Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320015 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9780 Dátum: 2012. december 10. - 15:44:23 »
Mostanában minden ápolt férfi buzis?
Oké a nyeszlett kisfiús kócosfejű sápadtarcú csávók buzisok, de most egy széles állú kigyúrt adonisz is buzis?
Superman szerintem mindig ilyen volt. Egy görög isten alakja egy modell arcával.

Teljes mértékben egyetértek.

Raisu

• Traveller
« Válasz #9781 Dátum: 2012. december 10. - 16:15:24 »
Mindig örömmel tölt el, amikor látom, hogy az X-Men (meg oly sok minden más) üzenete a másság elfogadásáról nem éri el a kívánt hatást. :\

Todd

• Pókfej
« Válasz #9782 Dátum: 2012. december 10. - 20:09:00 »
Nem az ápoltságával van baj. Nézd már meg azt a nézést.
De ne haragudj, nem akartam felkavarni az érzéseid.
Különösebben nem tiporsz a lelkembe, csak furának érzem, amikor egy fotó alapján formálunk véleményt (ue volt a multkor Kaine Harry-s megnyilvánulása). Nem hiszem, hogy igazából létezne meleg nézés sablon, meg ilyenek.
Amúgy van egy meleg haverom, és abszólút nincs semmi belőle a filmekben, tv műsorokban, és egyéb médiában meglévő buzis megnyilvánulásokból (persze tudja rólam, hogy nagyon nem vagyok kiváncsi a magánélete részleteire, de nem is hivalkodik ezzel).
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 10. - 21:14:25 írta Todd »

balogh44

• Thanos
« Válasz #9783 Dátum: 2012. december 10. - 20:18:56 »
Mostanában minden ápolt férfi buzis?
Oké a nyeszlett kisfiús kócosfejű sápadtarcú csávók buzisok, de most egy széles állú kigyúrt adonisz is buzis?
Superman szerintem mindig ilyen volt. Egy görög isten alakja egy modell arcával.

Teljes mértékben egyetértek.

Így van, bár hiányolom az S betűs hajtincset a homlokáról!  :hehe:

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #9784 Dátum: 2012. december 10. - 20:37:12 »
Különösebben nem tiporsz a lelkembe, csak furának érzem, amikor egy fotó alapján formálunk véleményt (ue volt a multkor Kaine Harry-s megnyilvánulása). Nem hiszem, hogy igazából létezne buzis nézés sablon, meg ilyenek.
Amúgy van egy meleg haverom, és abszólút nincs semmi belőle a filmekben, tv műsorokban, és egyéb médiában meglévő buzis megnyilvánulásokból (persze tudja rólam, hogy nagyon nem vagyok kiváncsi a magánélete részleteire, de nem is hivalkodik ezzel).

:o Fotó alapján véleményt?
Voltál te már munkahelyi interjún? Miért van fényképes önéletrajz?
Ne vicceljünk már. Az első benyomás fontos. Lecsekkolnak, nem vagy szimpi be sem hívnak meghallgatásra. Ez ellen lehet elméleteket gyártani, de sajnos akkor is így van.  ;)

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #9785 Dátum: 2012. december 10. - 20:50:23 »
Pont erről beszélgettünk is az Offban, hogy jelenleg az interjúztatás, és egyéb rendszer mennyire tré. :)
Hát pedig arra könnyen lehet, hogy én is hasonlóan reagálnék, mint Kit. ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9786 Dátum: 2012. december 10. - 20:54:49 »
Különösebben nem tiporsz a lelkembe, csak furának érzem, amikor egy fotó alapján formálunk véleményt (ue volt a multkor Kaine Harry-s megnyilvánulása). Nem hiszem, hogy igazából létezne buzis nézés sablon, meg ilyenek.

:o Fotó alapján véleményt?
Voltál te már munkahelyi interjún? Miért van fényképes önéletrajz?
Ne vicceljünk már. Az első benyomás fontos. Lecsekkolnak, nem vagy szimpi be sem hívnak meghallgatásra. Ez ellen lehet elméleteket gyártani, de sajnos akkor is így van.  ;)

Ne keverjük a munkahelyi felületes interjút (amely, ha úgy jellemezhető, hogy be se hívna valakit, mert egy homofób barom azt gondolja egy fotó alapján, hogy az interjú alany meleg, máris egy alapjában véve bűntetendő cselekmény)a mindennapi, emberségességre (legalábbis még nem találkoztam olyan emberrel, aki ne állítaná azt, hogy legalább próbál  erre adni valamit is) törekedő életünkkel.

Attól, hogy az interjún meg kell felelj egy adott standarnak, hisz egy stabil alkalmazottat keres mindenki általában, nem jelenti azt, hogy meg kell hazudtold önmagad, ilyensmit senki sem kér. És, ha igen, rossz helyen vagy.

Rossz dolog előítéletes lenni.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9787 Dátum: 2012. december 10. - 21:30:22 »

Ne keverjük a munkahelyi felületes interjút a mindennapi, emberségességre (legalábbis még nem találkoztam olyan emberrel, aki ne állítaná azt, hogy legalább próbál  erre adni valamit is) törekedő életünkkel.

Na én ilyen emberrel még nem találkoztam. Mindennapi emberségesség. Ezek gyönyörű szavak ( És nem ebbe a topicba valók.  :off: ), de sajnos csak szavak. Ne ítélj a látszat alapján, de ha valakinek nem huszonezres a mobilja akkor közröhej tárgya. ( Ez csak egy bagatell példa. ) A csöves mellett naponta több tízezren elmennek, félrefordítva a fejüket. ( Igen, én sokat ismerek. Regényt lehetne írni az életükről és a mindennapi emberségesség feléjük való irányulásáról.) Ha a mindennapi emberségességre törekednének az emberek, nem lennének hajléktalanok, munkanélküliek, de még gyermekotthonok sem. Nem lenne hálapénz és nem lenne fenntartható ez a rendszer sem. Ahol valaki jobb helyet és elbírálást akar, mert teszem azt van egy papírja.
Tudom hogy sok embernek ez még nem mond semmit, sokan még a " majd én megmutatom a világnak " korszakukat élik. De pár év múlva ez majd szépen lekristályosodik és az ember más szemmel kezdi látni a világot. Nem, nem pesszimista, nem homofób, nem megkeseredett és egyéb kedves jelzőkkel ellátott szemszögből, hanem egyszerűen más dolgok veszik át a fontossági sorrendet és változik a világ. Persze nem mindenkinél, hisz azoknak a legjobb, akik minél később kerülnek ki a nagybetűs életbe.

Rossz dolog előítéletes lenni.

Ebben viszont egyetértünk.   ;)

« Utoljára szerkesztve: 2012. december 11. - 16:23:57 írta Kit Walker »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9788 Dátum: 2012. december 10. - 21:55:19 »
Tényleg a hajtincset is lehagyták! Na azt nem is bánom. Szerintm nagyon jól néz, ki, hogy a nadrág elhagyásával, egy nagyon nyúlánk egybe test lesz, mivel nem töri meg semmi középen. Fura, viszont, hogy a tojásszerű övcsat megmaradt. De jópofa, ahogy Jor-el kryptoni páncéljából átemelnek egy-két elemet: karvért és a derekán azok a kis páncélnyúlványok.
Nekme ami nagyon nem tetszett a Returnsban, az az ahogy a köpeny kapcsolódik a ruhához. Mintha egy sima kereknyakú pólóba petűrték volna. Sokkal jobban néz ki amikor nagy nyitott a nyakrész
Gáz nyak:

Jó nyak:

(ez az öv hol piros, hol sárga...)

Ju

• Pókfej
« Válasz #9789 Dátum: 2012. december 10. - 23:11:20 »
Mindig örömmel tölt el, amikor látom, hogy az X-Men (meg oly sok minden más) üzenete a másság elfogadásáról nem éri el a kívánt hatást. :\
Iiiiiigen, ennek én is örülni szoktam...  :roll: A véleményem többi részét szerintem már ismeritek. ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9790 Dátum: 2012. december 11. - 00:01:32 »

Na én ilyen emberrel még nem találkoztam. Mindennapi emberségesség. Ezek gyönyörű szavak ( És nem ebbe a topicba valók.  :off: ), de sajnos csak szavak. Ne ítélj a látszat alapján, de ha valakinek nem huszonezres a mobilja akkor közröhej tárgya. ( Ez csak egy bagatell példa. ) A csöves mellett naponta több tízezren elmennek, félrefordítva a fejüket. ( Igen, én sokat ismerek. Regényt lehetne írni az életükről és a mindennapi emberségesség feléjük való irányulásáról.) Ha a mindennapi emberségességre törekednének az emberek, nem lennének hajléktalanok, munkanélküliek, de még gyermekotthonok sem. Nem lenne hálapénz és nem lenne fenntartható ez a rendszer sem. Ahol valaki jobb helyet és elbírálást akar, mert teszem azt van egy papírja.
Tudom hogy sok embernek ez még nem mond semmit, sokan még a " majd én megmutatom a világnak " korszakukat élik. De pár év múlva ez majd szépen lekristályosodik és az ember más szemmel kezdi látni a világot. Nem, nem pesszimista, nem homofób, nem megkeseredett és egyéb kedves jelzőkkel ellátott szemszögből, hanem egyszerűen más dolgok veszik át a fontossági sorrendet és változik a világ. Persze nem mindenkinél, hisz azoknak a legjobb, akik minél később kerülnek ki a nagybetűs életbe.

