Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1088695 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Képregényes események
« Válasz #3180 Dátum: 2009. július 19. - 10:45:46 »
Bizony, Ben ivott.  :D Az utolsó Jagert együtt húztuk le.  ;) Kérdezte is, hogy hogy lehet ezt meginni. Én meg mondtam neki, hogy pohárból.  :hehe:
:lol: :lol:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3181 Dátum: 2009. július 19. - 11:27:33 »
Itt van még három kép a klubról:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3182 Dátum: 2009. július 19. - 13:10:10 »
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, nagy kár, hogy többszörösen hátráltatott voltam.
Hihetetlen amúgy, még sosem voltam semmilyen csípésre allergiás és azóta sem tudom, mi a fene csíphetett meg. Bocsánat, hogy a lábamat mutogatom, de jelenleg így néz ki, ettől még durvább volt tegnap jóval:
http://img146.imageshack.us/img146/9803/kp003.jpg
Ja és be volt kenve, azért fehéres a bokám "helye". Mert bokám még nemnagyon látszik ki. :drying:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #3183 Dátum: 2009. július 19. - 16:02:32 »
Nézegettem a képeket és fogadjunk, hogy az az All star Superman HC ott talgaby cucca... :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3184 Dátum: 2009. július 19. - 17:09:00 »
Miből gondolsz ilyeneket? ;D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #3185 Dátum: 2009. július 19. - 18:24:15 »
Ááááá...nem is tudom... :D Egyszer már én is elkérem Nihiltől az első kötetet és elolvasom. :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3186 Dátum: 2009. július 19. - 20:03:50 »
Na, hazaértem én is. ;D Na jó, már régóta itthon vagyok, csak most jutottam géphez. Tök jó volt a mostani klub, kár, hogy lemaradtam az elejéről, Ben énekére nagyon kíváncsi lettem volna. :hehe: Na nem baj, majd a videón meglátom...
És köszönöm szépen az üveg Johnnie Walkert Tominak, Merovinginek pedig a Spider-Man: Reign HC-t! :oh:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Mero

• Thanos
« Válasz #3187 Dátum: 2009. július 19. - 21:14:16 »
Na, hazaértem én is. ;D Na jó, már régóta itthon vagyok, csak most jutottam géphez. 
Persze,persze lefoglalt az asszony :brow: tudom én ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3188 Dátum: 2009. július 19. - 21:15:09 »
Hát ja. :sweetheart:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Mero

• Thanos
« Válasz #3189 Dátum: 2009. július 19. - 21:22:16 »
És köszönöm szépen  Merovinginek a Spider-Man: Reign HC-t! :oh:
Szivesen ;) Véglegesisd a Sepi által felkinált tiszteletbeli adminisztrátor 8) cimemet és kvittek vagyunk  :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3190 Dátum: 2009. július 19. - 21:50:57 »
Pepo, azt hiszem a kép alapján tökéletes alibid van. :) Nekem egyszer volt ilyen dagadt a bokám, amikor úgy fél méterről ráestem úgy, hogy ki volt fordulva.
Köszi Sepi a képeket. Nem tudom, a videóból mikor lesz valami, talán irányadónak jó, ha leírom, hogy 98 elején az edzésen is felvettem valamit, amit a múlt héten sikerült gépre tennem.  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3191 Dátum: 2009. július 19. - 23:25:15 »
Jesszus. Akkor már őszülni fogom, meg kopasz leszek, mire láthatom. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3192 Dátum: 2009. július 19. - 23:40:07 »
Azért a múltkorinál jobb lesz a részidőm, mert azóta rájöttem, hogy kell.  :D Vicces módon a kamerám progiját ez a winxp felismeri, az előző meg nem.  :surp:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3193 Dátum: 2009. július 20. - 07:40:07 »
Jesszus. Akkor már őszülni fogom, meg kopasz leszek, mire láthatom. :D
Legalább nem fog a szemedbe lógni a hajad mikor nézed.  ;D

kár, hogy lemaradtam az elejéről, Ben énekére nagyon kíváncsi lettem volna. :hehe:
Azt is sajnálhatod, hogy lemaradtál a mogyoróiról.  :lol:

