Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319746 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #11380 Dátum: 2013. november 07. - 18:37:23 »
Elég ütős a trailer a zenével meg mindennel és jó a végén a mondat: "thank you for your collaborítion"  :lol:
Várom a szinkronosat.

balogh44

• Thanos
« Válasz #11381 Dátum: 2013. november 07. - 18:48:23 »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #11382 Dátum: 2013. november 07. - 20:06:35 »

Mi a fene az a VOD-sugárzási modell?  :headscratch:
VOD =Video On Demmand. Magyarul, online videotéka. Meghatározott időre fix összegért nézheted a filmet/sorozatot/koncertet,stb. Itthon a T-Home éa UPC kinál ilyen szolgáltatásokat. 
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #11383 Dátum: 2013. november 07. - 20:16:13 »
Ez a Robotzsaru még mindig nagyon kaki.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #11384 Dátum: 2013. november 07. - 20:37:02 »
Ez a robottzsarú szerintem semmit nem fog megőrizni az eredeti szürreális hangulatából, hanem csak egy nagy akciómozi-látványorgia lesz. De azért Sam Jackson, Gery Oldman, Michael Keaton egy filmben nem hangzik rosszul. :)
This is a joke. A real practical Joke.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11385 Dátum: 2013. november 07. - 20:51:44 »
Ehhez a filmhez is pontosan úgy fogok hozzáállni mint a Vasember szériához: Megnézem a kíváncsiság kedvéért, na meg a sok high-tech kütyü miatt többnyire :D Viszont a Robotzsaru mellett szól még az az érv,hogy a trailerből nekem egy közepesen durva (szigorúan a pg13-as keretek közt működő) akcióorgia jött le, amit már tudnék díjazni! Nyilván nem Dredd szintű vérengzést kapunk,de a Vasembernél még így is jóval merészebb lesz valszeg :P
« Utoljára szerkesztve: 2013. november 07. - 20:54:21 írta Mr.Sinister »

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #11386 Dátum: 2013. november 07. - 20:56:41 »
Nekem se lenne bajom vele, ha nem lenne az eredeti. Ahhoz képest egy nulla. Eleve már az alacsony korhatár röhejes. Meg ugrál, fut, röpdös össze vissza. Sztem ez inkább röhejes mint jó. Nagyon sajnálom, hogy ilyen irányba megy a filmszakma. Mindent teletömnek CGI-al, a történet meg nulla.

balogh44

• Thanos
« Válasz #11387 Dátum: 2013. november 07. - 21:03:10 »
És egy cseppet se látszik robotnak benne, csak egy fekete gumiruhás ürge, na meg ahogy ott bohóckodott a többi zsaruval az asztalnál... :stupid:
Szerintem csak kíváncsiságból fogom megnézni, ahogy tettem a Total Recall reboot esetében is.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #11388 Dátum: 2013. november 07. - 21:05:39 »
Nekem ez a trailer elég volt. Ezerszer inkább az eredeti.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11389 Dátum: 2013. november 07. - 21:10:50 »
Nem értem az olyanokat akik azon vannak kiakadva egy Robotzsaru filmben,hogy idézem "Meg ugrál, fut, röpdös össze vissza. Sztem ez inkább röhejes mint jó". OMG mégis mit kéne csinálnia? :uhoh: A régi változat már csak azért sem volt komolyan vehető, mert elég lett volna kigáncsolni és máris földre kerül! Ezzel szemben ez az új modell már nem csak egy ormótlan tank, hanem gyilkológép a javából ami szépen veszi az akadályokat, legyen szó bármilyen terepről. Szerintem egy milliárd dolláros katonai fejlesztéstől elvárná az ember,hogy olyan tetteket vigyen véghez mint amit a trailer-ben is látni lehetett. Az oldschool edition-t meg felejtsétek el, mert ha leszámítjuk a forgatókönyvet és a színészek játékát, akkor kapunk egy idétlen,lassú reakcióidővel megáldott bádogembert.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #11390 Dátum: 2013. november 07. - 21:20:39 »
Nem ez a gond. Hanem hogy ez a trailer futhatna Call of DutyCop címen is, mert az EA halál klisés, nulla ötletű de milliárdokat termelő sorozata pontosan ugyanezt nyújtja. Ez egy roppant biztonságos, faék egyszerűségű akciófilm: csúnya vállalat pénzt akar, csúnyaságot művel, főhős fellázad és diadalmaskodik.
Ezt a filmet hamarabb el fogják felejteni, mint a Conan- vagy a Dredd-remake-et. A címén kívül semmiben sem különbözik akármelyik nagyobb költségvetésű akciómozitól. Ha a high-tech kütyüket kivesszük, egy az egyben lehetne egy Die Hard-előzetes.
Szinte hihetetlen, hogy ezt írom, de Milleré sokkal jobb volt, mert egy határozott alapra építkezett.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #11391 Dátum: 2013. november 07. - 21:24:34 »
Ez sztem generációkülönbség. Nekem röhejes. A régi bármenniyre is ormótlan volt, akkor is volt tekintélye. Azt azért mond már meg, hogy gáncsolsz el egy több tonnás robotot? Nekem sokkal jobban tetszik és sokkal jobban tudom értékelni a régi filmeket, mert sokkal több krativitást igényeltek és sokkal jobb történeteket írtak, mert nem tudták kizárólag a látvánnyal eladni a filmeket. A mostani generációnak már a Terminátor 2-őt se tudja értékelni mert "gagyi". Ez sztem nagyon szomorú.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11392 Dátum: 2013. november 07. - 21:34:26 »
Ez sztem generációkülönbség. Nekem röhejes. A régi bármenniyre is ormótlan volt, akkor is volt tekintélye. Azt azért mond már meg, hogy gáncsolsz el egy több tonnás robotot? Nekem sokkal jobban tetszik és sokkal jobban tudom értékelni a régi filmeket, mert sokkal több krativitást igényeltek és sokkal jobb történeteket írtak, mert nem tudták kizárólag a látvánnyal eladni a filmeket. A mostani generációnak már a Terminátor 2-őt se tudja értékelni mert "gagyi". Ez sztem nagyon szomorú.