Ezt úgy nevezik, hogy megalkuvás. Le is zárom az offot. Az élet az, amivé tesszük.
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 11. - 00:08:55 írta Szilánkmentes »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9791 Dátum: 2012. december 11. - 06:44:45 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #9792 Dátum: 2012. december 11. - 08:32:28 »
A híres rózsaszín kriptonit.  :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #9793 Dátum: 2012. december 11. - 14:15:07 »
Tényleg a hajtincset is lehagyták! Na azt nem is bánom. Szerintm nagyon jól néz, ki, hogy a nadrág elhagyásával, egy nagyon nyúlánk egybe test lesz, mivel nem töri meg semmi középen. Fura, viszont, hogy a tojásszerű övcsat megmaradt. De jópofa, ahogy Jor-el kryptoni páncéljából átemelnek egy-két elemet: karvért és a derekán azok a kis páncélnyúlványok.
Nekme ami nagyon nem tetszett a Returnsban, az az ahogy a köpeny kapcsolódik a ruhához. Mintha egy sima kereknyakú pólóba petűrték volna. Sokkal jobban néz ki amikor nagy nyitott a nyakrész
Gáz nyak:

Jó nyak:

(ez az öv hol piros, hol sárga...)

Hála a Fan-oknak akik mindig próbálják erőltetni a netre a vágyaikat! :D
Singer Supermanje érzelmi, művészi oldalról közelítette meg a figurát, Snyder képregényesen, kicsit a valóságba helyezve!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #9794 Dátum: 2012. december 11. - 15:11:47 »
Singer Supermanje érzelmi, művészi oldalról közelítette meg a figurát

A rendezés rossz volt, a forgatókönyvet a rajongók de még az egyszerű mozinézők is nyílvánosan elégették Comic Conokon, a színészi játék zéró. Egy érzelmet biztos jól bemutatott Singer, hogy kell valamit alaposan megutáltatni.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9795 Dátum: 2012. december 11. - 15:26:00 »
Annyira tisztelegni akartak Donner filmje előtt, hogy leforgatták ugyanazt modern környezetben.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9796 Dátum: 2012. december 11. - 16:30:23 »
Ezt úgy nevezik, hogy megalkuvás.

Ha pedig erre képtelen valaki, semmi keresnivalója a társadalomban, aminek az egymáshoz való alkalmazkodás lenne az alapja. Vagy legalábbis ne hivatkozzon másokkal szemben emberségességre, ha ő maga semmibe veszi azt.  ;)

Vagy az Olsen gyerekre startol rá.  :lol:
Volt olyan.

Na, ezt annyira tudtam....  ;D

Hát pedig arra könnyen lehet, hogy én is hasonlóan reagálnék, mint Kit. ;D

Ejnye! Nem szép dolog az előítéletesség!  :hehe:

Ju

• Pókfej
« Válasz #9797 Dátum: 2012. december 11. - 17:35:00 »
Ezt úgy nevezik, hogy megalkuvás.

Ha pedig erre képtelen valaki, semmi keresnivalója a társadalomban
*Megijed, elkezd pakolni és indul a legközelebbi remetelyuk felé*
Maradjunk annyiban, hogy világnézetben az életben nem fogunk egyetérteni és ezzel semmi baj. ;)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9798 Dátum: 2012. december 11. - 19:30:51 »
Hogy az életben valamit elérj, kompromisszumokat kell kötni. Ha ezt valaki megalkuvásnak ( nem én hoztam be ezt a kifejezést a társalgásba, csak alkalmazkodtam hozzá ) nevezi lelke rajta, illetve a megalkuvás nem is annyira negatív jelentéstartalommal bíró szó, mint itt ki lett élezve. Ha nem kötsz kompromisszumokat, átgázolsz embereken, hogy mindig a te akaratod érvényesüljön, az nem túl emberséges.   :roll:  Persze, lehet hogy másképp is lehet nézni, nekem nem fér bele. Az emberségesség nehéz dolog, és sok esetben azok sem tudnak róla semmit, akik tanítják. ( Direkt nem írok példát, nehogy belekössetek.  ;) )
Viszont a topicot elég jól sikerült szétoffolnunk.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9799 Dátum: 2012. december 11. - 19:38:05 »
No, Ben nem linkelte még?
Vhogy kikerült a netre már az új előzetes...

nem vagyok egy nagy Supi fan, de van egy olyan érzésem, hogy ennek az eleje valami írtózatosan unalmas és vontatott lesz...  :uhoh:
Rohadtul nem győzött meg a trailer, hogy nekem ott kell csápolnom első nap a moziban... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL