Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1310668 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12340 Dátum: 2014. szeptember 19. - 14:04:20 »
Király hír! Ha ilyen agyament lesz a film, mint ez a jelenet, óriási film lesz belőle. :D Legyen csak olyan, mint a videojáték, azzal ki is egyeznék. :)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #12341 Dátum: 2014. szeptember 19. - 19:28:13 »
A hét híre: a FOX berendelte a Deadpool filmet!!
Ez tényleg szuper hír! :D

Viszont úgy néz ki, emiatt késni fog az AC mozifilm - legalábbis remélem, hogy nem állították le teljesen. (Meg az F4 is csúszni fog, de azt ki nem sz*rja le. :hehe: )

http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/09/19/egy_hulye_szuperhos_miatt_nem_lesz_assassin_s_creed-mozifilm/

Az F4 engem sem izgat, viszont az AC halasztás kifejezetten dühít. Az sokkal jobban érdekel Deadpoolnál.
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 21. - 21:26:16 írta slider78 »

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #12342 Dátum: 2014. szeptember 21. - 21:21:18 »
AC-t mióta várom?! :headscratch: :(
BATMAN,Spawn,Star Wars

BuB

• Pókfej
« Válasz #12343 Dátum: 2014. szeptember 22. - 17:32:50 »
Deadpool: PG-13  ;D nesze neked
http://filmbuzi.hu/archives/2014/09/22/the-dream-is-dead-deadpool-pg-13/

Az egyik komment fajin:

Idézet
Bő nyállal! Persze nem lesz kiherélve a karakter:DDD
  :hehe: ;D

Várható volt amúgy, de engem is rohadt kíváncsivá tettek, hogy lesznek hűek a karakterhez, ha nem merik bevállalni a durvább változatot?  :nemtudom: :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #12344 Dátum: 2014. szeptember 22. - 17:41:39 »
Deadpg13ool

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12345 Dátum: 2014. szeptember 22. - 17:58:21 »
Milyen igazam lett!!! ;D Aztán még ebből is kihozhatnak valami fain alkotást, ha úgy csinálják meg mint a tavalyi videójátékot! Azzal kiegyeznék,de egy Origins-hez hasonló förmedvénnyel már tutira nem :uhoh:

Todd

• Pókfej
« Válasz #12346 Dátum: 2014. szeptember 22. - 18:42:47 »
Ilyenkor nekem mindig az AVP 2 vagy a DooM jut eszembe, mindkét filmről nagyon nyomták a dumát, hogy csak azért lett sz*r, mert meg kellett vágni, amúgy híjj de milyen brutál és kemény alkotások.
Meg is néztem mindkettőből az "ami nem fért be a moziba" verziót, úgyis sz*rok voltak.
A The Dark Knight meg tök jól bizonyította nekem, hogy egy PG13 alkotás is lehet sötét és durva, abszolút reálisnak tartottam, hogy itthon 16-os film lett. De ezek szerint ki lehet azt a PG 13-at feszegetni annyira, hogy ne ezen múljon a film.

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #12347 Dátum: 2014. szeptember 22. - 18:52:07 »
Azért a Deadpool sosem ment akkora extremitásokba... Nem egy Punisher, vagy Judge Dredd, vagy Robocop, vagy.... szal értitek.  :nemtudom:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12348 Dátum: 2014. szeptember 22. - 20:51:42 »
Aztán még ebből is kihozhatnak valami fain alkotást, ha úgy csinálják meg mint a tavalyi videójátékot! Azzal kiegyeznék
A játék nem 18-as karikás volt?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12349 Dátum: 2014. szeptember 22. - 22:27:59 »
The Dark Knight meg tök jól bizonyította nekem, hogy egy PG13 alkotás is lehet sötét és durva
Az PG 13-as volt? :surp: Oké, tény, hogy nem volt véres, de attól még a témája erősen 18-as, szerintem.

A játék nem 18-as karikás volt?
De, szerintem az volt. Elég véres volt.

Legyen csak olyan, mint a videojáték, azzal ki is egyeznék. :)
Én is, az már király lenne. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #12350 Dátum: 2014. szeptember 22. - 22:36:27 »
Játék az M (Mature) értékelésű, szal 18+-os jaja.

A képregényből kiindulva szerintem csak a látható erőszakból kell visszavenni, tehát a vérből, hogy meglegyen a PG-13. Káromkodni meg tud filmen is kicenzúrázva.

De elég zavaró trend valóban, hogy a filmeket, amiket eddig felnőtt korosztálynak szántak, most az egész családnak akarják értékesíteni PG-13 címkével, és kissé megcsonkolva.

Todd

• Pókfej
« Válasz #12351 Dátum: 2014. szeptember 22. - 22:51:53 »
The Dark Knight meg tök jól bizonyította nekem, hogy egy PG13 alkotás is lehet sötét és durva
Az PG 13-as volt? :surp: Oké, tény, hogy nem volt véres, de attól még a témája erősen 18-as, szerintem.
[/quote]
Igen, PG 13.
http://www.imdb.com/title/tt0468569/parentalguide
Zseniálisan tudatosan van megoldva, hogy semmi sem látszik, aminek nem szabad, de mégis mindenki tudja, mi történik.
Szerintem a 18 azért erős túlzás, nem annyira durva az a film, de a PG 13 sem volt korrekt, nem is csoda, hogy volt felháborodás belőle.
Ugyanebből a filmből egy nagyon brutális filmet lehetne vágni csak azzal, hogy látjuk mi történik,emberek száját vágják fel késsel, bomba robban egy ember gyomrába varrva, egy ceruzát feldugnak valakinek a koponyájába a szemüregén stb.
Szóval a PG 13 azért egészen megengedő tud lenni.
(amúgy marha vicces ez a Parental Guide leíró oldal :D)
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 22. - 22:54:44 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #12352 Dátum: 2014. szeptember 23. - 09:03:55 »
Lehet a káromkodás lesz benne, és minden alkalommal kisípolják, Deadpool meg kinéz a kamerába és mond vmit a korhatár besorolásról, ezzel még ki is lennék békülve  ;D a véres akciók kihagyása meg kb olyan kamera rángatást fog eredményezni, amiből semmit se lehet majd kinézni...  :-\  tudjuk, hogy durva, de nem látunk semmit  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 23. - 09:06:02 írta BuB »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12353 Dátum: 2014. szeptember 23. - 11:42:04 »
Zseniálisan tudatosan van megoldva, hogy semmi sem látszik, aminek nem szabad, de mégis mindenki tudja, mi történik.
Én nem csak arra gondolok, ami fizikailag történik, hanem a film szellemi tartalmára is. Pontosabban Joker filozófiájára és világlátására, illetve a szövegeire. Szerintem ez a film lelki oldalról nézve majdnem pszichotriller. Az átlag képregényfilmekhez képest Joker iszonyat kemény pszichopata.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #12354 Dátum: 2014. szeptember 23. - 11:56:57 »
Te megnézted azt a listát, amit küldtem?
Szerinted az alapján a besorolást végző bizottság értelmezte is a filmet, vagy csak pontokra bontotta, hogy ez és ez történik benne?  :lol:
Épp ezért röhögtem rajta, mintha egy gép írná, úgy, hogy a cselekményről/üzenetről halvány lila fingja sincs.

Pl. pont most néztem meg nemrég a Krisztus utolsó megkísértését, amin mindenki marhára felháborodott, hogy micsoda istentelen film, mert hú szeretkezik benne a Jézus, meg meztelen (amolyan what if amúgy, mi lett volna, ha Jézus nem vállalja a kereszthalált). De amúgy meg üzenetét tekintve szerintem egy nagyon is a hagyományos keresztény üzenetet képviselő film, csak ott is a bigott emberek leragadtak a formanyelvnél.
Ugyanez igaz a Dirk Knightra, forma megfelel a PG 13-nak, akkor mehet, és csak aztán derült ki, hogy hopp, azért ez egy jóval komolyabb film.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12355 Dátum: 2014. szeptember 23. - 12:40:25 »
Most nyilatkozta az író, hogy a PG13 még nem végleges, simán változhat.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12356 Dátum: 2014. szeptember 23. - 13:38:21 »
Ja, csak megijedtek a reakciók láttán, muszáj nyugtatni a rajongókat, lásd a tavalyi TMNT esetet  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 24. - 12:26:31 írta BuB »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12357 Dátum: 2014. szeptember 24. - 12:13:42 »
Nem a vértől durva valami. PL a Fűrészben nincs egy csepp vér sem. Mégis egy tök durva krimi-thriller.
Igen, PG 13.
http://www.imdb.com/title/tt0468569/parentalguide
Szerintem a 18 azért erős túlzás, nem annyira durva az a film, de a PG 13 sem volt korrekt, nem is csoda, hogy volt felháborodás belőle.
Ugyanebből a filmből egy nagyon brutális filmet lehetne vágni csak azzal, hogy látjuk mi történik,emberek száját vágják fel késsel, bomba robban egy ember gyomrába varrva, egy ceruzát feldugnak valakinek a koponyájába a szemüregén stb.
Szóval a PG 13 azért egészen megengedő tud lenni.
(amúgy marha vicces ez a Parental Guide leíró oldal :D)
Épp ebből látszik, hogy a durvaság direktbe mutatása már csak öncélú gesztus lenne.
PL a Hetedikben számomra az egyik gyilkosság elmesélve is durva volt, pedig annak nem is mutatták az áldozatát. Csak a megőrült fickó mesélte, akivel elkövettették.
Azt hiszem abban a filmben a színhelyeket láttuk és nem flashbackaket, mint a Fűrészben.
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 24. - 12:17:31 írta VTomi »

Todd

• Pókfej
« Válasz #12358 Dátum: 2014. szeptember 24. - 12:23:27 »
Szerintem azért van a Fűrészben vér bőségesen, és most én is az elsőre gondolok, nem a rá épült katyvaszra, de amikor a medvecsapdás lány turkál a cellatársa beleiben, vagy amikor a doki levágja a lábát, ezek mind egy az egyben kerülnek bemutatásra.
De igen, a Hetedik sokkal intelligensebb abban a műfajban, és ott többször is el van sütve az, hogy nem mutatják, csak érzékeltetik, elmesélik az eseményeket (pl. a végén a csomag tartalmát sem mutatják egyszer sem).

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12359 Dátum: 2014. szeptember 24. - 12:29:19 »
Az  elején a kulcsvadászatra  :hehe: nem emlékszem, de a láblevágást tuti nem mutatják.
Itt van-e! 5:10-től. https://www.youtube.com/watch?v=An4EryDZ3Hc  Jó tényleg van vér, nem igaz, hogy "egy csepp sem volt". Folyik a vér a színész lábára a fűrészből, de művégtagot nem is kellett használni. És mégis brutál.  De nem azzal érik ezt el, hogy látok levágni egy tökéletes művégtagot, hanem azért, mert az már a film vége, ahol a feszültság a tetőfokán van, ismerem a karaktereket, mert van sztori, háttértörténet, stb.
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 24. - 13:10:42 írta VTomi »