Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1090364 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Képregényes események
« Válasz #8220 Dátum: 2013. március 10. - 21:09:13 »
Kockulás a négyzeten.  ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

balogh44

• Thanos
« Válasz #8221 Dátum: 2013. március 10. - 21:12:38 »
Sejtettem a nézésekből, hogy valami ilyesmi volt a monitoron! :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #8222 Dátum: 2013. március 10. - 21:13:24 »
+ van egy másik kis apróság ami hagyományosan érdekes az pedig a jegy !
Sajnos abból nekem már nem jutott, de ez is azt mutatja, milyen sokan voltak. :D
Ha ezen múlik, a következőre elviszem neked az enyémet. :P Aztán jövőre üzletelni is kezdhetnék vele. ;D

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS, KÉPEK!![/size]

Hát, még nem tudtam meg. :) Türelmesen várok. :D

Hm, azt hittem, a csajok Land művei...akkor művelődtem ma is ;)

Nem mintha nagy különbség lenne... ;)

Akkor a jegy elsöprő sikert aratott :D

Igen, eszembe juthatott volna tpb-k helyett inkább papírzsepit árulni. De lehet, még mindig nem késő. :roll:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8223 Dátum: 2013. március 10. - 21:29:32 »
Ha ezen múlik, a következőre elviszem neked az enyémet. :P Aztán jövőre üzletelni is kezdhetnék vele. ;D
Nem lenne rossz üzlet, a comics-geekek körében a börze-belépő igazi minirelikviának számit. :D
Idézet
Igen, eszembe juthatott volna tpb-k helyett inkább papírzsepit árulni. De lehet, még mindig nem késő. :roll:
Amazonos papírzsepit bármikor vennék tőled. ;D Bááár... Kissé bizarr lehet Amazonba fújni az orrot... :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #8224 Dátum: 2013. március 10. - 21:32:21 »
Amazonos papírzsepit bármikor vennék tőled. ;D Bááár... Kissé bizarr lehet Amazonba fújni az orrot... :hehe:
Én ezt már nem gondolom tovább. :P

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8225 Dátum: 2013. március 10. - 21:41:41 »
Én sem. :hehe:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #8226 Dátum: 2013. március 10. - 21:45:16 »
Praktikus, mert nem látszódik a zöld takony.  :hehe: Bocs, ha ez undi. :roll:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8227 Dátum: 2013. március 10. - 21:52:26 »
Na erre már tényleg nem írok semmit. :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8228 Dátum: 2013. március 10. - 22:41:16 »
Az nem praktikus, ha nem látod, hogy már tele a zsepi, de még fújod.  :hehe:
Huh, hát én is hazaértem. Most nem részletezem a börze elejét, a lényeg, hogy mire 8-ra odaértem, már vagy 30 asztalt elfoglaltak, egyszerűen bementek az árusok, mert senki sem mondta meg nekik, hogy nem lehet (bár elég nyilvánvaló volt, hogy 9-től lehet bemenni az árusoknak, de hát nem mindenkinek elég 12 évnyi börze ahhoz, hogy ez leessen neki...). Ezzel totál felborították az asztaltervezetet, amely számozott és személyre szóló lett volna. Még a kiadók helyére is pakoltak. A szervezők mondták, hogy nekik nem szólt senki, és mivel egy orvosi konferencia is volt ugyanott, nem is tehették meg, hogy nem engednek be valakit.
(Ugyanezen ok miatt nem lehetett a bejáratnál a jegyszedés - de majd ősszel).
Miután ezt nagy nehezen lerendeztük, bepakoltunk, és még volt 10 percem reggelizni is nyitás előtt.
A tömeg azért volt a nagyteremben, mert - mivel az első 30 asztalt lefoglalták, akik korábban bementek, tartottam tőle, hogy nem jut mindenkinek asztal (olyan is volt, akinek lefoglaltam volna egyet, a végén mégsem jutott neki  :-\), így berakattam még egy sort középre, ami elvileg ott nem lett volna. Ez sem lesz ősszel. Az őszi börzére elkérjük az emeletet is, ott is lesznek asztalok, jobban el fogunk férni (plusz a konferencia termet is).
Azért árultam én egyedül a köteteinket, mert a múltkor meg az volt a baj, hogy a jegyszedő volt egyedül, és sokáig tartott a bejutás, így most a plusz embert odatettük, hogy a sor haladjon. De ősszel ezen is változtatunk valamit majd.
Nagyjából 10 perc alatt elfogyott a kivitt 20 db PPP7, amikor rájöttünk, hogy nem találjuk a többit. Reméltem, hogy csak elkeveredett a reggeli nagy káoszban, de egyáltalán nem találtuk meg, nem kicsit volt kellemetlen mindenkinek magyarázkodni, meg visszahívni, hogy hátha még meglesz. Nos a jó hír, hogy megvan: valahogy ott maradt a raktárban mégis. Így most azoknak is postázzuk, akik ott vették volna át, ezt buktuk.
De hogy jó dolgokat is írjak: rengetegen voltak ismét, a második legjobban látogatott börze volt (csak az előzőn voltak többen), megint sikerült néhány kötetet fullra eladni. Jól fogytak az újak is, én is hallottam a 10000-es PPP1-ről, hát, mit mondjak? Jut eszembe, a Marvel+2 is totálra kifogyott, úgyhogy hamarosan annak is felmegy majd az ára...
Bocs mindenkitől, aki hiába jött a PPP-ért, plusz azoktól, akikkel szívesen dumáltam volna, de 10-től fél 2-ig annyi időm nem volt, hogy átnézzem a ládákat az asztal alatt, hátha ott van valamelyikben a hiányzó PPP...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8229 Dátum: 2013. március 10. - 22:59:43 »
Ez nem gyenge, erről le is maradtunk, mert mi már csak kilencre értünk oda.

