Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1089650 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #8960 Dátum: 2014. március 09. - 20:20:57 »
Úgy érzem ez a busó jelmez a lehető legrosszabbat hozza ki belőlem. Pedig a vidrátort még elő se vettük!

További képek:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.619724084750003.1073741842.137172599671823&type=1
Amúgy tök jól éreztem magam én is, most keveset költöttem. Begyűjtöttem a Dylan Dogot (és egy rajzos dedikálást bele :D), Marvel+ különszámot, meg egy H.R. Giger albumot.

Ja és csináltak velünk (velem és Pádival) interjút valakik, de nem tudom, hogy kik. Biztos egy riport lesz a szexuális abberációkról a kékfénybe. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 09. - 20:23:30 írta Todd »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8961 Dátum: 2014. március 09. - 20:23:51 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

venom75

• Pókfej
« Válasz #8962 Dátum: 2014. március 09. - 20:42:01 »

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8963 Dátum: 2014. március 09. - 20:54:27 »
venom75-Pádi-Todd-Fantomex-zozi-robogirl-Comicboy-csorbi-Mero-Totti-Ben-Pandáslány-Psycho

akkor feliratokozok én is

venom75-Pádi-Todd-Fantomex-zozi-robogirl-Comicboy-csorbi-Mero-Totti-Ben-Pandáslány-Psycho-GG

Mero szerintem olyan 10-12ig biztos hogy ottvolt, még talán tovább is. olyan hamar nem lépett le.
Az 1 és negyed órás sorbanállást leszámítva tetszett nekem is a börze. jó ötlet volt az ajándék képregény, köszönet azokért. Nagy tolongás sem volt bent, viszonylag jól el lehetett férni. Megvettem még a Vampirellát is. 500 forintér nem tudtam neki ellenálni. (Joe Jusko NAGYON jó.) Meg persze a titkos inváziót is. Alap.

Akkor nem tudom mi történhetett, pár emberrel én is összefutottam, köztük Kanasztával aki megmutatta az általam hőn áhított Donatello akció figurát :oh:
Jó ideig áltunk a tömeg útjába beszélgetés közben, nem egyszer löktek fel minket, na de ez van.
Az ajándék képregény ötlete nagyon jó volt, remélem megmarad még jópár börzén keresztül ;D
Ezáltal jutottam hozzá a Rozsomák: Adósság és Becsület kötethez, mert ki korán kel Rozsit lel ;D
Végül is vegyes érzelmekkel hagytam el a börzét mert sok olyat láttam amit szívesen hazavittem volna...na de majd nyáron megyek diákmunkára :brow: => :smcents:
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 09. - 21:02:29 írta Comicboy »
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #8964 Dátum: 2014. március 09. - 21:02:07 »
Kanasztával aki megmutatta az általam hőn áhított Leonardo* akció figurát :oh:

donatello*

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8965 Dátum: 2014. március 09. - 21:03:51 »
Kanasztával aki megmutatta az általam hőn áhított Leonardo* akció figurát :oh:

donatello*

Jaja elírtam, de mondtam neked, nyáron megyek diákmunkára utánna mind a négyen meglesznek ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #8966 Dátum: 2014. március 09. - 21:05:29 »
Na, én is hazaértem. Srácok, piszok jó hangulatban telt a börze. Annyi pénzt elb@sztam, hogy le sem merem írni, és vagy kétszer ennyi sem lett volna elég.... Elég sok emberkével végre élőben is találkoztam, volt egy - két jó dumálás, ökörködés, de sajnos elég kutyafuttában nyomtuk a dolgot, talán legközelebb több idő lesz erre is...
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 09. - 21:16:43 írta Kit Walker »

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

csorbi

• Mysterio
  • **
  • HUMANITY IS THE ENEMY!!!!
« Válasz #8967 Dátum: 2014. március 09. - 21:28:58 »
Örülök, hogy ott lehettem ezen a börzén is! Nem vettem sok mindent, mert azt sajnos most nem tehet meg, de szeretek ide járni. Ami még nagyobb öröm számomra, hogy barátnőm lelkes kísérőm volt  8)
A bejutás több mint egy órába telt, amivel nincsen semmi gondom, mert a jó dolgokra érdemes várni, de sajnos egy elég kellemetlen tapasztalattal indult így börze.
A "rendes" soron kívül, folyamatosan volt egy másik általában 15-20 emberből álló sorkezdemény is. Mire a bejárathoz jutottunk a mögöttem lévő pasi türelme addigra fogyott el. A másik sorból egy olyan srác tűnt fel közvetlen mellettünk, aki 10 perce állt oda be. Kellemetlen volt a szóváltás és tényleg igazságtalan ez a "csináljunk egy másik sort, mert én be nem állok a meglévő 200 emberesbe" viselkedés. Tomi, ezt valahogyan nem tudnád orvosolni?
Az ajándék képregénynek örültünk kedvesemmel és a jegy is nagyon mutatós lett!  ;)

