Szerintem totál korrekt a magyar cím.
Valami olyasmit, hogy kevesebb akció, több dráma lesz benne. Arról fog szólni, hogy hogyan képes feldolgozni azt Superman, hogy neki két apja van (WTF?). Ráadásul a szereposztás döbbenetesen rossz. Jor-El lesz Russel Crow. Clark apja minden verzióban valami klasszis volt, Crow pedig inkább utcai harcos-jellegű figura. Kent papa Kevin Costner, aki inkább klasszis karakter, és farmernek fura lesz. Persze színészek, bármit eljátszanak, Costnerről még el is tudom majd hinni, de Crow-ról a sok kocsmai bunyója után nehéz lesz.
A kevesebb akció - több dráma felállás nem feltétlenül rossz, abszolút működhet, ha jó a forgatókönyv. Ugyanígy vagyok a két apa konfliktussal is, meglátjuk mennyire mennek bele, illetve mit hoznak ki belőle. A forgatókönyvön nagyon sok fog múlni, de én bizakodó vagyok, már csak azért is, mert Nolan a film producere. De különben
4 nagy akciójelenetet és több kisebbet ír.
ez korrekt aránynak tűnik. Azt úgyse tudnák megcsinálni, hogy az egész film csak akcióorgia legyen, ráadásul az nem is lenne jó szerintem. Ha belegondolok, az új Pók filmben is hasonló lehetett az akciók aránya.
Ami a szereposztást illeti, vicces, hogy ellentétesen látjuk a helyzetet: szerintem telitalálat a szereposztás, Costnerre teljesen passzol az egyszerű farmer szerepe, és külön örülök hogy végre nem valami őszhajú papi lesz Jor-El. Crowe jó színész, a Gladiátorban is nagyot alakított, alig várom, hogy láthassam az általa megformált Jor-Elt. Egyedül a Loist játszó színésznőt nem tudom hova tenni, a többiek okésak.
És ami vicc, hogy ez sem volt elég ahhoz, hogy a 300-on és a Watchmenen elélvező közönség rájöjjön, hogy Zack Snyder nem jó rendező. Nem rendező.
Nem értem, mi a bajod vele. A 300 a maga műfajában ütős látványmozi volt, a Watchmen pedig zseniális film. (Az őrzők legendáját még nem láttam, de azt is agyondícsérték a kritikusok állítólag.)
Mondjuk a slusszpoén az, hogy én szeretem a Sucker Punchot…
Khmm... most akkor hogy is van ez?

Azt viszont sajnálom, hogy elvben semmi utalás nincs a közelgő JLA-re... így télleg megkérdőjelezhető ez a Liga film összerakás... már itt elkellett volna kezdeniük építeni...:S
Szerintem most fontosabb, hogy a Szupi Returns felemás fogadtatása után egy erős, széles körben elfogadott Superman filmet tegyenek le az asztalra, amire a későbbiekben lehet építeni. Semmi értelme előre utalgatni a Ligára, amikor még hótt képlékeny, hogy egyáltalán lesz-e Liga film... Megjegyzem, ha Singer nem rontja el a Returnst, akkor most jóval előrébb tartana a Warner, mert azóta már készültek volna Szupi folytatások, és a Batman sikereivel párhuzamosan mostanra egy sokkal erősebb alapja lenne a JL mozinak.
ebből a rohadt moralizálásból már elég volt, a rohadt Smallville is erről szólt 10 éven keresztül, most meg ez is...
Én a Smallville-t nem tekintem Superman filmnek, úgyhogy engem ez nem zavar. A Smallville egy alterverzumos valami, amiben pont átestek a ló túloldalára, és túlságosan is elbonyolították és elhúzták a Jor-El szálat és a moralizálást. Már röhejes, hogy még a tizedik évadban is ott tart Clark, hogy azon tipródik, hogy helyes-e szuperhősködni. Attól meg külön dobtam egy hátast, hogy ebben az utolsó évadban jut eszébe az erődnek, hogy megmutassa Clarknak az igazi szülei búcsúüzenetét. WTF?

Olyan szinten szappanopera lett az egész, hogy...

Bőven elég lett volna 5 évad a moralizálásra, meg az eredettörténetre, a másik 5 évadban meg vígan repkedhetett volna SUPERMANként, az lett volna a jó.
A Man of Steel mozifilmet teljesen új Supermanként kezelem, új időszámítással. És gyanítom, hogy a készítők is igyekeznek majd olyan szemszögből bemutatni az eredetsztorit, hogy a régi filmeken, illetve Smallville-en edződött rajongóknak is érdekes legyen.