Itt nem beszélhetünk generációkülönbségről, mivel 25 múltam és mint sokan közületek, én is a régi klasszikusokon nőttem fel pl: Alien,Terminátor etc. Tekintélye az volt neki,de ha manapság ránézek tényleg elkap a röhögés azt kell mondjam! Mert anno elhittük,hogy ez egy csúcstechnológiával felszerelt cyber zsaru,de a mai technikai tudás lévén ezt már igencsak ósdinak találja jó néhány ember, köztük jómagam is. Kigáncsolni sem nehéz, csupán kell egy damil amit boka magasságban kikötsz elé az utcán, és hopp már ott hever a földön a 2 tonnás szuper zsaru :lol:
Ja meg emlékszem ahogy a régi változat a fejét mozgatta. Kb azalatt az idő alatt bárki mögé lopózik és ráerősít egy bombát a hátára :roll: Ezeket nem azért mondom mert nem tisztelem a régi alkotásokat, csak 2013-ban ennek egyszerűen nem lenne helye, mármint a low tech Robotzsarunak!

tg: Tudod,hogy van a mondás. Minden mindennek a másolata :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #11393 Dátum: 2013. november 07. - 21:37:03 »
Ez így van, generációs bibi, de ha tetszik valakinek szíve joga.
A régiről elhitte legalább az ember, hogy robot, és az a környezet egy valós, gonoszsággal teli szutykos jövőkép volt, nem ez a csili-vili világ! Egy ilyen szép világban minek robotrendőr?
Damillal? :D Biztos hogy egy Robotzsaru-ról beszélünk? :)
Amúgy a régi robinak, volt egy hátsó beépített optikai egysége is a fején, így simán láthatja mit művelnek mögötte! :D
« Utoljára szerkesztve: 2013. november 07. - 21:46:21 írta balogh44 »

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #11394 Dátum: 2013. november 07. - 21:44:34 »
Nekem tetszik még most is a mozgása, egyedivé teszi. Amúgy azért mozgott így mert rohadt nehéz volt a páncél.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11395 Dátum: 2013. november 07. - 22:06:45 »
Az atmoszférája tény,hogy fényévekkel hitelesebb és jobb volt,de ott meg a főhős volt túl korszerűtlen ahhoz az egészhez ;D Optikai egység ide vagy oda, még azzal együtt is túl lassú a mozgása. Viszont ezen ne kezdjünk el vitatkozni mert sose fogunk egyet érteni ebben. Ami nem baj mert nem vagyunk egyformák ;)
Végeredményben én azért örülök ennek a rebootnak még ha az eredeti film hangulatával köszönő viszonyban sincs. Hála a korszerű effekteknek, most már van lehetőségük bemutatni olyannak a Robotzsarut amilyennek valójában megálmodták! Ez persze csak a karakterre vonatkozik és nem az egész film látványvilágára,szereplőire stb. Az olyan apróságokon mint a páncél színe, meg tényleg nem ragadok le mert az már elenyésző ahhoz képest amit az egész karakterrel művelnek ebben az új változatban.