Csináltam pár képet amiket itt nézhettek meg:
https://plus.google.com/photos/103612078946710783075/albums/5988871821154008593?authkey=CM3yhr6PmMPVRg

Ezek pedig a szerzeményeim:

Szerettem volna még megvenni az új Marvel+ is, de addigra sajnos már elfogyott.  :-\ Majd az újságosnál....
Végre törlesztettem egy elmaradt átvételt is, Spuri-tól átvettem az Epicline első négy számát, amikre előfizettem  :D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8968 Dátum: 2014. március 09. - 21:35:52 »
És mindennek tetejébe a búsók is meg akartak erőszakolni és sehol nem volt egy Panda, aki elmondta volna neki, hogy ez csúnya dolog.  ;D

Minden a Panda beleegyezésével és írásos hozzájárulásával történt :) De jó volt téged látni pajtás!

Hát már a pandák se a régiek... :(
Örülök, hogy eljöttél végre. ;) Marvel Klubra is benézel majd?

Ju

• Pókfej
« Válasz #8969 Dátum: 2014. március 09. - 21:46:41 »
Szerintem is állati jó volt a börze, mondjuk a legtöbbetekkel csak pár szót tudtam váltani. Külön jó volt látni, hogy többeknek mondott valamit a pólóm és nem csak én lelkesedtem érte ennyire. (A hangulathoz hozzátartozik, hogy egy késői karácsonyi ajándék volt a legjobb barátnőmtől és 2 napja kaptam meg, pont időben a börzére. ;D)
Szóval, jól éreztem magam, egy élmény volt. Apropó, fotó van rólam? :-[ (jó lenne :))

Elég sok emberkével végre élőben is találkoztam
Hmm, velem is, csak én nem tudtam róla. ;D Legközelebb szólj nyugodtan, hogy te vagy te. :D :P

Ja ,meg egy kávét Ju-nak.

Dícsértelek is érte rendesen egész délelőtt. :D (Nekem összefolytak az órák, bocsi... amikor először eljutottam odáig, hogy megkérdezzem az időt, már fél 1 volt.  :wacko:)

Idézet
A sorban állás az kegyetlen. Az hogy balról is állnak iszonyúan lassítja a bejutást. Kellene oda valami kordon az őszi börzére.  :headscratch:
Nem csodálom, hogy tolakodott mindenki, mert tényleg rengeteget álltatok sorba. Megértem, de nekünk sem segített, hogy egyszerre 3 felől akartak bejönni. :uhoh: Remélem, anyukám nem csuklott egész nap :D A kordon ötletet támogatom, én is felvetettem Petinek, hogy valami hasonlót kéne eszközölni elég hamar.

Utólag is köszi Kaninak, hogy gondolt rám és hozott nekem szendvicset (nagyon finom volt! :sweetheart:), illetve Meronak a kávéért (legközelebbre kell egy Garfield póló...), és Venomnak a nőnapi csokiért (jobban nem is választhattál volna, a marcipán és a konyakmeggy a két kedvenc bonbonfajtám... valami álomfinom volt!), nameg Tominak a csoportos szendvicsezésért. Mind figyelmesebbek voltatok, mint amit érdemelhetek, köszönöm. :)
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 09. - 21:48:23 írta Ju »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #8970 Dátum: 2014. március 09. - 21:52:33 »
A soros dologhoz:

A megoldás lehetne a bejáratnál az hogy két beléptető emberke legyen. Az egyik a bal a másik a jobb oldalon. Így a bejáratnál annyira nem torlódnának fel és gyorsabban mehetnének be az emberek. Benn egész szellős volt a börze de amikor kimentem még akkor is a sarkon túl ért a sor...

A dupla sor:

Nah igen... Én is a hosszúba álltam be most is de legközelebb a másik oldalról jövök majd én is...

salander

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #8971 Dátum: 2014. március 09. - 21:53:29 »
Mai szerzemények:
Titkos Háború - Marvel+ 2013/5, 2013/6, 2014/1, 2014/1 különszám - Hihetetlen Pókember 2012/6, 2013/6, 2014/1 - Dylan Dog - Újvilág X-Men teljes sorozat - Walking Dead 7-es kötet - Unknown Soldier Vol 1: Haunted House TPB

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #8972 Dátum: 2014. március 09. - 21:55:16 »

Elég sok emberkével végre élőben is találkoztam
Hmm, velem is, csak én nem tudtam róla. ;D Legközelebb szólj nyugodtan, hogy te vagy te. :D :P

Akkor még nem tudtam, hogy te vagy te.  ;D

Idézet
és Venomnak a nőnapi csokiért

Na, ennél pedig pont ott is voltam, Venom pont előttem ment be, az utána következő ember, na az voltam én!  :hehe:

Ju

• Pókfej
« Válasz #8973 Dátum: 2014. március 09. - 22:03:46 »
Akkor még nem tudtam, hogy te vagy te.  ;D

Ja, értem. ;D

Idézet
Venom pont előttem ment be, az utána következő ember, na az voltam én!  :hehe:

Meglepődnél, ha azt mondanám, hogy ebből már megvagy...! ;D
De ennyire nem jó az arcmemóriám. Meg akkor pont az járt a fejemben, hogy "már ekkora Venom lánya?! :)".