Idézet
Jut eszembe, a Marvel+2 is totálra kifogyott, úgyhogy hamarosan annak is felmegy majd az ára...
Ez jó hír, abból két példányom van.  :D

Idézet
Nos a jó hír, hogy megvan: valahogy ott maradt a raktárban mégis.
Ennek örülök, már kezdtem aggódni.

Jó hír, hogy tovább bővül őszre a hely. Jó ez az új hely, nekem tetszik.  :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8230 Dátum: 2013. március 10. - 23:10:59 »
Nagyon jó volt az új helyszín és köszi ismét a Börzét, hajrá így tovább, ennyi balszerencse meg természetes az első alkalommal, mint egy új cipőnél, majd bejáratódik:)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8231 Dátum: 2013. március 10. - 23:20:45 »
mire 8-ra odaértem, már vagy 30 asztalt elfoglaltak, egyszerűen bementek az árusok, mert senki sem mondta meg nekik, hogy nem lehet (bár elég nyilvánvaló volt, hogy 9-től lehet bemenni az árusoknak, de hát nem mindenkinek elég 12 évnyi börze ahhoz, hogy ez leessen neki...).
Hát, ez már a pofátlanság kategória szerintem...  :roll: Mindenesetre így a reggeli kavarás fényében már minden érthető. Úgy látszik, az új helyszínt is ki kellett tapasztalni. :D               

Idézet
Az őszi börzére elkérjük az emeletet is, ott is lesznek asztalok, jobban el fogunk férni (plusz a konferencia termet is).
Ez nagyon jól hangzik. :bravo:

Idézet
Nos a jó hír, hogy megvan: valahogy ott maradt a raktárban mégis.
Na ez mák. :D

Idézet
megint sikerült néhány kötetet fullra eladni. Jól fogytak az újak is
Na, tök király! :spidey: Minél többet adsz el, annál jobb lesz nekünk. ;D

Idézet
én is hallottam a 10000-es PPP1-ről, hát, mit mondjak?
Én ott nem kérdeztem rá az árra, de ez no comment kategória... :roll:

ennyi balszerencse meg természetes az első alkalommal, mint egy új cipőnél, majd bejáratódik:)
Ahogy mondod. ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #8232 Dátum: 2013. március 11. - 00:01:02 »
Köszönjük a börzét, a helyszín jó, főleg a bővítésekkel. Sok minden gördülékenyen ment, leszámítva egy két hibát, pl a PPP-t én is sajnálom, de majd várjuk postán (kb mikorra számíthatunk rá?)
10-fél 12 ig nagyon durva tömeg volt. és a kiadói részlegen alig volt levegő, utána csappant a létszám jobban lehetett mozogni. A végén meg jó hamar elment mindenki.

