Én is nagyon jól éreztem magam a klubon, már mindent elmondtatok, tényleg frankón sikerült. Találkoztam új arcokkal de a régiekkel is jó volt találkozni, a végére még Ron is befutott, bát teljesen véletlenül

A következő esemény a börze lesz, amit már nagyon várok, de remélem még sok-sok ilyen jó hangulatú klubnak leszünk részesei, és azt is remélem, hogy akik most sajnos nem tudtak eljönni, legközelebb tudnak csatlakozni hozzánk

Még egy nagyon fontos dolgot elfelejtettem. Kanasztától kaptam valamit amitől nemcsak én de a jelen lévők is lehidaltak szerintem. Nem, nem kankót, de ez is üt. Egy matricát, de pandasztikusatTM. Kani ha van időd be tudod tenni a képet? Egyrészt hogy lássák a többiek, másrészt mert kellene a pólóhoz. 
Nagyon kedves, hogy egy ilyen minimális ajándéknak - ami lényegesen eltörpül ironman nagysága mellett - ennyire örülsz, Ben. Köszönöm szépen, jólesik
Természetesen átküldöm/megosztom veled/veletek a képet, majd ha esetleg tényleg póló minta lesz belőle, szívesen megnézem
itt a pandaKani megígérte, hogy megrajzolja az egyik pókemberes novellámat,
Igen-igen, megpróbálok neki esni. A részleteket pedig dumáljuk meg privátban