Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319792 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #8940 Dátum: 2011. november 18. - 12:53:35 »
Még nem biztos, hogy visszacsinálják. Különben az értelme az volt, hogy több, mint egy éven át eladhattak havi 3 Amazinget.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8941 Dátum: 2011. november 18. - 23:19:01 »
Szerintem egy remake helyett sokkal ütősebb lehetett volna egy olyan szálon folytatni inkább a történetet,mint egy Morlun-Ezékiel-Pók-sztori.
Jáááj, már látom is lelki szemeim előtt a twájlájtos Pókembert, cukipofa tini Morlunnal. :lol:

Mivel nagyon csúnyán összerúgta a port a Marvellel, így egyértelmű volt, hogy nem tér vissza.
Ja, tényleg... Kár érte. (Nemrég volt alkalmam megnézni az Amerikai história X-et, tényleg kemény volt Norton alakítása benne.)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kzoli

• Sakál
« Válasz #8942 Dátum: 2011. november 19. - 18:24:17 »
Még mindig jobb lenne egy ÚJ filmnek a leadása Pókembernél,legyen akár Morlun-Ezékiel-es történet vagy valami más,mintsem egy újrakezdés,amit már mindenki ismer.
Most gondoljunk bele,kinek kell egy hisztérikus szőke p*csa(Gwen Stacy) ismételten,aki egyébként nem is illik Peter Parker/Pókember mellé. Ezerszer jobb sztori egy Mary Jane-es film. Sőt,a képregényben is MJ van benne a sztorikban. De,sajnos visszalépünk,nem pedig előre. :( :(

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8943 Dátum: 2011. november 19. - 18:44:41 »
Most gondoljunk bele,kinek kell egy hisztérikus szőke p*csa(Gwen Stacy) ismételten,aki egyébként nem is illik Peter Parker/Pókember mellé.

Mit fogsz ezért Kaine-től kapni :D
Tejet kérek! Csokisat!

kzoli

• Sakál
« Válasz #8944 Dátum: 2011. november 19. - 19:03:17 »
Ez a véleményem. Csak megérti...
Egy kis nyalás: I love  :kingpin:
 ;) ;) ;)
Aztán pedig, az összes általa kiadott képregényét megvettem.
Ennyi vélemény nyilvánítás jár nekem.:))))

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8945 Dátum: 2011. november 19. - 21:40:08 »
Javaslom kzoli kitiltását  a fórumról. Vádak:

-Súlyos téveszme, vagy fogalomzavar:
Idézet
kinek kell egy hisztérikus szőke p*csa(Gwen Stacy) ismételten
Hisztérikus???

-A jó ízlást erősen sértő megnyilvánulás:
Idézet
aki egyébként nem is illik Peter Parker/Pókember mellé.

-Tartalmi tévedés:
Idézet
Sőt,a képregényben is MJ van benne a sztorikban

A vádolom ezen felül  az esküdtszék érzelmi befolyásolásával, az objektív ítélethozatal ellehetetlenítésével
Idézet
Egy kis nyalás...Aztán pedig, az összes általa kiadott képregényét megvettem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kzoli

• Sakál
« Válasz #8946 Dátum: 2011. november 20. - 07:48:10 »
Tisztelt Bíróság!
Demokráciában élünk még (egy darabig,de ez egy más tészta).
Engedtessék meg a szabad véleménynyilvánítás!
Ha nekem ez a véleményem,akkor tartsd tiszteletben,cserébe ugyanazt kapod vissza.
 :)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #8947 Dátum: 2011. november 20. - 12:29:04 »
Gondolom minden történetet olvastál Gwen-nel és nyílván az új filmet is már láttad háromszor, hogy előre tudod, milyen jellemmel fogják felruházni. Ha csak egy ki szeletét ragadjuk ki a dolgoknak akkor ennyi erővel kinek kell egy hisztérikus láncdohányos tehetségtelen Mary Jane?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8948 Dátum: 2011. november 20. - 20:03:46 »
Gwen soha, egyszer sem volt hisztérikus. Akármilyen p*csa meg végképp nem. Elfogadom a véleményed, csak indokold meg, támaszd alá valamivel. Hisztérikus éppenséggel Mary Jane volt, közvetlenül a házasságuk után egy ideig.  ;) Gwent azért szeretjük - akik olvasták a 60-as évek Pókembereit -, mert azon túl, hogy mennyire szerették egymást Peterrel, a legjobb barátok is voltak. Senki nem volt annyira egy hullámhosszon Peterrel, mint ő.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8949 Dátum: 2011. november 20. - 20:07:23 »
Hisztérikus nem, de hisztizni azért hisztizett. Volt, amikor George Stacy átölelte Petert, és elmagyarázta neki,hogy a nők eléggé érzelmi alapú lények, szóval nagyon ne szontyolodjon el, hogy a lánya épp most toporzékolt és hagyta faképnél Pete-et.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8950 Dátum: 2011. november 20. - 20:15:23 »
Neked elgurult a gyógyszered. :) Egy ilyen volt, amikor Gwent baleset érte, és kórházba került, Peter meg meg se látogatta (persze elkapta a tetteseket közben, azért). Gwent persze, hogy bántotta, hogy a barátjának mennyi fontosabb dolga van, mint megnézni, hogy vajon jól van-e.
De még ezt is csendesen mondta, zéró hisztivel.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8951 Dátum: 2011. november 20. - 20:36:00 »
Áh, egyszerűen csak összekaptak, köze nem volt a kórházas részhez. Utána meg volt, amikor Peter azt hitte, Gwen csalja, annak is a végén Gwen párszor elküldte a fenébe.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8952 Dátum: 2011. november 20. - 21:56:25 »
Pontosítok: nem hitte, hogy Gwen csalja, csak azt hitte, szakított vele Flash miatt. Nem ugyanaz.  ;)
Aminek a végén Gwen nem küldte el a fenébe, hanem meggyőzte, hogy soha nem hagyná el senkiért sem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8953 Dátum: 2011. november 21. - 18:00:21 »
Elolvastam az Empire magazin cikkét, Nolan nyilatkozott benne a Risungról és azt hittem agyfaszt kapok, amikor az mondta, hogy a Dark Knight és a harmadik rész története között 8 év telik el. 8 év! A film első tíz percében foglalják össze, mi történt az ominózus időszakban.
http://www.comicbookmovie.com/fansites/CoastToCoastStation/news/?a=50116