peti40: "Amúgy azért mozgott így mert rohadt nehéz volt a páncél." - Meg azért, mert az akkori technológia kb ennyit engedett meg a készítőknek :) Ha tehették volna biztosan egy ilyen high tech zsoldost csinálnak belőle.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #11396 Dátum: 2013. november 07. - 22:15:52 »
Nem, a mozgás szándékos volt. Akkoriban is nyugodtan megcsinálhatták volna emberszerűre.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #11397 Dátum: 2013. november 07. - 22:30:06 »
Így múlnak el a dolgok. Az idő vasfoga szépen megeszi őket. A magam részéről egyértelműen a régi a nyerő ( a trailer alapján ). De nem csak Weller zseniális játéka, a még jelenlévő színhelyek ( nem kék, zöld, meg a tököm tudja milyen színű hátterek ), a jó történet ( dráma, Sci-fi, thriller, akció keveréke ) és a szereposztás ( Miguel Ferrer, Kurtwood Smith, Leland Palmer  ;D vagyis Ray Wise ) hanem a zene is felejthetetlenné tette számomra a filmet. Igaz én is jobban szeretem a régi vágású filmeket, de pl. a Dredd megvett kilóra. Ha negyedannyira lesz jó ez a film, mint a Dredd, már megéri megnézni. De nem szabad elfelejteni azt sem, hogy az eredeti már 26 éves, ( idősebb, mint itt sokan ) én még alámondásos VHS-en láttam először  ;D . Mint ahogy azt sem, hogy az azért mégiscsak egy mérföldkő volt, mint ahogy a már említett Terminátor, vagy esetleg az Alien, Predator filmek is. Ma már ez egy érdekesség, olyan mint nekünk volt a Lugosi féle Drakula, vagy a Karloff féle Frankenstein. Amitől akkoriban az emberek rendesen becsokiztak, azon mi már nem is szörnyülködünk. ( Jó, a Freaks a mai napig durva film, tehát kivételek vannak... )  De azt sem szabad elfelejteni, hogy amiről mi beszélünk, nevezzük generációs különbségnek, az utol fogja érni a mostani " fiatalokat " is, ( csak azért az idézőjel, mert mi sem vagyunk öregek...  ;D ) és meg fogják érteni a mi álláspontunkat is. De azt már elképzelni sem tudom, az milyen hatást váltana ki belőlünk.  :hehe:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #11398 Dátum: 2013. november 07. - 22:36:36 »
A mostani generációnak már a Terminátor 2-őt se tudja értékelni mert "gagyi". Ez sztem nagyon szomorú.
A T2 technikai megoldásai szerintem ma is megállják a helyüket, főleg a  T-1000 megvalósítása.  Szerintem hihetetlen, hogy 20 évvel ezelőtt milyen profin meg tudták oldani. Még nem nagyon hallottam, hogy ezt a filmet gagyizták volna, a fiatalabbak is elismerik, hogy kultfilm.
Tejet kérek! Csokisat!

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #11399 Dátum: 2013. november 07. - 22:38:54 »
A mostani generációnak már a Terminátor 2-őt se tudja értékelni mert "gagyi". Ez sztem nagyon szomorú.
A T2 technikai megoldásai szerintem ma is megállják a helyüket, főleg a  T-1000 megvalósítása.  Szerintem hihetetlen, hogy 20 évvel ezelőtt milyen profin meg tudták oldani. Még nem nagyon hallottam, hogy ezt a filmet gagyizták volna, a fiatalabbak is elismerik, hogy kultfilm.

Akkori csúcstechnikával készült, 3D-ben is vetítették kint. Amúgy azt én sem hallottam még, hogy gagyizták volna. Ahogy mondod, ma is megállja a helyét. De szerintem az első rész is.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS