Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319629 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10040 Dátum: 2013. március 05. - 12:02:29 »
És ki jelentkezett, hogy az övék?
Az alkotók hagyatékkezelője illetve rokonai.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #10041 Dátum: 2013. március 05. - 14:05:07 »
Nem fognak még egy Superman visszatért csinálni. Nem véletlenül Snydert választották. Az eddigi filmjei alapján biztos hogy sok akció lesz.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #10042 Dátum: 2013. március 05. - 14:11:30 »
Amit Batmannel betudtak játszani azt nem lehet itt is. Ennek ellenére minden hipster idióta oda lesz érte.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10043 Dátum: 2013. március 05. - 14:32:15 »
No, valaki már látta is a MoS-t a comicbookmoiven.
http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=75176
Egész jókat ír, bár kevés akció, de azk ütnek és azt mondja, hogy igazán pofás a kinézetük. Mondjuk Snydertől ez várható volt.:D
Azt viszont sajnálom, hogy elvben semmi utalás nincs a közelgő JLA-re... így télleg megkérdőjelezhető ez a Liga film összerakás... már itt elkellett volna kezdeniük építeni...:S
Az a lassúság amit leszürtem az aggaszt... ha unni fogják az emberek, gyorsan elpártolhatnak tőle és bukik...:S
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #10044 Dátum: 2013. március 05. - 14:57:40 »
4 nagy akciójelenetet és több kisebbet ír. Nem lehet az egész filmet akcióval lerendezni. Nincs az a pénz ami elég lenne rá. A külföldi fórumokon Pókember témában is mindig azt írják, hogy elegük van a magánéleti szálból és legyen csak akció. Viszont az olyan filmek mint a Transformers meg az Álomháború bűn rosszak. Kell egy kis történet is. A decemberi előzetes meg rohadt jól nézett ki. Nem is baj, hogy nem lőtték el a látványt az előzetesben legalább marad a filmre. Én inkább a Vasember miatt aggódok kicsit.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10045 Dátum: 2013. március 05. - 15:13:13 »
A Sucker Punch nem a folyamatos akció miatt volt rossz, hanem mert emberiség elleni bűn volt az, amit azon "rendezésnek" neveztek. És ami vicc, hogy ez sem volt elég ahhoz, hogy a 300-on és a Watchmenen elélvező közönség rájöjjön, hogy Zack Snyder nem jó rendező. Nem rendező.
(Affene, de sok Snyder van mostanság a DC dolgai körül…)
Mondjuk a slusszpoén az, hogy én szeretem a Sucker Punchot… ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10046 Dátum: 2013. március 05. - 15:24:37 »
Bírom ezeket a netes kis szakértőket akik még nem is látták a filmet,de már elemezgetik és minden zokszó nélkül kijelentik,hogy az bizony egy kupac sz*r :roll:
Én annak a véleményére sem adnék aki bennfentes létére már megnézte a filmet. Ami neki kevés akció az nálam lehet pl túlzás is vagy épp megfelelő mennyiségű! Nem szeretek trailer alapján nyilatkozni egy közelgő filmről,de a Supi engem megvett kilóra!!! Ami elég durva ha azt nézzük mert az idei hősdömpingből tényleg csak ez az egy alkotás vonz leginkább míg a többire kb sóhajtozva fogok beülni. Russel Crowe meg biztos nem azt a formáját fogja hozni mint abban a régi South Park-os részben :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #10047 Dátum: 2013. március 05. - 21:06:52 »
Filmnews:

Mától hivatalos a hír, hogy Halle Berry is jelen lesz a gigantikusnak ígérkező X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) című szuperhősös folytatásfilmben. Természetesen Ciklon szerepében tér vissza a színésznő, és mint látjátok, meglett a hivatalos magyar cím is, a premierre pedig jövő nyáron kerül sor hazánkban (is)

Itt inkább a címre hívnám fel a figyelmet, mert asszem Berry kisasszonyt már kitárgyaltuk: :D
Végülis oks, lehetett volna rosszabb is..

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #10048 Dátum: 2013. március 05. - 21:26:28 »
Ez az eredeti magyar fordítása is, nem?
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10049 Dátum: 2013. március 05. - 21:41:54 »
Nem egészen. A magyar fordítás "A jövendő múlt napjai" volt. De szerintem nem zavaró ez a kis változtatás.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10050 Dátum: 2013. március 05. - 21:44:15 »
Farkas után már ez a kicsi "el" senkit nem lep meg és nem is zavar. ;D (de azért utánanézhettek volna, asszem már a wikin is a comicsos cím szerepel...)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10051 Dátum: 2013. március 05. - 21:59:13 »
Van egy sanda tippem, hogy utánanéztek, azért lett ez.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10052 Dátum: 2013. március 05. - 22:20:16 »
Szerintem totál korrekt a magyar cím.

Valami olyasmit, hogy kevesebb akció, több dráma lesz benne. Arról fog szólni, hogy hogyan képes feldolgozni azt Superman, hogy neki két apja van (WTF?). Ráadásul a szereposztás döbbenetesen rossz. Jor-El lesz Russel Crow. Clark apja minden verzióban valami klasszis volt, Crow pedig inkább utcai harcos-jellegű figura. Kent papa Kevin Costner, aki inkább klasszis karakter, és farmernek fura lesz. Persze színészek, bármit eljátszanak, Costnerről még el is tudom majd hinni, de Crow-ról a sok kocsmai bunyója után nehéz lesz.
A kevesebb akció - több dráma felállás nem feltétlenül rossz, abszolút működhet, ha jó a forgatókönyv. Ugyanígy vagyok a két apa konfliktussal is, meglátjuk mennyire mennek bele, illetve mit hoznak ki belőle. A forgatókönyvön nagyon sok fog múlni, de én bizakodó vagyok, már csak azért is, mert Nolan a film producere. De különben
Idézetet írta: peti40
4 nagy akciójelenetet és több kisebbet ír.
ez korrekt aránynak tűnik. Azt úgyse tudnák megcsinálni, hogy az egész film csak akcióorgia legyen, ráadásul az nem is lenne jó szerintem. Ha belegondolok, az új Pók filmben is hasonló lehetett az akciók aránya.

Ami a szereposztást illeti, vicces, hogy ellentétesen látjuk a helyzetet: szerintem telitalálat a szereposztás, Costnerre teljesen passzol az egyszerű farmer szerepe, és külön örülök hogy végre nem valami őszhajú papi lesz Jor-El. Crowe jó színész, a Gladiátorban is nagyot alakított, alig várom, hogy láthassam az általa megformált Jor-Elt. Egyedül a Loist játszó színésznőt nem tudom hova tenni, a többiek okésak. 

Idézetet írta: Tgaby
És ami vicc, hogy ez sem volt elég ahhoz, hogy a 300-on és a Watchmenen elélvező közönség rájöjjön, hogy Zack Snyder nem jó rendező. Nem rendező.
Nem értem, mi a bajod vele. A 300 a maga műfajában ütős látványmozi volt, a Watchmen pedig zseniális film. (Az őrzők legendáját még nem láttam, de azt is agyondícsérték a kritikusok állítólag.)

Idézet
Mondjuk a slusszpoén az, hogy én szeretem a Sucker Punchot… ;D
Khmm... most akkor hogy is van ez? :nezze: :D

Azt viszont sajnálom, hogy elvben semmi utalás nincs a közelgő JLA-re... így télleg megkérdőjelezhető ez a Liga film összerakás... már itt elkellett volna kezdeniük építeni...:S
Szerintem most fontosabb, hogy a Szupi Returns felemás fogadtatása után egy erős, széles körben elfogadott Superman filmet tegyenek le az asztalra, amire a későbbiekben lehet építeni. Semmi értelme előre utalgatni a Ligára, amikor még hótt képlékeny, hogy egyáltalán lesz-e Liga film... Megjegyzem, ha Singer nem rontja el a Returnst, akkor most jóval előrébb tartana a Warner, mert azóta már készültek volna Szupi folytatások, és a Batman sikereivel párhuzamosan mostanra egy sokkal erősebb alapja lenne a JL mozinak.

