Meroéknak hála elég gyorsan bejutottam.
Egy sör.

venom75-Pádi-Todd-Fantomex-zozi-robogirl-Comicboy-csorbi-Mero-Totti-Ben-Pandáslány-Psycho
Sajnos Comicboyt nem találtuk, pedig Meroval kerestük.
Na ez vicces mert én is kerestelek titeket 
Kb mikor kerestetetek, mert én olyan 12:15 körül mentem el.
Én legalább 12:30-ig ott voltam.
Mero szerintem olyan 10-12ig biztos hogy ottvolt, még talán tovább is. olyan hamar nem lépett le.
Na ugye.
Azt is szomorúan konstatáltam, hogy Meroék és Benék olyan hamar leléptek.
Na ja, ha nem lett volna majdnem másfél óra sorban állás, akkor többet lettünk volna.

De el kellet érni a vonatot.

És mindennek tetejébe a búsók is meg akartak erőszakolni és sehol nem volt egy Panda, aki elmondta volna neki, hogy ez csúnya dolog. 
Ezúton is szeretném megköszöni Todd-nak és Pádi-nak azt az élményt amit az nyújtott hogy megfoghattam a hegyes bökő szerszámaikat amit viseltek testük különböző részein és hozzám dörgölték szőrös testüket.

Én is hazaértem , nagyon jól sikerült a börze sok mindent beszereztem és jó volt találkozni a régi ismerősökkel. A lányom is nagyon jól érezte magát, tetszett neki a társaság.
Az jó. Ha most nem riasztottuk el,akkor már nem is fogjuk.

Én most nem vettem olyan sok mindent. Egy Batman : Arkham Origins polót (Sorry BuB

) , meg plüss Póki 'babát" az unokahúgomnak. Ja ,meg egy kávét Ju-nak. A sorban állás az kegyetlen. Az hogy balról is állnak iszonyúan lassítja a bejutást. Kellene oda valami kordon az őszi börzére.