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8954 Dátum: 2011. november 21. - 18:34:00 »
Ez a film egyre jobb úton halad afelé, hogy vagy tényleg kétséget kizárva a legjobb Batman-film legyen és tényleg lenyomja Burtonét... vagy elérje, hogy valaki gigantikusabb szerencsétlenséget rendezzen Schumachernél. Br eddig minden kiszivárgott infó igazából utóbbi felé viszi...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8955 Dátum: 2011. november 21. - 20:09:39 »
Igen. Pont azt nem mutatja be, amire mindenki felizgult a TDK végén. Ez egy nagyon idegesítő, olcsó húzás, és valahogy süt róla, hogy egyszerűen az üldöztetési időszakot inkább meg sem próbálták bemutatni, hanem nagylelkűen átugrották. Hát köszi. :-\
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

venom75

• Pókfej
« Válasz #8956 Dátum: 2011. november 22. - 11:25:43 »
Szerintem ez nagyon nem jó hír . Elég lényeges dolgokat kellett volna felvonultatni , most meg csak majd megemlítik......nem is tudom. Annyira nagyon jó filmet szeretnének , de félek , hogy visszafelé fog elsülni az igyekezet.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8957 Dátum: 2011. november 22. - 11:42:58 »
Ugyanez ölte meg a Superman visszatértet is. Csináltak egy öt éves lyukat benne, és máig nem sikerült senkinek megmagyarázni, hogy ennek mi értelme volt.

venom75

• Pókfej
« Válasz #8958 Dátum: 2011. november 22. - 11:47:08 »
Szerintem annál nem is volt olyan zavaró , vagyis engem annyira az nem is érdekelt. Ennél a filmnél azért elvárnám , hogy egy - két szálat tovább vigyenek.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8959 Dátum: 2011. november 22. - 14:59:57 »
Csináltak egy öt éves lyukat benne, és máig nem sikerült senkinek megmagyarázni, hogy ennek mi értelme volt.
Hát az, hogy legyen honnan visszatérnie. Visszatért az űrből. ;D Na meg így magyarázták, hogy Luthort miért helyezték szabadlábra. :D Viccen kívül, nem is az 5 éves luk volt a hiba, hanem eleve az a koncepció, hogy a Reeve-filmeket folytatta. Teljesen rebootolni kellett volna mindent a nulláról, hogy egy mai, modern filmet kapjunk. Ehelyett Singer csinált egy C.R.-emlékfilmet. Egyébként nekem személy szerint tetszett a film, erős közepes, nézhető kategória. Az a néhány akciójelenet, ami volt benne, az k**** jó volt. De igazából én is inkább egy modern felfogású rebootot vártam volna, ami teljesen elszakad a Donner-filmek hangulatától.

Az új Batsy filmről meg... Én bízom Nolan-ben, ezt egyelőre tartom. De tény, hogy a TDK-al nagyon magasra tették a lécet, borzasztó nehéz lesz újra megugrani, nem biztos, hogy sikerülni fog. Majd meglátjuk. Mindenesetre a 8 év ugrást marha soknak tartom, már csak azért is, mert Batman is öregszik. A TDK idején már lehetett olyan 30 körül a sztori szerint, nem?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.