Ju

• Pókfej
« Válasz #8233 Dátum: 2013. március 11. - 00:50:53 »
Én is tökjól éreztem magam, bár nekem most is inkább volt közösségi élmény, mint bevásárlás. A kínálatból nagyjából semmit nem láttam, mert végig valahol beszélgettem valakivel. Igazából rendesen körbe sem mentem, csak elnéztem egy-két helyre. :) Jó volt a társaság és észre sem vettem, hogy közben eltelt az idő. Szóval szuper volt. :)

kzoli

• Sakál
« Válasz #8234 Dátum: 2013. március 11. - 00:57:44 »
Én is köszönöm a Börzét!
Picit tényleg nagy volt a zsúfoltság,de későbbiek folyamán majd javul a helyzet.  :)
Számomra inkább sikeres volt mint nem. Főleg így visszaolvasva (PPP7-hiány: Picit sajnálom a vidéki,vagy később jövő rajongókat,hogy nem tudtak hozzájutni.)
Olyan képregényeket tudtam vásárolni,amiben szinte nem is reménykedtem hogy lesz.
Még jó,hogy 10 előtt érkeztem,mivel ha később mentem volna,akkor lemaradok sok mindenről (Pl. PPP7).

Összességében sikeres volt az idei Börze,mert van amit nem tudtam beszerezni,de a listámon szereplők 3/4-ét viszont igen.  :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #8235 Dátum: 2013. március 11. - 06:36:35 »

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #8236 Dátum: 2013. március 11. - 06:57:36 »
A büntetés sem, mert napra pontosan vissza tudják nézni, hogy mikor volt a gyorshajtás és a munkáltató tudni fogja, hogy kinél volt az autó aznap. Hasonlóan jártam már én is.
De a pont nem.  :)
Céges autónál nem osztanak pontot, csak ha megállít a rendőr és felírja az adataidat.  ;) Utólag már nem foglalkoznak vele, hogy ki vezette az autót, csak a büntetés legyen befizetve, a többi nem érdekli őket.

De sajnos osztanak, én kaptam. Igaz ez már 3-4 éve volt, de 5 rudó + 2 fekete pont járt, mert behajtottam oda, ahol nem volt engedélyem ( én is cégautóval ). A tábla nem látszott benőtte a fa  :uhoh: enyhítésképp hozzáteszem, ha nem nőtte volna be, akkor is behajtok. Megbüntetett a rendőr, aztán kérdeztem, forduljak-e vissza, halál nyugodtan azt mondta, nem kell nyugodtan menjek tovább. :drying:

Nekem is sikerült bevásárolni, sőt Mero-t is láttam élőben ( cseppet sem annyira ijesztő, mint a képeken  :hehe: ) pár szót fecsegtünk is, és ha tg árulta az 50 FT-os játékokat, akkor ő is megvan.  ;D
Összességében baromi jó volt, a tömeg borzalmas volt ( sajnos tömegiszonyom van ), PPP 7 már nekem sem jutott, pedig az volt az egyik fő cél. Sebaj majd megjön postán. Maga a börze jó hangulatú volt, de sajnos a pénzhiány és a tömeg miatt elég sok minden felett átsiklottam. Ha tehetem, megyek az őszire is, a megközelítés nekem ideális, bár a hely valóban kicsinek tűnt. Igaz a 2006-oson voltam utoljára, de emlékeimben az él hogy a muki nagyobb volt. Minden esetre köszi szépen a börzét mindenkinek és a vásárolt cuccokat is.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 11. - 07:57:37 írta Kit Walker »

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #8237 Dátum: 2013. március 11. - 07:44:57 »
Noh, jó volt a börze. Számomra is sikeres volt. 3db régi Marvel Extra, és az új Bosszú Angyalai kötet beszerezve. Kaine: köszi a retro képregénytartót! Tetszett a polód, sokáig az a kép volt a telefonom háttérképe.  :blackcat: Aranyos volt a kissrác aki autogrammot kért tőled :-)

Todd

• Pókfej

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #8239 Dátum: 2013. március 11. - 18:47:12 »
Végre én is hazaértem. :) Fura volt az új helyszín, de végülis tetszett. Az elején a sorban még nem is tűnt annyira durvának, de mikor bementünk, majdnem hanyatt estünk. Gyorsan odarohantunk Kaine-hez az előfizetésekért (ezúton is bocsi az értetlenségért, nagy volt a hangzavar), utána már csak körülnéztünk, sajnos nem maradt pénz az új ÚBA-ra. :(
Most hoztam először barátnőmet, tetszett neki is. 10 előtt még mondta, hogy sokkal nagyobb tömegre számított az elmondottak alapján, de mikor leléptünk, azért meglepődött a soron. :D