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #8974 Dátum: 2014. március 09. - 22:06:58 »
Én is végtelenül jól éreztem magam. Nekem az Avengers vs. X-Men akadt a horgomra, előre le volt egyeztetve és természetesen én is beszereztem a kötelezőeket. (Marvel+, PPP, Gotham City...) Amiket most nem lehet kihagyni.
Tényleg nagyon jó volt minden. Hihetetlen, hogy még dél körül is mennyien álltak ki, kígyóztak a sorok 9-től kezdve.
És tényleg a jó a kötet, kitűző, meg kis könyvjelző is a belépés mellé.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #8975 Dátum: 2014. március 09. - 22:12:34 »
Idézet
Venom pont előttem ment be, az utána következő ember, na az voltam én!  :hehe:

Meglepődnél, ha azt mondanám, hogy ebből már megvagy...! ;D
De ennyire nem jó az arcmemóriám. Meg akkor pont az járt a fejemben, hogy "már ekkora Venom lánya?! :)".

Elveszett gyerekek városa poló volt rajtam. Így sem?  :lol:
Akkor valami tényleg nem lehet jó az arcmemóriáddal, mert rám emlékeznél. A hátam mögött csak úgy hívnak: a pécsi Brad Pitt.  :hehe: Na jó, nem.  :-[
Legközelebb majd több időm lesz, most már tudom ki vagy, majd dumálunk.

Ju

• Pókfej
« Válasz #8976 Dátum: 2014. március 09. - 22:18:03 »
A hátam mögött csak úgy hívnak: a pécsi Brad Pitt.  :hehe: Na jó, nem.  :-[
Ennyire vágod a cigány kiejtést, vagy évente örökbe fogadsz egy afrikai gyereket? :lol:

Idézet
Legközelebb majd több időm lesz, most már tudom ki vagy, majd dumálunk.
Alright. :bravo:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8977 Dátum: 2014. március 09. - 22:25:13 »
Ennyire vágod a cigány kiejtést, vagy évente örökbe fogadsz egy afrikai gyereket? :lol:
Touché!  :lol:

Tényleg tök jó lenne már társítani arcokat is az "új" nevekhez. :) Fantomex már megvan! :twisted:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #8978 Dátum: 2014. március 09. - 22:26:47 »

Oké, ez szép volt.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8979 Dátum: 2014. március 09. - 22:30:40 »
Én is hazaértem. Ha van igazságszolgáltatás, hát lecsapott: a ti 1 órás várakozásotok után én a teherkocsira vártam laza másfél órát, vagyis még fél 6-kor is ott voltam a ládákkal. Ju és a társaim rendesek voltak, megvárták velem, ne unatkozzak (vagyis bőven megszolgáltad azt a szendvicset, Ju  :D).
Klassz volt a börze, 877 látogató volt. Most jóval szellősebbnek tűnt, mint ősszel, nem volt akkora tömeg általánosan.
A kétfelé kígyózó sorral sajnos nem tudok mit kezdeni, fiúk. Ősszel is volt ilyen gond. Azt sem tudom, hogyan alakul ki még egy sor a már meglévő mellett. Kordont nem tudok kitenni, az utca közterület. És a túloldalon sem lehet még egy beléptetés, mert 1: az nem oldaná meg a két sort, sőt, csak bátorítaná 2: elég nagy káosz lenne, hogy ki kivel jött be, melyik oldalon (plusz összeérnének a sorok, az emberek, és csak tolakodás lenne, ami nem túl célszerű, főleg, ha képregényes dobozok vannak az emberek kezében).
Azért van már két ember a beengedésnél - ha emlékeztek, régen csak 1 volt -, hogy gyorsabban haladjon a sor. Ennél gyorsabban már nemigen tudunk haladni. De ez nem a mi hibánk, legalábbis az összes képregényes, mangás, játékos fesztiválon épp ilyen a helyzet: több száz méteres sorok vannak. Ennek egyszerű oka van: mindenki egyszerre akar jönni, nyitásra, hogy ne kapkodják el előle a jobb cuccokat. Egy képregényfesztiválon ez nem annyira fontos, ott délután is pont ugyanaz a választék van, mint reggel, de a börzén nem. Sajnos ez van, ez a látogatottság velejárója. De ha a 13 éves mangás kislányok kibírják a MondoConon, akkor ti, felnőtt, és sziklakemény fiúk is biztosan. :)

Most először volt időm szétnézni ebben a műv házban a termekben is. Jó cuccok voltak, sajnos nézelődni már nem volt időm igazán. Találkoztam páratokkal, de egyszerre csak egy-két emberrel. A fotózásról is tudtam, de akkor épp nem tudtam elmenni onnan.