Mero

• Thanos
« Válasz #3194 Dátum: 2009. július 20. - 09:45:41 »
Pedig Todd-al együtt alaposan megrágtuk Ben mogyoróit ;D :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3195 Dátum: 2009. július 20. - 10:08:13 »
Ja, csak úgy csattogtak a fogaitok között.  ;D Jelentem én is épségben hazaértem, bár hullafáradtan, mert ahelyett hogy rendben elindult volna a vonatom 18:33-kor, csak 19:07-kor került sor az indulásra, és csak a Keletitől félköpésnyire lévő Vámosig jutottam, ahol 23:49-ig álltunk, hogy a vihar miatt megtépázott felsővezetéket és az útra csavart fákat eltűntessék a M.Á.V. (Mér Állunk Vazze) szorgos dolgozói. Hajnali kettőkor értem végül haza.
A Klubb fantasztikus volt, néhány apróságot leszámítva mint azt hogy néhány korty sor után amit Mero volt oly szíves belémszuszakolni úgy égett a gyomrom mint a frász és később a jager csak feltette a pontot az i-re.
És igen, bevallom férfiasan új Megasztár született, mert részint az alkohol részint a srácok nógatására kijött belőlem a szexuális zaklatás panda amelyet voltatok olyan kedvesek filmre is venni, hogy egész életemben végigkísérhessen a szégyen (látom magam előtt ahogy Doki most fülig érő szájjal azon gondolkodik hogy szerezze meg a Panda-videót  :finger:  ;D:) .
A társaság nagyon jó volt, és igen, ahogy Sepi is jelezte a Klubbot egyértelműen Mero vitte a vállán  ;D ha eddig kedveltelek pajtás most imádlak, oltári figura vagy  :worship: Mero-val, Mike-al és Zozi-val a Klubbot elhagyva még metróztunk picit, aztán én és Mero betámadtuk a Keletit ahonnan az ő vonata is indult. Itt rövid időre szétváltunk, mert ő az alkoholizálás okozta gyomorégését a Burzsuj Király termékeivel igyekezett csillapítani, én kis naív pedig azt hittem hamarosan már Miskolc felé szötyögök. Hát nem... Mero fél óra múlva visszajött, én pedig még mindig ugyanott álldogáltam. Innentől kezdve beszélgettünk még egy jót és közösen szidtuk a MÁV-ot.  :D
Nagyszerűen éreztem magam, aki nem volt az bánhatja.  :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #3196 Dátum: 2009. július 20. - 10:11:46 »
Örülök, hogy megint jó volt a klub. :) Én a suli ablakából néztem a vihart és azon gondolkodtam, mi a fenét csinálhattok ekkora esőben ennyi képregénnyel. ;D

Mero

• Thanos
« Válasz #3197 Dátum: 2009. július 20. - 10:57:00 »
M.Á.V. (Mér Állunk Vazze)
Ez viszi a pálmát az állami vasutat szitkozó kifejezések szótárában :lol: :lol:

Összevont üzenet ideje: 2009. július 20. - 04:58:43
Hajnali kettőkor értem végül haza.
:o Az biztos nem volt olyan jó érzés :(

Összevont üzenet ideje: 2009. július 20. - 06:04:42
A Klubb fantasztikus volt, néhány apróságot leszámítva mint azt hogy néhány korty sor után amit Mero volt oly szíves belémszuszakolni úgy égett a gyomrom mint a frász és később a jager csak feltette a pontot az i-re.
No nem kellett az annyira szuszakolni :roll: Éppen 2 ember meg 1 pajszer kellet ahhoz hoy megidd ;D

Összevont üzenet ideje: 2009. július 20. - 07:06:58
És igen, bevallom férfiasan új Megasztár született, mert részint az alkohol részint a srácok nógatására kijött belőlem a szexuális zaklatás panda amelyet voltatok olyan kedvesek filmre is venni, hogy egész életemben végigkísérhessen a szégyen (látom magam előtt ahogy Doki most fülig érő szájjal azon gondolkodik hogy szerezze meg a Panda-videót  :finger:  ;D:) .
Piha!Mit Megasztár 8) te vagy az Év Felfedezetje a legjobb elöadásmód&han&énekes kategóriában ;D :lol:

Összevont üzenet ideje: 2009. július 20. - 08:07:45
A társaság nagyon jó volt, és igen, ahogy Sepi is jelezte a Klubbot egyértelműen Mero vitte a vállán  ;D ha eddig kedveltelek pajtás most imádlak, oltári figura vagy  :worship:
Ez kölcsönös :worship:

Összevont üzenet ideje: 2009. július 20. - 09:10:35
én és Mero betámadtuk a Keletit ahonnan az ő vonata is indult. Itt rövid időre szétváltunk, mert ő az alkoholizálás okozta gyomorégését a Burzsuj Király termékeivel igyekezett csillapítani
Nekem van tapasztalatom az másnaposság elleni harcban 8) Semmi se szivja ugy fel az alkoholt,mint a gyorskaja ;)

Összevont üzenet ideje: 2009. július 20. - 10:11:39
Nagyszerűen éreztem magam, aki nem volt az bánhatja.  :D
Abszolúte egyetértek ;D ;D
« Utoljára szerkesztve: 2009. július 20. - 11:12:12 írta Merovingi »

Todd

• Pókfej
« Válasz #3198 Dátum: 2009. július 20. - 18:01:46 »
Pedig Todd-al együtt alaposan megrágtuk Ben mogyoróit ;D :lol:
Mi az hogy! Egy darab nem maradt neki. ;D
Amúgy igen, iszonyat zsír volt a klubb.
Kainnel beszéltük is, hogy majd kitesszük a viharos vifdeót amolyan propaganda filmnek, hogy a klubbot minden körülmény között megtartjuk, még akkor is, ha odakint az évtized vihara tombol. Emlékezetes pont volt még a számomra az is, amikor egy anyuka előkerült egy kisgyerekkel, megkérdezte, hogy itt van-e a képregénykiállítás, mi mondzuk, hogy úgyan nem kiállítás, de ez a képregényklubb, erre az illető szó nélkül elment, mi meg furán (és az alkoholtol artikulálatlan röhögések közepette) néztünk utéánnuk.
Erre Ben, megszólal, hogy ez olyan, mintha bemennék a boltba, megkérdezem, van-e tej, mondják, igen, van, erre kimegyek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3199 Dátum: 2009. július 20. - 18:04:36 »
Jelentem én is épségben hazaértem, bár hullafáradtan, mert ahelyett hogy rendben elindult volna a vonatom 18:33-kor, csak 19:07-kor került sor az indulásra
Ugye, hogy maradhattál volna végig!  ;D