Ja, csak úgy csattogtak a fogaitok között.

Jelentem én is épségben hazaértem, bár hullafáradtan, mert ahelyett hogy rendben elindult volna a vonatom 18:33-kor, csak 19:07-kor került sor az indulásra, és csak a Keletitől félköpésnyire lévő Vámosig jutottam, ahol 23:49-ig álltunk, hogy a vihar miatt megtépázott felsővezetéket és az útra csavart fákat eltűntessék a M.Á.V. (Mér Állunk Vazze) szorgos dolgozói. Hajnali kettőkor értem végül haza.
A Klubb fantasztikus volt, néhány apróságot leszámítva mint azt hogy néhány korty sor után amit Mero volt oly szíves belémszuszakolni úgy égett a gyomrom mint a frász és később a jager csak feltette a pontot az i-re.
És igen, bevallom férfiasan új Megasztár született, mert részint az alkohol részint a srácok nógatására kijött belőlem a szexuális zaklatás panda amelyet voltatok olyan kedvesek filmre is venni, hogy egész életemben végigkísérhessen a szégyen (látom magam előtt ahogy Doki most fülig érő szájjal azon gondolkodik hogy szerezze meg a Panda-videót

)

.
A társaság nagyon jó volt, és igen, ahogy Sepi is jelezte a Klubbot egyértelműen Mero vitte a vállán

ha eddig kedveltelek pajtás most imádlak, oltári figura vagy

Mero-val, Mike-al és Zozi-val a Klubbot elhagyva még metróztunk picit, aztán én és Mero betámadtuk a Keletit ahonnan az ő vonata is indult. Itt rövid időre szétváltunk, mert ő az alkoholizálás okozta gyomorégését a Burzsuj Király termékeivel igyekezett csillapítani, én kis naív pedig azt hittem hamarosan már Miskolc felé szötyögök. Hát nem... Mero fél óra múlva visszajött, én pedig még mindig ugyanott álldogáltam. Innentől kezdve beszélgettünk még egy jót és közösen szidtuk a MÁV-ot.

Nagyszerűen éreztem magam, aki nem volt az bánhatja.