Idézet
ebből a rohadt moralizálásból már elég volt, a rohadt Smallville is erről szólt 10 éven keresztül, most meg ez is...
Én a Smallville-t nem tekintem Superman filmnek, úgyhogy engem ez nem zavar. A Smallville egy alterverzumos valami, amiben pont átestek a ló túloldalára, és túlságosan is elbonyolították és elhúzták a Jor-El szálat és a moralizálást. Már röhejes, hogy még a tizedik évadban is ott tart Clark, hogy azon tipródik, hogy helyes-e szuperhősködni. Attól meg külön dobtam egy hátast, hogy ebben az utolsó évadban jut eszébe az erődnek, hogy megmutassa Clarknak az igazi szülei búcsúüzenetét. WTF? :stupid: Olyan szinten szappanopera lett az egész, hogy... :yucky: Bőven elég lett volna 5 évad a moralizálásra, meg az eredettörténetre, a másik 5 évadban meg vígan repkedhetett volna SUPERMANként, az lett volna a jó.
A Man of Steel mozifilmet teljesen új Supermanként kezelem, új időszámítással. És gyanítom, hogy a készítők is igyekeznek majd olyan szemszögből bemutatni az eredetsztorit, hogy a régi filmeken, illetve Smallville-en edződött rajongóknak is érdekes legyen. ;)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10053 Dátum: 2013. március 05. - 22:38:53 »
Van egy sanda tippem, hogy utánanéztek, azért lett ez.
:D Ott a pont.  :)
Idézet
Én a Smallville-t nem tekintem Superman filmnek, úgyhogy engem ez nem zavar. A Smallville egy alterverzumos valami,
Szigorúan nézve az összes Superman-film alterverzumos valami.  ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10054 Dátum: 2013. március 05. - 23:02:31 »
Szigorúan nézve az összes Superman-film alterverzumos valami.  ;)
Így is lehet nézni, csak azért nem mindegy, hogy az egyes alterverzumok mennyire hűek az alapműhöz. Számomra a Smallville sokkal inkább alterverzum, mint bármelyik másik Superman film. Egyszerűen azért, mert anyira kifacsarja az eredeti alapanyagot, és annyira eltávolodik tőle, hogy már nem tudom komolyan venni.
Az eddigi Pókember filmek is alterverzumok, ha így nézzük, de azokat mégis el tudom fogadni, mert kellően hűek a képregényhez, még akkor is, ha ezt-azt megváltoztatnak a sztoriban (ami amúgy természetes is, hiszen kell is a kompromisszum, egyrészt a laikus nézők miatt, másrészt lehetetlen lenne 50 évnyi képregénytörténetet egy az egyben filmre vinni), de ez mindaddig nem gond, amíg el tudom hinni, hogy igen, ez a jó öreg (illetve lefiatalított :hehe: ) 616-os Pókember, még ha kicsit meg is van változtatva.

Különben azért bántó számomra, amit a Smallville-el műveltek, mert az első néhány évadot még imádtam, tűkön ülve vártam a folytatásokat... De aztán a rétestészta effektus, meg az egyre nagyobb hülyeségek behozása miatt mostanra már ellenszenvessé vált a sorozat számomra. :( Most a tizedik évadnál belenéztem pár részbe a tv-ben, de már hetek óta nem nézem, mert jobb esetben középszerűek az új részek, rossz esetben gyengék, idegesítő hülyeségekkel.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #10055 Dátum: 2013. március 06. - 10:51:16 »
Filmnews:

Mától hivatalos a hír, hogy Halle Berry is jelen lesz a
Késtél, tegnap már közhírré tettem. :)
Tejet kérek! Csokisat!

balogh44

• Thanos
« Válasz #10056 Dátum: 2013. március 06. - 20:32:40 »
Végre megkapta a Cobra parancsnok a klasszik kinézetét:

;)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #10057 Dátum: 2013. március 07. - 11:39:09 »

balogh44

• Thanos
« Válasz #10058 Dátum: 2013. március 07. - 14:23:43 »
Mivel alaposan átírta a film végét Nolan, nem tudom hogy hogyan lenne lehetséges, legalábbis mivel tudtommal meghalt Bruce Wayne.
De kívánom nekik sikerüljön, amúgy ha nem sikerül az Acélember, sztornózzák a JL filmet is!

BuB

• Pókfej
« Válasz #10059 Dátum: 2013. március 07. - 14:28:54 »
Öhm... ezek szerint nem nézted végig a filmet. :headscratch: