Komoly kis rucija lesz Batsnek... basszus, karácsonykor csak vennem kell egy ps4-et...  :-\
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 04. - 16:52:55 írta BuB »

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5609 Dátum: 2014. március 04. - 16:57:12 »

Pedig pl: A Halo sorozat nagyon élvezetes, jó story és fantasztikus játékmenet.
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5610 Dátum: 2014. március 04. - 17:15:41 »
Bub......
Pofaleszakadás indul 3.....2......1.....

A Rocksteady csinálja, és nem jön PS3 - ra.
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 04. - 17:17:37 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #5611 Dátum: 2014. március 04. - 17:27:46 »
Az MGS 5 után az első igéretes cím az új generáción, legalábbis nekem.
Ezt a lezárórész dumát meg ne vegyétek azért túl komolyan.  ;) A Metal Gear Solid sorozatnak gyakorlatilag minden része úgy indul, hogy lezárórész, és rájöttem, hogy ez igazából nem is üres marketingfogás, halálosan komolyan gondolják, csak aztán mégis van az a pénz, amiért megéri visszajönni. de dramaturgiailag szerintem ez sokkal jobban működik, mint az üres félkész részekből álló sorozatok.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5612 Dátum: 2014. március 04. - 17:38:49 »
Engem már a képek is vásárlásra buzdítottak, nemhogy még a trailer! Viszont abban a pillanatban mikor kiderült,hogy csak a következő generációra jön, nálam már elhasalt :roll: Tetszett az előző két rész (az origins-t meg pont lesz*rom),de emiatt az 1 játék miatt nem fogok PS4-et venni. Az meg nem fér a fejembe,hogy miért nem tudták lebutítani PS3-ra legalább!!! Jó, tudom ez színtiszta marketinghúzás,de akkor is...

Todd

• Pókfej
« Válasz #5613 Dátum: 2014. március 04. - 17:42:15 »
Elhasalt, miért, nem fogsz teszem azt 2-3 év múlva venni PS4-et?
Ha meg minden játékot PS3-ra és 4-re fejlesztenének párhuzamosan, hát nem hiszem, hogy nagy fejlődés lenne.
Szerintem ez nem csak marketing (az is), de ha sose lehetne új gépet kihozni, most akkor máig a kazettással nyomnánk?
Vaagy minden játékot ki kéne adni minden korábbi generációra, Arkhamot PS1-től 4-ig mindenre?

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #5614 Dátum: 2014. március 04. - 17:42:33 »
Bub......
Pofaleszakadás indul 3.....2......1.....

A Rocksteady csinálja, és nem jön PS3 - ra.

Édes f...om! Ez baromi jó cuccnak ígérkezik! Azt hiszem lesz egy beruházásom PS4-re is...

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

BuB

• Pókfej
« Válasz #5615 Dátum: 2014. március 04. - 17:45:14 »
Basszus, basszus, basszus...  :o
Ez nagyon ott van... bár Bats maszkja nem annyira jön be, sztem az Originsben volt a legjobb fejszerkezete, de az tetszik, hogy a ruhát mondhatni átvették onnan, és el felejtették végre a kék kis gatyót (akkor lesz ez röhej, ha meg most a filmbe hozzák be a kékes vacak jelmezt :hehe:). Viszont a köpeny most rohadt jó lett, remélem a játékban is jobban fog kinézni, mint az eddigiekben  :D
A város tuti rohadt nagy lesz, tuti lehet majd jó nagy helyen száguldozni. Batmobil meg... hmhm... nem rossz, de azért az Asyliumos jobban tetszett.  ;D
Asszem, ha december környékén kiderül, hogy marad-e melóm jövőre, karikor beruházok egy ps4-re  ;D :roll:

Ja, és a hangok... vajon direkt nem akarták még lelőnni, hogy Conroy visszatér-e?

Ha, Facebookon hányan sírnak, hogy nem lesz ps3-on meg 360-n :D írják, hogy megvette mind 3 gamet, és most erre az "utsó"nál kell átmennie a kövire.
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 04. - 17:54:11 írta BuB »

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5616 Dátum: 2014. március 04. - 17:56:17 »
Azt a ... , .... , ..... !!!! Hát ez ... durva lesz.! Remélem jön gyűjtői kiadás PC-re, mert az Origins csak sima verzióban jött. Bár azt se bánom ha ebből se lesz gyűjtői. ....ul kell ez a játék. Batmaaaaaan! :-)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5617 Dátum: 2014. március 04. - 17:59:23 »
Elhasalt, miért, nem fogsz teszem azt 2-3 év múlva venni PS4-et?
Ha meg minden játékot PS3-ra és 4-re fejlesztenének párhuzamosan, hát nem hiszem, hogy nagy fejlődés lenne.
Szerintem ez nem csak marketing (az is), de ha sose lehetne új gépet kihozni, most akkor máig a kazettással nyomnánk?
Vaagy minden játékot ki kéne adni minden korábbi generációra, Arkhamot PS1-től 4-ig mindenre?

Azt látod egy szóval sem mondtam,hogy nem veszek majd egyszer PS4-et. Csak az a jó kérdés,hogy mikor? Jelenleg abszolút nincs kedvem beruházni rá csak emiatt az 1 játék miatt. Viszont az a nagy harci helyzet,hogy igazából most akarok vele játszani, és nem 3 év múlva :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #5618 Dátum: 2014. március 04. - 18:02:55 »
Egen.. én is így vagyok vele... majd itt ülni megjelnés után... gáz lesz kibírni... főleg, hogy most már újságosnál is lesz itthon újra Batmanünk, csupa Batman lázba leszek ;D

Amúgy engem jobban zavar, hogy mi a szart kezdek a ps3-ammal...  :roll: ps2-őt se vettem elő már vagy 2 éve...  :-\ pedig egy csomó játékhoz lenne hangulatom... de vagy idő nincs rá, vagy ps3-on nyomulok... eh... lehet megszegem a szavam és majd pc-re letöltöm... aztán 5-7 hét után, mikor sikerül telepítenem a cuccot számítógépre ki is próbálom.  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #5619 Dátum: 2014. március 04. - 18:06:40 »
Egen.. én is így vagyok vele... majd itt ülni megjelnés után... gáz lesz kibírni...
Gyanítom, hogy közben épp vagy a Beyonddal, vagy az Uncharted 3-al, vagy a Last Of Us-al, vagy azzal a közel 20-30 játék egyikével fogok éppen játszani, amik még érdekelnek PS3-ra.  ;)
De még csak most jön ki a Castlevania 2, meg majd az Evil Within.
Mire mindet beszerzem már 30-50 %-al olcsóbban lehet majd PS4-et kapni.
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 04. - 18:12:19 írta Todd »