Mindenkinek AZ a tinininja.
Nem teljesen. Szerintem a mostani gyerek generációnak az utóbbi 10 év animációs sorozatai jelentik majd a "tinininját". Azóta már több rajzfilmsorozat is volt velük, valamelyik többet merített a képregényből, valamelyik kevesebbet. De képregényes verzióból is volt több.
Azért mondod ezt mert azt gondolod, olyan brutális lesz, mint egyszer valamikor régen volt, amire senki nem emlékszik és ezzel igazolva is van a dolog?
Nem, szerintem félreértettél. Egyáltalán nem hiszem, hogy brutális lesz, semmi értelme nem volna a gyerekeket elüldözni, mivel mint mondtad, jön velük a pénz. Én csak arra reagáltam, hogy a morbid humornak ne lenne náluk helye. Elvégre az egész azon alapult. A morbid humort is lehet amúgy visszafogottan csinálni, szóval nem kell rögtön trancsírozásra gondolni. De a szombat reggeli rajzfilmbe ha mostani fejjel belenézel, rájössz, mennyire le lett butítva néhány elemében. A mai gyerekeknek nagyobb a toleranciaküszöbe, egy kicsit többet is befogadnak. A korábbi élőszereplős filmek se voltak annyira gyerekbarátak, mint a régi rajzfilmsorozat, én egy újabb adaptációt is hasonló szinten képzelnék el. Szóval kb. 12-es karikás / PG-13 besorolással.
De a rajzfilmsorozat érdemeit se tagadom, sőt, nagyon is szerettem. Nélküle nem lett volna Shredder főgonosz, vagy a teknősök se kaptak volna különböző színű maszkot, meg Bebop és Rocksteady is kimaradt volna az életünkből.
Ha választanom kellene, azt mondanám, alapuljon a film a rajzfilmsorozaton, de legyen egy kicsit komolyabb és átgondoltabb, de azért őrizze meg a humorát is.
Hehe, vhol várható volt... pedig hogy esküdöztek anno, hogy lesz folytatás... 
Már hónapokkal ezelőtt is cáfolták, hogy lesz folytatás, meg elég egyértelmű volt egy ideje. A kérdés inkább az, hogy ha lesz egyáltalán Justice League film, akkor Reynolds térne-e vissza, vagy valaki más játszaná a szerepet, már amennyiben szerepelne benne a Zöld Lámpás.