Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1088908 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re:Képregényes események
« Válasz #8940 Dátum: 2014. március 08. - 12:27:53 »
venom75-Pádi-Todd-Fantomex-zozi-robogirl
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8941 Dátum: 2014. március 08. - 14:38:58 »
venom75-Pádi-Todd-Fantomex-zozi-robogirl-Comicboy
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

csorbi

• Mysterio
  • **
  • HUMANITY IS THE ENEMY!!!!
« Válasz #8942 Dátum: 2014. március 08. - 16:43:40 »
venom75-Pádi-Todd-Fantomex-zozi-robogirl-Comicboy-csorbi

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8943 Dátum: 2014. március 08. - 17:30:34 »

venom75-Pádi-Todd-Fantomex-zozi-robogirl-Comicboy-csorbi-Mero-Totti
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8944 Dátum: 2014. március 08. - 20:25:04 »
venom75-Pádi-Todd-Fantomex-zozi-robogirl-Comicboy-csorbi-Mero-Totti-Ben-Pandáslány

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8945 Dátum: 2014. március 08. - 23:47:13 »
venom75-Pádi-Todd-Fantomex-zozi-robogirl-Comicboy-csorbi-Mero-Totti-Ben-Pandáslány-Psycho

Haza is érkeztem. Tök jó volt a börze szerintem! :oh: Meroéknak hála elég gyorsan bejutottam. Beszereztem pár képregényt, még jelentősen sikerült lealkudnom dolgokat, az eredetileg elég irreális árból. Sok fórumlakóval és edzőtárssal összefutottam, beszélgettem, megismerkedtem Fantomexszel és Venom lányával is. Készült csoportkép is a fórumtagok egy részéről. :) Sajnos Comicboyt nem találtuk, pedig Meroval kerestük. Azt is szomorúan konstatáltam, hogy Meroék és Benék olyan hamar leléptek. És mindennek tetejébe a búsók is meg akartak erőszakolni és sehol nem volt egy Panda, aki elmondta volna neki, hogy ez csúnya dolog.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 09. - 16:07:35 írta Psycho »

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #8946 Dátum: 2014. március 09. - 16:36:38 »
Irígy vagyok mindenkire aki kint volt börzén. Sajnos én nem tudtam menni. Nem baj, majd a következően, és a kiállításon már ott leszek.  ;D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8947 Dátum: 2014. március 09. - 17:14:31 »
venom75-Pádi-Todd-Fantomex-zozi-robogirl-Comicboy-csorbi-Mero-Totti-Ben-Pandáslány-Psycho

Sajnos Comicboyt nem találtuk, pedig Meroval kerestük.

Na ez vicces mert én is kerestelek titeket :headscratch:
Kb mikor kerestetetek, mert én olyan 12:15 körül mentem el.
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #8948 Dátum: 2014. március 09. - 17:58:49 »

akkor feliratokozok én is

venom75-Pádi-Todd-Fantomex-zozi-robogirl-Comicboy-csorbi-Mero-Totti-Ben-Pandáslány-Psycho-GG

Mero szerintem olyan 10-12ig biztos hogy ottvolt, még talán tovább is. olyan hamar nem lépett le.
Az 1 és negyed órás sorbanállást leszámítva tetszett nekem is a börze. jó ötlet volt az ajándék képregény, köszönet azokért. Nagy tolongás sem volt bent, viszonylag jól el lehetett férni. Megvettem még a Vampirellát is. 500 forintér nem tudtam neki ellenálni. (Joe Jusko NAGYON jó.) Meg persze a titkos inváziót is. Alap.
This is a joke. A real practical Joke.

venom75

• Pókfej
« Válasz #8949 Dátum: 2014. március 09. - 19:37:01 »
Én is hazaértem , nagyon jól sikerült a börze sok mindent beszereztem és jó volt találkozni a régi ismerősökkel. A lányom is nagyon jól érezte magát, tetszett neki a társaság.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8950 Dátum: 2014. március 09. - 19:54:34 »
A börze mint mindig pazar kavalkád volt, de a beengedtetés és a sor az kaotikus. Két irányból is özönlött a nép, és az egyik oldalt le kellett volna zárni, mert így egymást akadályozva és anyázva állta végig mindenki a sort. De pokoli jó buli volt, a banda már nagyon hiányzott!

Ju, megvan a Tardisom nyenyenyenyenye! Vettem egy halom zseb Garfieldet, Tomi újdonságait, az asszonynak a D a Vámpírvadász 1-2. kötetét (mea culpa), a Robotzsaru 1. és 2. filmjének regényváltozatát, meg miazmást.

Mero

• Thanos
« Válasz #8951 Dátum: 2014. március 09. - 19:57:10 »

Meroéknak hála elég gyorsan bejutottam.
Egy sör.   :hehe:
Sajnos Comicboyt nem találtuk, pedig Meroval kerestük.
Na ez vicces mert én is kerestelek titeket :headscratch:
Kb mikor kerestetetek, mert én olyan 12:15 körül mentem el.
Én legalább 12:30-ig ott voltam.
Mero szerintem olyan 10-12ig biztos hogy ottvolt, még talán tovább is. olyan hamar nem lépett le.
Na ugye.
Azt is szomorúan konstatáltam, hogy Meroék és Benék olyan hamar leléptek.
Na ja, ha nem lett volna majdnem másfél óra sorban állás, akkor többet lettünk volna.  :drying: De el kellet érni a vonatot.  :(
És mindennek tetejébe a búsók is meg akartak erőszakolni és sehol nem volt egy Panda, aki elmondta volna neki, hogy ez csúnya dolog.  ;D
Ezúton is szeretném megköszöni Todd-nak és Pádi-nak azt az élményt amit az nyújtott hogy megfoghattam a hegyes bökő szerszámaikat amit viseltek testük különböző  részein és hozzám dörgölték szőrös testüket.  ;D
Én is hazaértem , nagyon jól sikerült a börze sok mindent beszereztem és jó volt találkozni a régi ismerősökkel. A lányom is nagyon jól érezte magát, tetszett neki a társaság.
Az jó. Ha most nem riasztottuk el,akkor már nem is fogjuk.  :brow:

Én most nem vettem olyan sok mindent. Egy Batman : Arkham Origins polót (Sorry BuB  :hehe: ) , meg plüss Póki 'babát" az unokahúgomnak. Ja ,meg egy kávét Ju-nak. A sorban állás az kegyetlen. Az hogy balról is állnak iszonyúan lassítja a bejutást. Kellene oda valami kordon az őszi börzére.  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 09. - 19:59:17 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8952 Dátum: 2014. március 09. - 20:00:48 »
És mindennek tetejébe a búsók is meg akartak erőszakolni és sehol nem volt egy Panda, aki elmondta volna neki, hogy ez csúnya dolog.  ;D

Minden a Panda beleegyezésével és írásos hozzájárulásával történt :) De jó volt téged látni pajtás!

Mero

• Thanos
« Válasz #8953 Dátum: 2014. március 09. - 20:05:39 »

Minden a Panda beleegyezésével és írásos hozzájárulásával történt :)
IGEEEEEEN ?!?! Jó tudni .....

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8954 Dátum: 2014. március 09. - 20:07:11 »
Sitty-sutty és már meg is volt umbuldázva.

Mero

• Thanos
« Válasz #8955 Dátum: 2014. március 09. - 20:10:24 »
Vice versa Ben bácsi.  :hehe:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #8956 Dátum: 2014. március 09. - 20:11:02 »
Jol ereztuk magunkat. Kicsit talan keves volt a maganarus, vagy csak azert tunt igy, mert nagyobb helyen voltak szetosztva.

A legnegativabb dolog amugy egyertelmuen a hosszu sor volt, majdnem le is maradtam a csoportkeprol miatta. Legkozelebb fel kell keszulni ra, hogy szukseg eseten menet kozben beszallhasson meg par ember jegyet arulni.

Kepek lesznek? :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Mero

• Thanos
« Válasz #8957 Dátum: 2014. március 09. - 20:12:30 »
V75 biztos csinált.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #8958 Dátum: 2014. március 09. - 20:13:23 »
Én is jól éreztem magam. 9-kor értem oda, aztán odapofátlankodtam Zspiderékhez és le bírtam nála az eladó dolgaimat pakolni. Nem volt hosszú a listám, de így is jól megpakolva mentem haza és mivel sikerült az Indestructible Hulk sorozattól is megszabadulnom (FUCK YEAH!) így annyi pénzzel mentem haza mint amennyivel jöttem.  ;D Képeket jövőhéten teszek fel. Sikerült pont a csoportkép készítésbe botlanom, így megismertem pár új embert a fórumról.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8959 Dátum: 2014. március 09. - 20:16:37 »